Forum

Galeria

BEA39, estanish i bodek -- spotkanie

• Autor: Bodek Data: 2007-05-13 20:54:27

jak wyladowalem w polsce 30 kwietnia i jechalem do krakowa 1 maja na spotkanie z bea (mama sie nie nacieszyla mna), dojechalem i na dworcu jej nie bylo - dobiegla pozniej - z wrazenia pomylila autobusy i sie spoznila. czekala za to inna kobieta ktora poznalem poprzez czat z czestochowy. (nie mam czasu wiec wszyscy na raz).       :)           Bea zabrala mnie do knajpki o nazwie budda --- na fotce wraz z ania z czestochowy

do naszej ekipy dolaczyli znajomi bea: EDI, ESTANISH i jej maz Pawel -- zmienilismy lokal na " krawat " i gralismy w lotki

choc Edi nie lubi robienia fotek z jej osoby -- UDALO mi sie wykonac pare
    -- wiec nastepna jest jej

a na koniec mam fotke z estanish i piotrem :)
    zakonczylismy to spotkanie wspaniale !!!!! dziekuje wam za mile przyjecie mej osoby w miescie krakow!!!!!!

ps -- a tu ja i bea z alkiem

i alek ze mna :)
      dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Autor: Elek Data: 2007-05-13 21:05:55

WooooooooW - ale super relacja !!
    To wspaniale ,że udało się Wam spotkanie !!
    No to ja teraz rozumiem Czemu Ciebie Bodek ""wcięło w Krakowie i byłeś poszukiwany :P:P:P

Pozdrawiam - Elek

• Autor: bea39 Data: 2007-05-13 21:10:38

Co znaczy wcięło? :) Chwile spędzone z Bodkiem były naprawdę miłe i szkoda,że czas tak szybko leciał.Nawet miałam ochotę coś wymyśleć,żeby jednak nie wpuścili go na pokład samolotu  został jeszcze troszkę w Krakowie :)

• Autor: smakosia Data: 2007-05-13 21:29:32

Miło poczytać i zobaczyć Was na fotkach. Jeszcze raz sie utwierdziłam w przekonaniu, że na "WŻ" są "świetni" ludzie :-)

• Autor: monia00 Data: 2007-05-13 21:30:28

Kurcze , ale wam zazdroszcze tego spotkania . Fajni ludzie i moj ukochany Krakow .
      Pozdrawiam ... monika

• Autor: estanish Data: 2007-05-14 08:37:50

Fajnie było !!!! spotkanie super. Bardzo żałuję ,że nie dałam rady być ż ami dłużej a wiem ,że sie działo!!! buziaczki Ewa

• Autor: Ave Data: 2007-05-14 13:04:01

Pozazdrościć spotkanka, tym bardziej, że doszły tu słuchy, że "działo sie, tam , oj działo" :))))

• Autor: Bodek Data: 2007-08-06 18:39:21

zapraszam na 10 lstopada do krakowa :D

• Autor: ABA Data: 2007-08-06 19:54:33

Z wielką przyjemnością obejrzałam sobie zdjęcia i poczytałam relacje z Waszego wspaniałego soptkania.
    Szkoda, ze Kraków jest daleko ode mnie.
    Jak najwięcej takich fajnych spotkań.

Przejdź do pełnej wersji serwisu