Forum

Pomysł czy Problem?

do moderatorów !!!!1

• Autor: krysia64 Data: 2007-05-12 18:54:13

przepraszam z góry za te duże litery ......................
    ale trace cierpliwość chyba na starosć
    odnalazłam kilka przepisów które chciałąm wysłąc w/g opcjii wyślij znajomemu.......
    i ...............pojawia sie cosik takiego ...............
    Fatal error: Call to undefined function imap_binary() in /var/www/gotowanie/func/mail.php on line 127

moze mi ktoś wyjaśni o co chodzi?

znalazłam przepisy których już nie było a teraz sie pojawiły ,chciałm wiec sobie je przesłąć na poczte i nie moge a sa to przepisy Maleny

• Autor: Malena Data: 2007-05-12 19:05:48

To jest bardzo ciekawa historia gdyz w dniu awarii skasowalam swoje konto a ono nadal istnieje. Uznalam to za znak "z gory" wiec je zostawilam w spokoju. Moze przez to sa z nimi jakies problemy. Jesli potrzebujesz jakis moich przepisow to napisz ktore a ja ci je przesle.

• Autor: krysia64 Data: 2007-05-12 19:20:08

Witaj
    miło mi że się odezwałaś ........
    nie wiem czy pamiętasz ale prosiłam Cie kiedyś o przepis farszu do tortilii..........wysłaś mi ale przepis przepadł po awarii netu u mnie:-(
    chciałabym te placuszki zrobic z farszem o ile dobrze pamiętam to z kurczaka mi podałaś .
    A przy okazjii chciałbym sie zapytac czy te placki mozna upiec dzień wcześniej?
    jezeli byłoby to możliwe to przeslij mi prosze na maila        pracownia.styl@wp.pl......będę wdzieczna
    A tak swoją drogą ..........to mam taką mała prośbę Malenko :))))))0............................... nie wyrzucaj swoich przepisów .........szkoda by było ich.Niektórych pewnie ucieszył fakt że się odnalazły.
    pozdrawiam serdecznie
    Krystyna

• Autor: Elek Data: 2007-05-12 20:59:51

Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości:

...........Niektórych pewnie ucieszył fakt że się odnalazły.

OJ taaaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!! Bardzo ucieszył :)))))))))

i popieram :

.Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości:............................. nie wyrzucaj swoich przepisów .........szkoda by było ich.

Pozdrawiam - Elek

• Autor: krysia64 Data: 2007-05-12 22:31:54

Dziękuje za przeniesienie  do problemów technicznych ........sama właściwie nie wiedziałąm gdzie to wpisac
    wielkie dzieki za pomoc :-))))))
    pozdrawiam

• Autor: qveyt Data: 2007-05-13 10:27:13

wsiąkła mi ogromna część przepisów jak można je odzyskać ? POMOCY!!!!!!!!!!

• Autor: qveyt Data: 2007-05-13 10:32:35

zniknęło wszystko po 06.11.06 co się dzieje ?

• Autor: alidab Data: 2007-05-13 13:20:38

Z powodu awarii serwera rzeczywiście zginęły wszystkie przepisy od 06.11.06r., komentarze do nich i nasze dyskusjeprowadzone w różnych wątkach.
    Sposób na odzyskanie przepisów podpowiedziała nam alelen a  moderatorzy założyli nowy dział na forum pt. "Przepisy zaginione".
    Tam znajdziesz rady i podpowiedzi jak odzyskać przepisy i komentarze do nich. Jest z tym trochę pracy ale jest to też jakieś wyjście żeby odbudować to co zostało stracone. Owocnej pracy życzę i ...do dzieła  :)))

• Autor: qveyt Data: 2007-05-13 17:42:33

a gdzie dokładnie jest ten dział

• Autor: till Data: 2007-05-13 21:17:20

http://wielkiezarcie.com/forum_watki.php?id=23

• Autor: makusia Data: 2007-05-13 22:07:13

już poruszalam ten wątek , i zeby sie nie powtarzać podpinam sie tutaj , a wiec chce zapytać kiedy będzie dostepna opcja " wyslij przepis znajomemu" ?????????

• Autor: makusia Data: 2007-05-15 22:55:45

dziekuję , opcja juz aktywna , pozdrawiam cieplutko :))))

Przejdź do pełnej wersji serwisu