jak wyladowalem w polsce 30 kwietnia i jechalem do krakowa 1 maja na spotkanie z bea (mama sie nie nacieszyla mna), dojechalem i na dworcu jej nie bylo - dobiegla pozniej - z wrazenia pomylila autobusy i sie spoznila. czekala za to inna kobieta ktora poznalem poprzez czat z czestochowy. (nie mam czasu wiec wszyscy na raz). :) Bea zabrala mnie do knajpki o nazwie budda --- na fotce wraz z ania z czestochowy
do naszej ekipy dolaczyli znajomi bea: EDI, ESTANISH i jej maz Pawel -- zmienilismy lokal na " krawat " i gralismy w lotki
choc Edi nie lubi robienia fotek z jej osoby -- UDALO mi sie wykonac pare -- wiec nastepna jest jej
a na koniec mam fotke z estanish i piotrem :) zakonczylismy to spotkanie wspaniale !!!!! dziekuje wam za mile przyjecie mej osoby w miescie krakow!!!!!!
WooooooooW - ale super relacja !! To wspaniale ,że udało się Wam spotkanie !! No to ja teraz rozumiem Czemu Ciebie Bodek ""wcięło w Krakowie i byłeś poszukiwany :P:P:P
Co znaczy wcięło? :) Chwile spędzone z Bodkiem były naprawdę miłe i szkoda,że czas tak szybko leciał.Nawet miałam ochotę coś wymyśleć,żeby jednak nie wpuścili go na pokład samolotu został jeszcze troszkę w Krakowie :)
Z wielką przyjemnością obejrzałam sobie zdjęcia i poczytałam relacje z Waszego wspaniałego soptkania. Szkoda, ze Kraków jest daleko ode mnie. Jak najwięcej takich fajnych spotkań.
jak wyladowalem w polsce 30 kwietnia i jechalem do krakowa 1 maja na spotkanie z bea (mama sie nie nacieszyla mna), dojechalem i na dworcu jej nie bylo - dobiegla pozniej - z wrazenia pomylila autobusy i sie spoznila. czekala za to inna kobieta ktora poznalem poprzez czat z czestochowy. (nie mam czasu wiec wszyscy na raz). :) Bea zabrala mnie do knajpki o nazwie budda --- na fotce wraz z ania z czestochowy
do naszej ekipy dolaczyli znajomi bea: EDI, ESTANISH i jej maz Pawel -- zmienilismy lokal na " krawat " i gralismy w lotki
choc Edi nie lubi robienia fotek z jej osoby -- UDALO mi sie wykonac pare
-- wiec nastepna jest jej
a na koniec mam fotke z estanish i piotrem :)
zakonczylismy to spotkanie wspaniale !!!!! dziekuje wam za mile przyjecie mej osoby w miescie krakow!!!!!!
ps -- a tu ja i bea z alkiem
i alek ze mna :)
dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WooooooooW - ale super relacja !!
To wspaniale ,że udało się Wam spotkanie !!
No to ja teraz rozumiem Czemu Ciebie Bodek ""wcięło w Krakowie i byłeś poszukiwany :P:P:P
Pozdrawiam - Elek
Co znaczy wcięło? :) Chwile spędzone z Bodkiem były naprawdę miłe i szkoda,że czas tak szybko leciał.Nawet miałam ochotę coś wymyśleć,żeby jednak nie wpuścili go na pokład samolotu został jeszcze troszkę w Krakowie :)
Miło poczytać i zobaczyć Was na fotkach. Jeszcze raz sie utwierdziłam w przekonaniu, że na "WŻ" są "świetni" ludzie :-)
Kurcze , ale wam zazdroszcze tego spotkania . Fajni ludzie i moj ukochany Krakow .
Pozdrawiam ... monika
Fajnie było !!!! spotkanie super. Bardzo żałuję ,że nie dałam rady być ż ami dłużej a wiem ,że sie działo!!! buziaczki Ewa
Pozazdrościć spotkanka, tym bardziej, że doszły tu słuchy, że "działo sie, tam , oj działo" :))))
zapraszam na 10 lstopada do krakowa :D
Z wielką przyjemnością obejrzałam sobie zdjęcia i poczytałam relacje z Waszego wspaniałego soptkania.
Szkoda, ze Kraków jest daleko ode mnie.
Jak najwięcej takich fajnych spotkań.