Hej. Witam wszystkich ponownie. Czuje sie po tym wszystkim co sie stalo, jakbym sie znalazla w innym swiecie. Nie ma moich przepisow :-( nawet konto mi usunelo. Mam nadzieje ze nie z wszystkimi technika tak zle sie obeszla. Jeszcze raz, Witam. pozdrawiam Shanna
u mnie również wszystkie przepisy przepadły moje i te co mialam w ulubionych, na dodatek tego wszystkiego w biblotece obrazów mam zdjęcia potraw których nawet nie przeglądałam. Jestem załamana bo dużo czasu poświęciłam w ich wyszukiwanie.
Hej. wyrzuciło mnie drzwiami wracam oknem. Shira= shiraja. Zniknęło moje konto i przepisy . Postanowiłam sie nie poddawać i jestem pod nowym nickiem. Choć jak się zastanowię to skoro mnie nie było to mogłam z powrotem na starego nicka się pojawić. No ale mądry polak po szkodzie. Trudno zostanę chyba przy nowym podobnym nicku. Już mi się nie chce kombinować Fajnie, że wszyscy pomagają sobie jak mogą. Buziaki dla was
Hej. Witam wszystkich ponownie.
Czuje sie po tym wszystkim co sie stalo, jakbym sie znalazla w innym swiecie. Nie ma moich przepisow :-( nawet konto mi usunelo.
Mam nadzieje ze nie z wszystkimi technika tak zle sie obeszla.
Jeszcze raz, Witam.
pozdrawiam
Shanna
Moich przepisów też kilku brakuje, i w komentarzach braki :(
moich też jest tylko połowa, a co sie stało ?
Moje usunęlo wszystkie, mam takie wrażenie jakbym była pierwszy raz na tej stronce.
moich nie ma wogóle i a ponieważ nie miałam kopii wszystko przepadło
ja mam swoje przepisy tylko nie mogę wejsc na moje konto pisze błędne hasło jak się loguję hm
ja także straciłam wszystkie przepisy...
nie miałam ich nigdzie zapisanych jakby ktoś z Was miał je zapisane proszę o kontakt...
u mnie również wszystkie przepisy przepadły moje i te co mialam w ulubionych, na dodatek tego wszystkiego w biblotece obrazów mam zdjęcia potraw których nawet nie przeglądałam. Jestem załamana bo dużo czasu poświęciłam w ich wyszukiwanie.
witaj ponownie -myślę że znalazłyście już zamieszczony tu wątek o tym jak odnaleźć swoje utracone przepisy ,pozdrawiam
proszę o pomoc gdzie znależćto co straciłam
Autor: alelen
Temat: co zrobić, żeby odzyskać swoje przepisy
Data: 2007-05-11 16:48:29
Hej. wyrzuciło mnie drzwiami wracam oknem. Shira= shiraja.
.

Zniknęło moje konto i przepisy
Postanowiłam sie nie poddawać i jestem pod nowym nickiem.
Choć jak się zastanowię to skoro mnie nie było to mogłam z powrotem na starego nicka się pojawić.
No ale mądry polak po szkodzie. Trudno zostanę chyba przy nowym podobnym nicku. Już mi się nie chce kombinować
Fajnie, że wszyscy pomagają sobie jak mogą. Buziaki dla was
Witaj Shiraja