Był gdzieś wątek o wyjasnieniach jak szukac zagubionych przepisow na google. tam również Till dopisała ze jest nowy dział... Gdzie ja mam tego szukac? Nie mam nwego działu:( nie mam tego watku:( jak mam tego odszukac???
Aby dostać sie do nowego działu "Przepisy zaginione" należy w zakładce "ostatnio na forum" kliknąć w więcej i wtedy pokażą się wszystkie działy forum a wśród nich "Przepisy zaginione". Chyba jak zwykle przekazałam to okrężną drogą ale "ten typ tak ma"... :)))
Był gdzieś wątek o wyjasnieniach jak szukac zagubionych przepisow na google. tam również Till dopisała ze jest nowy dział... Gdzie ja mam tego szukac? Nie mam nwego działu:( nie mam tego watku:( jak mam tego odszukac???
W rozszerzeniu "Forum" jest dział "przepisy zaginione" :-)
Wiem że to głupie ale ja niemam tego działu:((( jak to mozliwe? Wy macie a ja nie mam:((((((
Już mam! Hmmm najezdzajac na forum nie mam tego dopiero klikając jest, ale ok! już wszystko wiem:) dzieki:)))
Aby dostać sie do nowego działu "Przepisy zaginione" należy w zakładce "ostatnio na forum" kliknąć w więcej i wtedy pokażą się wszystkie działy forum a wśród nich
"Przepisy zaginione". Chyba jak zwykle przekazałam to okrężną drogą ale "ten typ tak ma"... :)))
Gdyby jeszcze ktoś miał problem:
http://wielkiezarcie.com/forum_watki.php?id=23 przepisy zaginione