Forum

Pomysł czy Problem?

Inne tematy poruszane w komentarzaach

• Autor: Janek Data: 2007-05-14 18:08:38

Chciałem wstawić swoje"wiersze" ale zrezygnoewałem, ponieważ komentarze dotyczą czegoś zupełnie innego...pozostawiam tylko jeden "Powiedz"...jako "dowód": niefortunnego połączenia.
     Komentarze pojawiają się same.
    Pozdrawiam
    Janek

• Autor: till Data: 2007-05-14 18:29:16

Lucky już zgłosiła ten problem. Wyczyściłam jej wszystkie artykuły, więc nie widzę problemu, żeby tego samego nie zrobić z niechcianymi komentarzami pod Twoimi wierszami. Tylko wszystko stopniowo, bo dużo pracy...

• Autor: Janek Data: 2007-05-15 09:01:33

Till, dziękuję. Rozumiem ,. że jest taraz dużo roboty, dlatego tylko zasygnalizowałem problem.
    Pozdrawiam
    Janek

• Autor: luckystar Data: 2007-05-14 18:58:04

Janku, tak jak Till napisala ja mialam ten sam problem z moimi atykulami, ale Twoich wierszy jest duuuuuzoooo wiecej :)) oczywiscie, ze nie chcemy ich stracic, ale mysle, ze teraz na dzien dzisiejszy to przydalaby nam sie armia moderatorow do czyszczenia wszystkich problemow.
    Jak widziales ja napisalam nowy artykul i tez nie wiadomo skad znalazly sie pod nim komentarze "ni z gruchy, ni z piertuchy" i tak jak w Twoim przypadku komentarze zarowno w starych jak i w nowym artykule pojawily sie same nie wiedziec skad :(:(:( Mysle, ze tak jak Till (nieoceniona w tym wszystkim) Ci obiecala na pewno da sie to wszystko wyczyscic. Nie wiem czy bedziesz tak chcial zrobic, ale moze daj narazie tak jak leci i pod tym wszystkim daj wlasny komentarz cos w stylu:
    "powyzsze komentarze ukazaly sie po awarii i nie dotycza danego wiersza - zostana usuniete niebawem. A ponizej zamieszczam komentarze odsyskane"
    W ten sposob mialbys zalatwiony problem wklepywania na nowo wierszy a pozostaloby tylko czyszczenie dla moderatorow.
    Przemysl to, chcialabym pomoc .....;))

• Autor: Janek Data: 2007-05-15 09:08:27

Marylka, masz nawet dobry pomysł, tak zrobię.
    A co do Twoich artykułów, to przyznam się, że lepiej mi się czyta jak są do kupy. Ze względu na "walnięcie" mi drukarki nie mogłem sobie wydrukować i czytałeem po łebkach. Teraz to mam przynajmniej :"fest czytanie"...tylko częściej muszę oczy wycierać ze śmiechu.
    Zmysł obserwacyjno-humorystyczny Masz jednak lepszy ode mnie. I to jest fajnie.
    Buźka
    Janek

• Autor: luckystar Data: 2007-05-15 15:48:44

Ciesze sie bardzo, ze czytasz, bo do tej pory myslalam, ze jakos nie jestes zainteresowany :( a przeciez wiesz, ze zalezy mi na Twojej opinii :)))

• Autor: Janek Data: 2007-05-15 16:45:29

A myślałem, że mnie już poznałaś.......i smutno mi ":od Ciebie"( jak kiedyś mawiała moja średnia latorośl).
    Buźka
    Janek

P.S.
    Co do pełnej opinii...po przeczytaniu powtórnym dotychczasowej publikacji wpiszę...napewno.
    Po pierwszym czytaniu bola oczy i brzuch. Nie znam przyczyny...
    J.

Przejdź do pełnej wersji serwisu