Probuje wstawic na nowo moje artykuly i wszystko jest OK ale w momencie jak udostepniam artykul to natychmiast pokazuja sie pod nim komentarze. Problem polega na tym, ze sa to komentarze nie do tego artykulu i tak raz byly to komentarze do artykulu Hutonga, za nastepnym razem do jakiejs nalewki .....nie wiem co sie dzieje.... Ja jestem absolutnie ciemna w tej kwestii :(( czy ktos mnie moze oswiecic co ja robie zle??? Moze wytlumacze jak to robilam a wiec na zasadzie "copy i paste" najpierw wstawilam artykul potem zrobilam copy komentarzy ale jak zrobilam paste i udostepnilam to komentarze "zwariowaly" i zamienily sie na jakies inne....Wrrrrr!!!!
Marylko - moim skromnym zdaniem najpierw skopiuj swoje opowiadanie i je zapisz oraz udostępnij - a dopiero wtedy kopiuj odpowiadające opowiadaniu komentarze i też wklej po opowiadaniem - tak jakbyś to Ty ten komentarz pisała . Chyba pownno się w ten sposób udać . Powodzenia we wstawianiu !!
Melduje, ze dzieki pomocy Till juz sie uporalam z problemem :)) Odpowiednie komentarze postaram sie dodac do tych artykulow pozniej. A pozostale artykuly tez jakos okrezna droga bedziemy wstawiac sukcesywnie :)))
Probuje wstawic na nowo moje artykuly i wszystko jest OK ale w momencie jak udostepniam artykul to natychmiast pokazuja sie pod nim komentarze.
Problem polega na tym, ze sa to komentarze nie do tego artykulu i tak raz byly to komentarze do artykulu Hutonga, za nastepnym razem do jakiejs nalewki .....nie wiem co sie dzieje.... Ja jestem absolutnie ciemna w tej kwestii :(( czy ktos mnie moze oswiecic co ja robie zle???
Moze wytlumacze jak to robilam a wiec na zasadzie "copy i paste" najpierw wstawilam artykul potem zrobilam copy komentarzy ale jak zrobilam paste i udostepnilam to komentarze "zwariowaly" i zamienily sie na jakies inne....Wrrrrr!!!!
Marylko - moim skromnym zdaniem najpierw skopiuj swoje opowiadanie i je zapisz oraz udostępnij - a dopiero wtedy kopiuj odpowiadające opowiadaniu komentarze i też wklej po opowiadaniem - tak jakbyś to Ty ten komentarz pisała .
Chyba pownno się w ten sposób udać .
Powodzenia we wstawianiu !!
Elku, niestety zrobilam tak ....dwa pierwsze artykuly sa udostepnione a pod nimi komentarze do ......czego tylko chcesz i dzieje sie to automatycznie
Melduje, ze dzieki pomocy Till juz sie uporalam z problemem :)) Odpowiednie komentarze postaram sie dodac do tych artykulow pozniej.
A pozostale artykuly tez jakos okrezna droga bedziemy wstawiac sukcesywnie :)))