Dzisiaj napisalam nowy artykul "Dzien Matki....refleksje na temat" i teraz patrze a tam sa komentarze ......nie wiadomo skad i na jaki temat.... Wiem, ze mialam problem z komentarzami do odzyskanych artykulow, Till pomogla mi w oczyszczeniu pola i wstawilam odpowiednie komentarze, ale w tym wypadku???? To jest nowiutenki artykul, jeszcze cieply specjalnie na nadchodzaca okazje a komentarze jakims cudem z listopada 2006 ???? Jesli ktos z moderatorow natknie sie na ten watek......bardzo prosze ......czy mozecie usunac to co nie dotyczy artykulu????? Till, jest mi juz wrecz wstyd zaczepiac Cie znow na gg, wiem, ze wszyscy macie pelne rece roboty, ale jesli cos takiego dzieje sie z nowymi artykulami to jest chyba "niebezpieczenstwo" ze moze tez zaistniec w przypadku nowych przepisow ......nie wiem, ale ....ale ......wolam o pomoc !!! :(:(:(:(:(
Wyczyściłam. Pewnie jeszcze długo będziemy znajdować podobne kwiatki, ale Pampas jest tylko jeden i niestety bez opcji sklonowania... więc cierpliwości:)))
Hej. ja zarejestrowałam się pod nowym całkiem nickiem shiraja, poprzednie shira. Wchodzę do biblioteki obrazów a tam jakieś fotki!!!!!!---- ------czarny kotek i sałatki. Puściłam temat na forum i znalazła się właścicielka zdjęć (ucieszona). Podejrzewam że jeszcze wiele razy natkniemy się na takie cuda. Wychodzi na to że po awari wszystko się pomieszało. Pozdrawiam cieplutko.
Dzisiaj napisalam nowy artykul "Dzien Matki....refleksje na temat" i teraz patrze a tam sa komentarze ......nie wiadomo skad i na jaki temat....
Wiem, ze mialam problem z komentarzami do odzyskanych artykulow, Till pomogla mi w oczyszczeniu pola i wstawilam odpowiednie komentarze, ale w tym wypadku???? To jest nowiutenki artykul, jeszcze cieply specjalnie na nadchodzaca okazje a komentarze jakims cudem z listopada 2006 ????
Jesli ktos z moderatorow natknie sie na ten watek......bardzo prosze ......czy mozecie usunac to co nie dotyczy artykulu?????
Till, jest mi juz wrecz wstyd zaczepiac Cie znow na gg, wiem, ze wszyscy macie pelne rece roboty, ale jesli cos takiego dzieje sie z nowymi artykulami to jest chyba "niebezpieczenstwo" ze moze tez zaistniec w przypadku nowych przepisow ......nie wiem, ale ....ale ......wolam o pomoc !!! :(:(:(:(:(
Wyczyściłam.
Pewnie jeszcze długo będziemy znajdować podobne kwiatki, ale Pampas jest tylko jeden i niestety bez opcji sklonowania... więc cierpliwości:)))
Dziekuje !!! :))
Z tym klonowaniem to nigdy nie wiadomo ... nauka idzie do przodu.
Janek
Hej.
ja zarejestrowałam się pod nowym całkiem nickiem shiraja,
poprzednie shira. Wchodzę do biblioteki obrazów a tam jakieś fotki!!!!!!----
------czarny kotek i sałatki. Puściłam temat na forum i znalazła się właścicielka zdjęć
(ucieszona).
Podejrzewam że jeszcze wiele razy natkniemy się na takie cuda.
Wychodzi na to że po awari wszystko się pomieszało.
Pozdrawiam cieplutko.