przepraszam z góry za te duże litery ...................... ale trace cierpliwość chyba na starosć odnalazłam kilka przepisów które chciałąm wysłąc w/g opcjii wyślij znajomemu....... i ...............pojawia sie cosik takiego ............... Fatal error: Call to undefined function imap_binary() in /var/www/gotowanie/func/mail.php on line 127
moze mi ktoś wyjaśni o co chodzi? znalazłam przepisy których już nie było a teraz sie pojawiły ,chciałm wiec sobie je przesłąć na poczte i nie moge a sa to przepisy Maleny
To jest bardzo ciekawa historia gdyz w dniu awarii skasowalam swoje konto a ono nadal istnieje. Uznalam to za znak "z gory" wiec je zostawilam w spokoju. Moze przez to sa z nimi jakies problemy. Jesli potrzebujesz jakis moich przepisow to napisz ktore a ja ci je przesle.
Witaj miło mi że się odezwałaś ........ nie wiem czy pamiętasz ale prosiłam Cie kiedyś o przepis farszu do tortilii..........wysłaś mi ale przepis przepadł po awarii netu u mnie:-( chciałabym te placuszki zrobic z farszem o ile dobrze pamiętam to z kurczaka mi podałaś . A przy okazjii chciałbym sie zapytac czy te placki mozna upiec dzień wcześniej? jezeli byłoby to możliwe to przeslij mi prosze na maila pracownia.styl@wp.pl......będę wdzieczna A tak swoją drogą ..........to mam taką mała prośbę Malenko :))))))0............................... nie wyrzucaj swoich przepisów .........szkoda by było ich.Niektórych pewnie ucieszył fakt że się odnalazły. pozdrawiam serdecznie Krystyna
Z powodu awarii serwera rzeczywiście zginęły wszystkie przepisy od 06.11.06r., komentarze do nich i nasze dyskusjeprowadzone w różnych wątkach. Sposób na odzyskanie przepisów podpowiedziała nam alelen a moderatorzy założyli nowy dział na forum pt. "Przepisy zaginione". Tam znajdziesz rady i podpowiedzi jak odzyskać przepisy i komentarze do nich. Jest z tym trochę pracy ale jest to też jakieś wyjście żeby odbudować to co zostało stracone. Owocnej pracy życzę i ...do dzieła :)))
już poruszalam ten wątek , i zeby sie nie powtarzać podpinam sie tutaj , a wiec chce zapytać kiedy będzie dostepna opcja " wyslij przepis znajomemu" ?????????
przepraszam z góry za te duże litery ......................![](/emoticons/laugh.gif)
ale trace cierpliwość chyba na starosć
odnalazłam kilka przepisów które chciałąm wysłąc w/g opcjii wyślij znajomemu.......
i ...............pojawia sie cosik takiego ...............
Fatal error: Call to undefined function imap_binary() in /var/www/gotowanie/func/mail.php on line 127
moze mi ktoś wyjaśni o co chodzi?
znalazłam przepisy których już nie było a teraz sie pojawiły ,chciałm wiec sobie je przesłąć na poczte i nie moge a sa to przepisy Maleny
To jest bardzo ciekawa historia gdyz w dniu awarii skasowalam swoje konto a ono nadal istnieje. Uznalam to za znak "z gory" wiec je zostawilam w spokoju. Moze przez to sa z nimi jakies problemy. Jesli potrzebujesz jakis moich przepisow to napisz ktore a ja ci je przesle.
Witaj
miło mi że się odezwałaś ........
nie wiem czy pamiętasz ale prosiłam Cie kiedyś o przepis farszu do tortilii..........wysłaś mi ale przepis przepadł po awarii netu u mnie:-(
chciałabym te placuszki zrobic z farszem o ile dobrze pamiętam to z kurczaka mi podałaś .
A przy okazjii chciałbym sie zapytac czy te placki mozna upiec dzień wcześniej?
jezeli byłoby to możliwe to przeslij mi prosze na maila pracownia.styl@wp.pl......będę wdzieczna
A tak swoją drogą ..........to mam taką mała prośbę Malenko :))))))0............................... nie wyrzucaj swoich przepisów .........szkoda by było ich.Niektórych pewnie ucieszył fakt że się odnalazły.
pozdrawiam serdecznie
Krystyna
Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości:
...........Niektórych pewnie ucieszył fakt że się odnalazły.
OJ taaaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!! Bardzo ucieszył :)))))))))
i popieram :
.Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości:............................. nie wyrzucaj swoich przepisów .........szkoda by było ich.
Pozdrawiam - Elek
Dziękuje za przeniesienie do problemów technicznych ........sama właściwie nie wiedziałąm gdzie to wpisac
wielkie dzieki za pomoc :-))))))
pozdrawiam
wsiąkła mi ogromna część przepisów jak można je odzyskać ? POMOCY!!!!!!!!!!
zniknęło wszystko po 06.11.06 co się dzieje ?
Z powodu awarii serwera rzeczywiście zginęły wszystkie przepisy od 06.11.06r., komentarze do nich i nasze dyskusjeprowadzone w różnych wątkach.
Sposób na odzyskanie przepisów podpowiedziała nam alelen a moderatorzy założyli nowy dział na forum pt. "Przepisy zaginione".
Tam znajdziesz rady i podpowiedzi jak odzyskać przepisy i komentarze do nich. Jest z tym trochę pracy ale jest to też jakieś wyjście żeby odbudować to co zostało stracone. Owocnej pracy życzę i ...do dzieła :)))
a gdzie dokładnie jest ten dział
http://wielkiezarcie.com/forum_watki.php?id=23
już poruszalam ten wątek , i zeby sie nie powtarzać podpinam sie tutaj , a wiec chce zapytać kiedy będzie dostepna opcja " wyslij przepis znajomemu" ?????????
dziekuję , opcja juz aktywna , pozdrawiam cieplutko :))))