czesc -- tu pisze o moim pobycie w beskidzie zywieckim 5 dni w gorach to jest duzo czasu i odnowilem swoje znajomosci po 7 latach z grupa ludzi ktorzy sa wspaniali -- jak na nascie osob mielismy 4 gitarzystow i bylo wspaniale--- gotowalem dla grupy pare razy plus raz w schronisku u pani joli!!!! ... wposcila mnie na kuchnie
a tu relacja fotograficzna :)
jezioro zywieckie na dzien dobry :)
a tu jak pierwsze danie gotuje ---- kaszanka na ognisku --- poprosilem o lyzke do mieszania i mi dali :):):):):):):)
widoki w drodze na krawcow wierch
jak sie powiekszy to tatry widac
a tu je widac :)
sniegu nie brakowalo :)
a tu pani jola ze zchroniska na krawcowym wierchu :)
a tu poranek przed schroniskiem z grupa 13 A - chemia :)
a tu widok jaki widzialem u bea na kompie -- ale moj jest lepszy !!!!!!!
a tu gotowalem kasze z jarzynkami :) nie umierali po tym :) wiec mysle ze ok a tu zblizenie....
widok z rysianki na pilsko -- z tego co wiem -- nie potwierdzalem
oczywiscie wszyscy abstynenci --- tym bardziej ja!!!!!!!
niektorym sie dziwnie robilo jak jedzenie widzieli mojej roboty :)
a tu nasz grupka :)
widok - na schronisko w hali boraczej
zakonczenie rajdu PK !!!!
aaa tu pisze gdzie to bylo :)
a to w pociagu rajdowym -- i tak wlasnie mniej lub wiecej trzezwy spedzilem 5 dni po gorach :) ktore byly wspanialymi dniami ....... pozdrawiam wszystkich..... JA
Spierałabym się czyj widok lepszy :). Do mojego podchodzę bardzo emocjonalnie,no i praktycznie w każdej chwili mogę tam być.Oglądając te zdjęcia po raz kolejny w zupełnie innym rozmiarze zupełnie inaczej sie je odbiera.Szkoda,że nie mogłam tam być ......
Brawo Bodek !! fotorelacja fantastyczna - fajnie się oglądało !! No toś sobie ""pohulał"" , oj ....... !! MAsz teraz co wspominać !!! Pozdrzwaim - Elek
Oj widzę, że się działo!!!! Tylko czym wy bieddacy się żywiliście? Kaszanka? Kasza z warzywami? Oj ja bym tylko z tego menu zupę piwną wypiła. Pozdrawiam.
czesc -- tu pisze o moim pobycie w beskidzie zywieckim
5 dni w gorach to jest duzo czasu i odnowilem swoje znajomosci po 7 latach z grupa ludzi ktorzy sa wspaniali -- jak na nascie osob mielismy 4 gitarzystow i bylo wspaniale--- gotowalem dla grupy pare razy plus raz w schronisku u pani joli!!!! ... wposcila mnie na kuchnie
a tu relacja fotograficzna :)
jezioro zywieckie na dzien dobry :)
a tu jak pierwsze danie gotuje ---- kaszanka na ognisku --- poprosilem o lyzke do mieszania i mi dali :):):):):):):)
widoki w drodze na krawcow wierch
jak sie powiekszy to tatry widac
a tu je widac :)
sniegu nie brakowalo :)
a tu pani jola ze zchroniska na krawcowym wierchu :)
a tu poranek przed schroniskiem z grupa 13 A - chemia :)
a tu widok jaki widzialem u bea na kompie -- ale moj jest lepszy !!!!!!!
a tu gotowalem kasze z jarzynkami :) nie umierali po tym :) wiec mysle ze ok
a tu zblizenie....
widok z rysianki na pilsko -- z tego co wiem -- nie potwierdzalem
oczywiscie wszyscy abstynenci --- tym bardziej ja!!!!!!!
niektorym sie dziwnie robilo jak jedzenie widzieli mojej roboty :)
a tu nasz grupka :)
widok - na schronisko w hali boraczej
zakonczenie rajdu PK !!!!
aaa tu pisze gdzie to bylo :)
a to w pociagu rajdowym -- i tak wlasnie mniej lub wiecej trzezwy spedzilem 5 dni po gorach :) ktore byly wspanialymi dniami ....... pozdrawiam wszystkich..... JA
Spierałabym się czyj widok lepszy :). Do mojego podchodzę bardzo emocjonalnie,no i praktycznie w każdej chwili mogę tam być.Oglądając te zdjęcia po raz kolejny w zupełnie innym rozmiarze zupełnie inaczej sie je odbiera.Szkoda,że nie mogłam tam być ......
Też bym sobie powędrowała... A w sumie to czemu zawsze mam ważniejsze sprawy? Trzeba będzie coś pozmieniać i w góry!!! Ewa
Brawo Bodek !!
fotorelacja fantastyczna - fajnie się oglądało !!
No toś sobie ""pohulał"" , oj ....... !!
MAsz teraz co wspominać !!!
Pozdrzwaim - Elek
Przyłaczam się. Bardzo fajny reportaż foto. Ja poproszę o przepis na to danie jednogarnkowe - kasza z warzywami i kiełbaską :)
superwidoki Bodek prosze o przepis!
Oj widzę, że się działo!!!! Tylko czym wy bieddacy się żywiliście? Kaszanka? Kasza z warzywami? Oj ja bym tylko z tego menu zupę piwną wypiła. Pozdrawiam.
Rajd super jak widac na zalaczonych zdjeciach!! swietna relacja!!! pozdrawiam serdecznie!!
Wszystko fajne, ale przyznaj, że zawsze towarzystwo jest najważniejsze.
A tu takie było - to widać!
ja nie wiem dlaczego dopiero znalazlam ten watek
Bodek fajnie Cie zobaczyc, jakos tak mi wspomnial moj nocny pobyt u Was :):):)
sciskam Was mocno :)
Wypad jak widać super,kucharz najlepszy!!!Pozdrawiam