Hej ludziska!!!!!. Wchodzę dzisiaj na WZ a tam co?? Awaria systemu była i nic już nie jest takie jak przedtem. Miałam masę przepisów w ,ulubionych, i wszystko przepadło. System nie chciał mnie zalogować na starego nicka. "prześlij hasło na e-maila" nic nie dało. Ponieważ bardzo się zżyłam z tą stronką postanowiłam się nie poddawać i zmienić nicka na shiraja.
Teraz nie wiem, bo moich dawnych przepisów (nie było ich dużo, ale zawsze) Nie ma na WZ. Chciałabym je wpisać jeszcze raz pod nowym nickiem. Chyba nie powinno być problemów co?
Mam nadzieję, że stronka odżyje na nowo. Już widać jak wszyscy sobie pomagają.Jesteście wielcy. Może ktoś wie co było przyczyną awari??????? Pozdrowienia dla was wszystkich
ps W bibliotece obrazów mimo że jestem pod nowym nickiem mam fotki ale nie swoje Jakiegoś czarnego kotka- ciupulka, i sałatkę z fety. Wstawiam może ktoś rozpozna
Dzięki to moje fotki!!! :) Kurcze a ja nie mogłam znaleźć fotki do przepisu. Mam nadzieje, że uda mi się teraz wstawić. Kotka jest moja była w temacie Kocie piękności, ale pewnie go już nie ma.
to wstawiam resztę. Fajnie, że też mogłam pomóc. Pozdrawiam cię ogromniaście Swoją drogą jestem ciekawa czy ktoś jeszcze ma podobną sytuację. Ja swoich zdjęć szukać nie będę bo mam wszystkie zgrane na płycie
Ps mi też jest smutno, żę poginęło większość wątków z galeri i działkomani. Miałam namiary na ozdoby z masy solnej i papierowej wikliny. Coś mi świta że było takich fajnych żeczy więcej ale niestety (albo stety) nie pamiętam Ale przez google powinnam dojść do tego jakoś.
Shira, sprawdź jednak kilkakrotnie swój pierwotny login, bo ja przez cały Tamten Dzień nie mogłam się dostać do swojego konta na WŻ, bo nie login, bo nie hasło, bo nie e-mail rejestracyjny. A potem nagle "POZWOLIŁO" i jestem. Pozdrawiam bardzo cieplutko. Paola
Hej ludziska!!!!!.
Wchodzę dzisiaj na WZ a tam co?? Awaria systemu
była i nic już nie jest takie jak przedtem. Miałam masę przepisów w ,ulubionych,
i wszystko przepadło. System nie chciał mnie zalogować na starego nicka.
"prześlij hasło na e-maila" nic nie dało. Ponieważ bardzo się zżyłam
z tą stronką postanowiłam się nie poddawać i zmienić nicka na shiraja.
Teraz nie wiem, bo moich dawnych przepisów (nie było ich dużo, ale zawsze)
Nie ma na WZ. Chciałabym je wpisać jeszcze raz pod nowym nickiem.
Chyba nie powinno być problemów co?
Mam nadzieję, że stronka odżyje na nowo. Już widać jak wszyscy sobie pomagają.Jesteście wielcy. Może ktoś wie co było przyczyną awari???????
Pozdrowienia dla was wszystkich
ps W bibliotece obrazów mimo że jestem pod nowym nickiem mam fotki ale nie swoje
Jakiegoś czarnego kotka- ciupulka, i sałatkę z fety. Wstawiam może ktoś rozpozna
Dzięki to moje fotki!!! :) Kurcze a ja nie mogłam znaleźć fotki do przepisu. Mam nadzieje, że uda mi się teraz wstawić.
Kotka jest moja była w temacie Kocie piękności, ale pewnie go już nie ma.
to wstawiam resztę. Fajnie, że też mogłam pomóc. Pozdrawiam cię ogromniaście
Swoją drogą jestem ciekawa czy ktoś jeszcze ma podobną sytuację.
Ja swoich zdjęć szukać nie będę bo mam wszystkie zgrane na płycie
Ps mi też jest smutno, żę poginęło większość wątków z galeri i działkomani.
Miałam namiary na ozdoby z masy solnej i papierowej wikliny. Coś mi świta że było takich fajnych żeczy więcej
ale niestety (albo stety) nie pamiętam Ale przez google powinnam dojść do tego jakoś.
Jeszcze raz Ci bardzo dziękuje!!! Już powstawiałam i wszystko ok!!!
Shira, sprawdź jednak kilkakrotnie swój pierwotny login, bo ja przez cały Tamten Dzień nie mogłam się dostać do swojego konta na WŻ, bo nie login, bo nie hasło, bo nie e-mail rejestracyjny. A potem nagle "POZWOLIŁO" i jestem. Pozdrawiam bardzo cieplutko. Paola