Pamiętajcie : blisko czy daleko , W smutku czy też w radości , Nie zapominajcie o SOBIE , No i o wzajemnej miłości !! Wszystkiego najlepszego Marylkjo dla Ciebie i Charliego życzy Elek
W rocznicę ślubu życzę Wam, Aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął. Abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce, Zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć. Niechaj los Wam sprzyja, niosąc powodzenie. Idźcie przez życie z dobrocią w sercu, Otoczeni ludźmi, których kochacie, Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!
Z okazji Waszej rocznicy slubu, zycze Wam Milosci, ktora wszystko przetrzyma, we wszystkim poklada nadzieje, wszystkiemu wierzy... Zycze Wam rowniez duzo zdrowka, szczescia oraz marzen, ktore beda sie spelniac szybciej niz sie spodziewacie. zyczy Kasia
Hmmm, i co ja tu jeszcze mogę dodać.... Wszystkiego naj naj naj... Twój mąż to Cię chyba na rękach musi nosić - nawet tylko przez komputer wszyscy Cię cenią i słusznie!
To wasza rocznica. Może być szczególną okazją do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to, co osiągneliście w ciągu waszego małżeństwa. Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil oraz rozwiązanych problemów. To czas na podziękowanie Bogu za rozwój waszej miłości i trwałości waszego małżeństwa.Terwila
Dziekuje Wam serdecznie w imieniu wlasnym i Charliego :)) co prawda w tym roku rocznica zostala z lekka usunieta w cien przez przygotowania do wesela syna Charliego, ale udalo nam sie wykroic troche intymnej samotnosci ;)).
Pamiętajcie : blisko czy daleko ,
W smutku czy też w radości ,
Nie zapominajcie o SOBIE ,
No i o wzajemnej miłości !!
Wszystkiego najlepszego Marylkjo dla Ciebie i Charliego życzy Elek
W rocznicę ślubu życzę Wam, Aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął.
Abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce,
Zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.
Niechaj los Wam sprzyja, niosąc powodzenie.
Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!
Wszystkiego najlepszego od jasi
Samych szczęśliwych dni
wszystkiego dobrego na dalszej drodze życia
Wszystkiego Naj Naj Najlepszego
Luckystar - duzo sczescia!!! Moc pozdrowien z okazji rocznicy slubu.
Gratuluje i zycze kolejnych lat szczescia.
Wszystkiego naj, najlepszego dużo uśmiechu , samych pogodnych i radosnych dni .
Wszystkiego dobrego,dużo szczęścia i miłości na kolejne lata!!!!
wszystkiego naj naj na dalsze lata
Droga Marylko i Charlie !!
Z okazji Waszej rocznicy slubu, zycze Wam
Milosci, ktora wszystko przetrzyma,
we wszystkim poklada nadzieje,
wszystkiemu wierzy...
Zycze Wam rowniez duzo zdrowka,
szczescia oraz marzen, ktore beda sie spelniac
szybciej niz sie spodziewacie.
zyczy Kasia
W tak pieknym i uroczystym dniu waszego swieta zycze Milosci , Radosci i samych slodkosci ... monika
Szczęśliwej podróży do kolejnych JUBILEUSZY!!!
Niech dobry los sie kłania w pas...
Sto lat,sto lat jeszcze raz!!!
Dla Maryli i Charliego
Hmmm, i co ja tu jeszcze mogę dodać.... Wszystkiego naj naj naj... Twój mąż to Cię chyba na rękach musi nosić - nawet tylko przez komputer wszyscy Cię cenią
i słusznie!
To wasza rocznica.
Terwila
Może być szczególną okazją
do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz
na to, co osiągneliście w ciągu waszego małżeństwa.
Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil
oraz rozwiązanych problemów.
To czas na podziękowanie Bogu
za rozwój waszej miłości i trwałości waszego małżeństwa.
Dziekuje Wam serdecznie w imieniu wlasnym i Charliego :)) co prawda w tym roku rocznica zostala z lekka usunieta w cien przez przygotowania do wesela syna Charliego, ale udalo nam sie wykroic troche intymnej samotnosci ;)).
Troszkę się spóźniłam, ale co tam...
wszystkiego co najlepsze dla Was kochani od Agapis
Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!
Szczesliwej podróży do następnych jubileuszy
Szczęśliwej podróży
Do kolejnych Jubileuszy!
Sto lat, sto lat jeszcze raz!
życzy ciocia Jadzia
lucky ja jak zwykle spozniona i z jezorem na brodzie :)
gratuluje i zycze wszystkiego co najpiekniejsze, radosnych dni, usmiechu oj Marylek no ja Ci zycze wszystkiego a wyslowic sie nie umam
sciskam mocno, caluje mocno i przesylam 150 usmiechow
Marylko,dobra duszo naszego forum,dawno mnie tu nie było,składam więc spóznione ale za to bardzo szczere życzenia.
Wszystkiego najlepszego!!!