Przepraszam, że skierowałam ten link na forum zamiast bezpośrednio do Lajana. Działałam pod wpływem impulsu. Mam nadzieję,że nie zrobiłam tym nikomu przykrości :-(
Smakosiu .....................nawet tak nie powinnas pisac , gdyby nie Ty kochana ....to ile by osób czuło żal i gorycz do Lajana .......mimo że nic tu nie zawinił biedaczysko myślę że Lajan kawę Ci postawi jeszcze za to ........ prawda Lajanie
czytałm rano wątek o wierszach Lajana .......a nie ma go juz ........gdzie on jest ???????????????????????
Po uzgodnieniu z Lajanem usunęłam ten wątek.
Potwierdzam i dziękuję.
Istnieje tylko oryginał i zapraszam do jego czytania. www.janla.blox.pl
aha ..............dziekuje za odpowiedż .
Mam nadzieje ze to już niegdy nie nastąpi........ taka podłość ze strony ludzkiego gatunku.
pozdrawiam
Przepraszam, że skierowałam ten link na forum zamiast bezpośrednio do Lajana. Działałam pod wpływem impulsu. Mam nadzieję,że nie zrobiłam tym nikomu przykrości :-(
Smakosiu .....................nawet tak nie powinnas pisac , gdyby nie Ty kochana ....to ile by osób czuło żal i gorycz do Lajana .......mimo że nic tu nie zawinił biedaczysko
........
myślę że Lajan kawę Ci postawi jeszcze za to
prawda Lajanie
Smakosiu! Cmokusek
Uf!!! :-)
NOOOOOOOOOOOOO.!!!!!!!!!!!!!........................i to mi sie pooooooodobaaaaaa Lajanie hahahahaha