Taki smutny był dzień, dzień kłopotami okryty, w domu siedziałem sam, bo komputer zakryty. Serwer biedny nam padł, zniszczył nasz cały wkład, tylko GG się świeciło, tylu znajomych tam było. Wszyscy tu się spotkali, o awarii serwera gadali. Ta awaria nam pokazała, że na WŻ wiara się zgrała. Kiedy kłopoty nas napadają, wszyscy opór właściwy dają. Więc niech każdy mówi co chce, Ja kocham Was i całe WŻ.
Lajanku dobrze, że jesteś i choć ten wierszyk wcale nie wesoły to warto dla Twoich przemysleń tutaj być. Wszyscy chyba tak się czuliśmy, łącznie z naszym Pampasem. Bardzo mu współczułam, bo rozumiałam ogrom Jego pracy. Tak jak Twoje słowa hymnu mówią "Te stronki coś tu mają, że nas wszystkich przyciagają" i "Zadna bieda nas nie zmorzy, każdej biedzie radę damy" Wezmiemy się do roboty i naprawimy to co uciekło. dla wszystkich ABA
Taki smutny był dzień,
dzień kłopotami okryty,
w domu siedziałem sam,
bo komputer zakryty.
Serwer biedny nam padł,
zniszczył nasz cały wkład,
tylko GG się świeciło,
tylu znajomych tam było.
Wszyscy tu się spotkali,
o awarii serwera gadali.
Ta awaria nam pokazała,
że na WŻ wiara się zgrała.
Kiedy kłopoty nas napadają,
wszyscy opór właściwy dają.
Więc niech każdy mówi co chce,
Ja kocham Was i całe WŻ.
Lajanku dobrze, że jesteś i choć ten wierszyk wcale nie wesoły to warto dla Twoich przemysleń tutaj być.
dla wszystkich
Wszyscy chyba tak się czuliśmy, łącznie z naszym Pampasem.
Bardzo mu współczułam, bo rozumiałam ogrom Jego pracy.
Tak jak Twoje słowa hymnu mówią "Te stronki coś tu mają, że nas wszystkich przyciagają"
i "Zadna bieda nas nie zmorzy, każdej biedzie radę damy"
Wezmiemy się do roboty i naprawimy to co uciekło.
ABA
...............aż łezka sie kreci w oku
jestem z wami
W jedności siła.
My się nie damy
Zobaczcie ,i tak jesteśmy wszyscy razem