Po przepis na biszkopt zapraszam pod "Biszkopt Iglosika" a krem na tym torcie jest cytrynowy, przepis pod "Kremy do tortów Iglosika" tam dowiecie się wszystkiego!. Jeśli chodzi o dekorację to promyczki są zrobione z galaretki cytrynowej wlanej i wystudzonej w połówce wydrążonej cytryny(może być pomarańcza). Kielich jest z czekolady roztopionej i wylanej na papier do pieczenia. Po wystudzenia wycinamy z czekolady czego dusza zapragnie( warto zrobić wcześniej szablon). Pozdrawiam!.
Właśnie skończyłem pracę przy komunijnym torcie którego zrobiłem dla koleżanki syna, jutro jego święto.
Ten tort jest przepiękny!!!
Czy możesz zdradzić przepis na to cudo?
Nie mogę się na niego napaczyć!!!
tort -istne cudo -brawo ,ciekawi mnie z czego te promyczki ,jak się chyba domyślam to galaretki-ale czy gotowe czyrobione no i jak ?Pozdrawiam
Tort godny podziwu i posmakowania :-) Szczerze gratuluję.
Bardzo ładny tort.Gratulacje!!!
przepiękny- mnie też interesuje przepis i sposób dekoracji- przede wszystkim kielich i promyczki- pozdrawiam serdecznie- Kasia
Brawo !!!! tort przepiękny widać serce w przygotowaniu!!!
Istne cudo-gratulacje !!!!
Po przepis na biszkopt zapraszam pod "Biszkopt Iglosika" a krem na tym torcie jest cytrynowy, przepis pod "Kremy do tortów Iglosika" tam dowiecie się wszystkiego!.
Jeśli chodzi o dekorację to promyczki są zrobione z galaretki cytrynowej wlanej i wystudzonej w połówce wydrążonej cytryny(może być pomarańcza).
Kielich jest z czekolady roztopionej i wylanej na papier do pieczenia. Po wystudzenia wycinamy z czekolady czego dusza zapragnie( warto zrobić wcześniej szablon). Pozdrawiam!.
Jakoś tego przepisu na kremy nie widzę... może go nie udostępniłeś?
No właśnie mam z tym przepisem problem, postaram się jeszcze raz go udostępnić!!.
I już mi się udało jest dostępny, zapraszam!!.