Terwila to kolejna szczęściara która została babcią gratulacje i pozdrowienia dla rodziców i malucha
Gratulacje dla Terwili. Witaj w KLUBIE. Ja juz w nim jestem od 4 lat.
Gratulacje!!niech sie dzidziuś zdrowo chowa!!!
Gratulacje dla szczesliwej babci a dla rodzicow i dzidziusia zycze zdrowia i wiele radosci ... monika
.Witaj w klubie ..( młodsza o trzy dni stazem ) Babciu Tereniu .. Gratulacje i uściski dla Rodziców , maleństwa i dzadka !
Pieknie dziekuje za zyczenia dzidzius czuje sie dobrze a babcia bardzo szczesliwa
Serdeczne zyczenia dla dzidziusia, rodzicow i radosci dla Babci!!!
Wszystkiego najlepszego dla dzidzusia, gratulacje dla rodzicow i dziadkow.Niech sie zdrowo Wam chowa:-)
Gratulacje dla szczęśliwych rodziców , no i oczywiscie dla BABCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dla MAluszka - niech rośnie zdrowo i szybko wszystkim na pociechę !!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam -Elek
Terwila to kolejna szczęściara która została babcią gratulacje
i pozdrowienia dla rodziców i malucha
Gratulacje dla Terwili. Witaj w KLUBIE. Ja juz w nim jestem od 4 lat.
Gratulacje!!niech sie dzidziuś zdrowo chowa!!!
Gratulacje dla szczesliwej babci a dla rodzicow i dzidziusia zycze zdrowia i wiele radosci ... monika
.Witaj w klubie ..( młodsza o trzy dni stazem ) Babciu Tereniu .. Gratulacje i uściski dla Rodziców , maleństwa i dzadka !
Pieknie dziekuje za zyczenia dzidzius czuje sie dobrze a babcia bardzo szczesliwa
Serdeczne zyczenia dla dzidziusia, rodzicow i radosci dla Babci!!!
Wszystkiego najlepszego dla dzidzusia, gratulacje dla rodzicow i dziadkow.Niech sie zdrowo Wam chowa:-)
Gratulacje dla szczęśliwych rodziców , no i oczywiscie dla BABCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla MAluszka - niech rośnie zdrowo i szybko wszystkim na pociechę !!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam -Elek