w związku z awarią podajcie swoje maile - wtedy mozna bedzie przesyłać przepisy do autorów, żeby je na nowo wpisywali W ustawieniach też groch z kapustą, nie ma prawidłowych danych, bardzo często brak maili. To potrzeba chwili - jesli ktoś chce odzyskać swoje przepisy niech w ustawieniach poda swój mail Ja przez własną głupotę straciłam wszystkie swoje przepisy (bo ich nie zapisałam) więc bardzo proszę osoby, które zapisały moje przepisy o przesłanie ich do mnie - postaram się jak najszybciej wklepać je na nowo. Trzymajcie się Żarłoczki po tym katakliźmie
no właśnie,ja od jakiegoś czasu zaniedbałam kopiowanie przepisów do folderu-więc w ulubionych też brakuje mi wielu...ale jeśli bedę mogła komuś pomóc to bardzo chętnie-toteż przyłączam się do prośby Ave-Udostępnijmy swoje maile w ustawieniach!!!Pozdrooo dla Wszystkich
Witajcie - ja mam troszkę Waszych przepisów podrukowanych , ale sama sobie nie poradzę ze skanowaniem i ich zapisaniem ,zeby Wam przesłać. Jak tylko bedę miała już taką możliwość to Wam poprzesyłam :) Pozdrawiam - Elek
sprawdziłam w necie - rzeczywiście w kopii przepisu nie ma komentarzy. Spr. jeszcze w domu, bo pod niektórymi przepisami wydrukowywałam równiez komentarze. :))
Również mam wiele zapisanych przepisów- jeśli ktoś chce to mu prześle, tylko proszę podawać meila- mój to seona@interia.pl
Przepisy które mam zapisane to: Pyszny, oryginalny RYŻ OWOCOWY z orzeszkami- nutella Ananasowiec Justynki-turasol Ananasowy tort mtomy AROMATYCZNY KURCZAK barbarka42 Bananowy song- sałatka- Jamaica BARDZO SMACZNE PORCJE KURCZAKA- ixa Biszkopt na bank- kropka1976 Chrzanowa sałatka- irena sikora Ciekawa sałatka z serem i orzechami- misiowa Cukinia po meksykańsku bahus Cukinia z kukurydzą- eluuu C ukiniowy bigos szybki i smaczny przepis ze zdjęciem- Glumanda Cynamonowiec z jabłkami przepis ze zdjęciem- Wkn czerwona zupa fasolowa- major Debreczyńska sałatka- przepisy nadesłane Deser mleczno-ryżowy- Martunia Egzotyczna surówka z marchwi- Wkn Ekstremalnie czekoladowy Murzynek z jabłuszkiem przepis ze zdjęciem- marta w Fasolka po Bretońsku Romana- Ryby40 Francuska Zupa Cebulowa- anay Frytki z kurczaka- Aleex Gęsta zupa cebulowa- zosia58 Gratin de pomme de terre - zapiekanka baaardzo tan-nimeska Gulasz arabski wg Aleex- Aleex Gulasz wołowy oszukaniec- Wkn Jesienna sałatka-aryt Karkóweczka vel karczek przepis ze zdjęciem-Bewerja kotleciki mielone z niespodzianka-Ruzia Krokieciki z pieczarkami i serem-Wkn Krokiety z kapuchą- Wkn LECZO Z CUKINIĄ bardzo łatwe i pyszne-Martyniak Makowiec z jabłkami- Wkn mięso w sosie- 555 Miętowe placuszki z cukini- Wkn Moja domowa szarlotka. Zwyczajna ale zawsze pyszna przepis ze zdjęciem- nutella Najprostsza i najlepsza Pieczarkowa-redfalcon Niesamowite ciasto. zobaczcie sami! pyyycha-nutella Niezwykła szarlotka ananasowa przepis ze zdjęciem- nutella OLIWKOWIEC Z TRUSKAWKAMI- Barbasia Pappa Moni- misiowa pasta rybna inaczej-anka33 PIECZONE ZIEMNIACZKI- Niczka Piersi z kurczaka w kawałkach na ostro przepis ze zdjęciem- Wkn Placek jagodowy z migdałami- bahus Powiedzmy,że hot dogi- Jamaica Proste BANANOWE ciasto z IMBIREM i CYNAMONEM- nutella Przekąskowo Krakersowo Imprezowo- malbec Przepyszne racuchy przepis ze zdjęciem- ekkore Pyszny sernik z rodzynkami- Wkn Pyszny sos wg Aleex przepis ze zdjęciem- Aleex Pyszny, oryginalny RYŻ OWOCOWY z orzeszkami- nutella Rewelacyjne żeberka w miodzie - tyssiaa- tyssiaa Sałatka bankietowa- JWK10 Sałatka fasli- rynia2 Sałatka orientalna instant- Wkn sałatka ośmiornica- monika_70 Sałatka paprykowo-fasolowa- magda Sałatka ryżowa Anginka z serem z ogórkiem- Aleex Sałatka z czerwonej fasoli- JWK10 sałatka z fasolki i pora w sosie ziołowym- BasiaFe Sernik Amerykański- sostrowska Smaczny i łatwy szpinak- keissi SOS BANANOWY Z CURRY- do mięs, drobiu i sałatek- nutella Sos barbecue- bahus Strasznie fajny bananowiec- Jamaica Surówka z kiszonej kapusty z papryką- bahus Szarlotka pychotka przepis ze zdjęciem- mlena Takie jakby ptasie mleczko- Jamaica tania zapiekanka ziemniaczano-mięsna- grazia73 Tort karlsbadzki przepis ze zdjęciem- till TORT-wiele wersji- lepszy niż wszystkie RAFAELLO- nutella Utwór na Torcik Ptasie Mleczko- shoffix Wołowina w warzywach wg Pięciu Przemian- maxiu Wyśmienita sałatka dla osób lubiących- przepisy nadesłane Zapiekanka "OD TEŚCIOWEJ- Ania102 Zapiekanka z ziemniaków i mięsa mielonego- misiowa zupa - kapuśniak- aryt zupa pieczarkowa kremowa- 555 Zupa porowa z serem- przepisy nadesłane Zupa z cukini- bahus ŻEBERKA GRILLOWANE- inka21 Żeberka po Kantońsku- Pysia77
w związku z awarią podajcie swoje maile - wtedy mozna bedzie przesyłać przepisy do autorów, żeby je na nowo wpisywali
W ustawieniach też groch z kapustą, nie ma prawidłowych danych, bardzo często brak maili. To potrzeba chwili - jesli ktoś chce odzyskać swoje przepisy niech w ustawieniach poda swój mail
Ja przez własną głupotę straciłam wszystkie swoje przepisy (bo ich nie zapisałam) więc bardzo proszę osoby, które zapisały moje przepisy o przesłanie ich do mnie - postaram się jak najszybciej wklepać je na nowo. Trzymajcie się Żarłoczki po tym katakliźmie
no właśnie,ja od jakiegoś czasu zaniedbałam kopiowanie przepisów do folderu-więc w ulubionych też brakuje mi wielu...ale jeśli bedę mogła komuś pomóc to bardzo chętnie-toteż przyłączam się do prośby Ave-Udostępnijmy swoje maile w ustawieniach!!!Pozdrooo dla Wszystkich
Witajcie - ja mam troszkę Waszych przepisów podrukowanych , ale sama sobie nie poradzę ze skanowaniem i ich zapisaniem ,zeby Wam przesłać.
Jak tylko bedę miała już taką możliwość to Wam poprzesyłam :)
Pozdrawiam - Elek
A to przepisy, które moge przesłac, jesli autorzy udostępnią swoje maile:
sliwki z galaretką - tacita7
tramisu - Nutella
udka z jarzynowym farszem - appetita
wysmienite ryby Krysi na zimno - nie zapisałam autorki
babka cytrynowa ubijana - alidab
canelloni z farszem miesnym - autora nie zapisałam
ciasto z Kubusia - Gabulka
cudownie słodkie slimaczki - Pau_pau85
narkotyzujący proch drożdżowy - MoniQa:)
drożdżówka Holly - Holly
jabłecznik z sokiem - Maniaa
jabłecznik z mikrofalówki - jolka001
klopsiki w sosie pieczarkowym - Rekin
konfitura z kiwi Rzymianki - Rzymianka
kotlety pożarskie - Bahus (wysłałam, na adres podany w ustawieniach ale serwer mi zwrócił :(
pyszna pita - arabis (wysłałam, na adres podany w ustawieniach ale serwer mi zwrócił :(
rogout z indyka - Kempol
rolada śmietankowo-makowa - Mloda
waniliowe rurki - bunia
sałatka z marynowanym pieprzem - Canella
sałatka z warzyw grillowanych z kurczakiem - oraz- skrzydełka po afrykańsku - id25
schab z warzywami - Katia0811
smalec - Renata36
szszłyk BiG - lilijka
orzechy w cynamonowej skorupce - jubiler77
pieczarki panierowane w zalewie octowej - Natka64
pieczone ziemniaki dziadka Mietka - edziakalitowa
poledwiczki z serem camembert - Glombas
Prażuszki mojej babci - slonko
przepis na wędlinę - oraz - ryba zapiekana w pieczarkach i serze - kola
Jesli ktoś miałny moje przepisy bardzo proszę o przesłanie. Mój mail ewacyb@matel.p.lodz.pl
niestety ja nie zapisałam ani jednego przepisu... jakbyś mogła prześlij mi mój przepis na udka. Pozdrawiam K
z chęcia ale jak ? nie udostepniłaś ani maila, ani gg :(((
Miałam coś poknocone w ustawieniach ale już ok (chyba) przepis odzyskałam ale niestety bez komentarzy...
sprawdziłam w necie - rzeczywiście w kopii przepisu nie ma komentarzy. Spr. jeszcze w domu, bo pod niektórymi przepisami wydrukowywałam równiez komentarze. :))
Jesli moglabys podeslac przepis na ragout z indyka bylabym wdzieczna :) Moj mail to barbut@interia.pl
Basia
Również mam wiele zapisanych przepisów- jeśli ktoś chce to mu prześle, tylko proszę podawać meila- mój to seona@interia.pl
Przepisy które mam zapisane to:
Pyszny, oryginalny RYŻ OWOCOWY z orzeszkami- nutella
Ananasowiec Justynki-turasol
Ananasowy tort mtomy
AROMATYCZNY KURCZAK barbarka42
Bananowy song- sałatka- Jamaica
BARDZO SMACZNE PORCJE KURCZAKA- ixa
Biszkopt na bank- kropka1976
Chrzanowa sałatka- irena sikora
Ciekawa sałatka z serem i orzechami- misiowa
Cukinia po meksykańsku bahus
Cukinia z kukurydzą- eluuu C
ukiniowy bigos szybki i smaczny przepis ze zdjęciem- Glumanda
Cynamonowiec z jabłkami przepis ze zdjęciem- Wkn czerwona zupa fasolowa- major
Debreczyńska sałatka- przepisy nadesłane
Deser mleczno-ryżowy- Martunia
Egzotyczna surówka z marchwi- Wkn
Ekstremalnie czekoladowy Murzynek z jabłuszkiem przepis ze zdjęciem- marta w
Fasolka po Bretońsku Romana- Ryby40
Francuska Zupa Cebulowa- anay
Frytki z kurczaka- Aleex
Gęsta zupa cebulowa- zosia58
Gratin de pomme de terre - zapiekanka baaardzo tan-nimeska
Gulasz arabski wg Aleex- Aleex
Gulasz wołowy oszukaniec- Wkn
Jesienna sałatka-aryt
Karkóweczka vel karczek przepis ze zdjęciem-Bewerja
kotleciki mielone z niespodzianka-Ruzia
Krokieciki z pieczarkami i serem-Wkn
Krokiety z kapuchą- Wkn
LECZO Z CUKINIĄ bardzo łatwe i pyszne-Martyniak
Makowiec z jabłkami- Wkn mięso w sosie- 555
Miętowe placuszki z cukini- Wkn Moja domowa szarlotka.
Zwyczajna ale zawsze pyszna przepis ze zdjęciem- nutella
Najprostsza i najlepsza Pieczarkowa-redfalcon
Niesamowite ciasto. zobaczcie sami! pyyycha-nutella
Niezwykła szarlotka ananasowa przepis ze zdjęciem- nutella
OLIWKOWIEC Z TRUSKAWKAMI- Barbasia
Pappa Moni- misiowa
pasta rybna inaczej-anka33
PIECZONE ZIEMNIACZKI- Niczka
Piersi z kurczaka w kawałkach na ostro przepis ze zdjęciem- Wkn
Placek jagodowy z migdałami- bahus Powiedzmy,że hot dogi- Jamaica
Proste BANANOWE ciasto z IMBIREM i CYNAMONEM- nutella
Przekąskowo Krakersowo Imprezowo- malbec Przepyszne racuchy przepis ze zdjęciem- ekkore
Pyszny sernik z rodzynkami- Wkn
Pyszny sos wg Aleex przepis ze zdjęciem- Aleex
Pyszny, oryginalny RYŻ OWOCOWY z orzeszkami- nutella
Rewelacyjne żeberka w miodzie - tyssiaa- tyssiaa
Sałatka bankietowa- JWK10
Sałatka fasli- rynia2
Sałatka orientalna instant- Wkn
sałatka ośmiornica- monika_70
Sałatka paprykowo-fasolowa- magda
Sałatka ryżowa Anginka z serem z ogórkiem- Aleex
Sałatka z czerwonej fasoli- JWK10 sałatka z fasolki i pora w sosie ziołowym- BasiaFe
Sernik Amerykański- sostrowska
Smaczny i łatwy szpinak- keissi
SOS BANANOWY Z CURRY- do mięs, drobiu i sałatek- nutella
Sos barbecue- bahus
Strasznie fajny bananowiec- Jamaica
Surówka z kiszonej kapusty z papryką- bahus
Szarlotka pychotka przepis ze zdjęciem- mlena
Takie jakby ptasie mleczko- Jamaica
tania zapiekanka ziemniaczano-mięsna- grazia73
Tort karlsbadzki przepis ze zdjęciem- till
TORT-wiele wersji- lepszy niż wszystkie RAFAELLO- nutella
Utwór na Torcik Ptasie Mleczko- shoffix