Ja niestety nie mam skopiowanych swoich przepisów-mam tylko najstarsze.Nie miałam po prostu czasu żeby je gdzies dodatkowo zapisać -no i są wyniki.Jeśli jakimś cudem ktoś miałby skopiowane choć niektóre z moich przepisów -proszę prześlijcie mi je na maila. Z góry olbrzymie DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!(przepraszam za kłopot) Przepisy od 6 listopada 2006 roku szlag trafił-przynajmniej w ,moim przypadku,nie wiem jak u Was?........
To samo. Przykro mi. W moim przypadku to tylko 15 przepisow. Niestety polowa byla nieudostepniona. Ale od jakiegos czasu (nie wiem prorok jestem czy co) rownolegle wpisywalam je w innym miejscu,. Nawet sie nie pytam, ile Tobie przepadlo.. prawie codziennie cos nowego wpisywalas... Ale pociesze Cie jak znam zycie to na pewno ktos je zapisal na kompie. Bo ja to wszystko dodawalam do ulubionych. Jedynie to co wyprobowalam to sobie drukowalam.
Mam np golonke Ave, salatke Lucky (niestety tej szpinakowej nie zdazylam zrobic) oraz mazurki alidab i malbec.
Moze ktos zapisal ciasto czekoladowe Valrhona, z suszonymi sliwkami i morelami?
;(((niestety -ja podobnie jak Ty zapisywałam w ulubionych.... żeby było ,,smieszniej''wczoraj pokasowałam wszystkie jak mi się zdawało ,,niepotrzebne''zdjęcia .Jak na ironię.....
Ileczko-jesteś wielka!Myslałam ze starciłam zdjęcia razem z przepisami.Rzeczywiście są!!!!Dziękuję Ci za ten ,,cynk'' z całego serca! (pokasowałam ze swojego folderu na pulpicie)
Ja niestety nie mam skopiowanych swoich przepisów-mam tylko najstarsze.Nie miałam po prostu czasu żeby je gdzies dodatkowo zapisać -no i są wyniki.Jeśli jakimś cudem ktoś miałby skopiowane choć niektóre z moich przepisów -proszę prześlijcie mi je na maila.
Z góry olbrzymie DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!(przepraszam za kłopot)
Przepisy od 6 listopada 2006 roku szlag trafił-przynajmniej w ,moim przypadku,nie wiem jak u Was?........
To samo. Przykro mi. W moim przypadku to tylko 15 przepisow. Niestety polowa byla nieudostepniona.
Ale od jakiegos czasu (nie wiem prorok jestem czy co) rownolegle wpisywalam je w innym miejscu,.
Nawet sie nie pytam, ile Tobie przepadlo.. prawie codziennie cos nowego wpisywalas... Ale pociesze Cie jak znam zycie to na pewno ktos je zapisal na kompie.
Bo ja to wszystko dodawalam do ulubionych. Jedynie to co wyprobowalam to sobie drukowalam.
Mam np golonke Ave, salatke Lucky (niestety tej szpinakowej nie zdazylam zrobic) oraz mazurki alidab i malbec.
Moze ktos zapisal ciasto czekoladowe Valrhona, z suszonymi sliwkami i morelami?
;(((niestety -ja podobnie jak Ty zapisywałam w ulubionych....
żeby było ,,smieszniej''wczoraj pokasowałam wszystkie jak mi się zdawało ,,niepotrzebne''zdjęcia .Jak na ironię.....
Ale z kąd pokasowałaś? Z biblioteki? Ja mam w bibliotece wszystkie zdjęcia chociaż przepisów nie ma.
Ileczko-jesteś wielka!Myslałam ze starciłam zdjęcia razem z przepisami.Rzeczywiście są!!!!Dziękuję Ci za ten ,,cynk'' z całego serca!
(pokasowałam ze swojego folderu na pulpicie)
Cała przyjemność po mojej stronie:)))