Forum

Pomysł czy Problem?

czy napewno koniec awarii?

• Autor: woila Data: 2007-05-14 18:44:12

Nie wiem czy to tylko u mnie tak się dzieje ale wątki najnowsze nie przeskakują mi do góry, a w "rozmowach wolnych i frywolnych" mam tylko wątki archiwalne, a przecież powstały nowe wątki po "katastrofie". Oświećcie mnie, bo może była już gdzieś o tym mowa, a ja nie potrzebnie panikuję.

• Autor: małgoska Data: 2007-05-14 20:07:11

droga woila ja tez mialam podobny problem ale zostalam oswiecona, na stronie tytulowej musisz kliknac w forum nie rozwijac go ale tylko kliknac tam otworza ci sie wszystkie dzialy z opisami i wsrod nich jest rowniez dzial przepisy zaginione i tam wlasnie powedrowaly wszystkie watki

• Autor: woila Data: 2007-05-14 21:42:37

Z tym nie mam problemu ale nie wiem co się dzieje z wątkami np tym, w którym teraz piszę. Normalnie po wpisaniu tej wiadomości, wątek powinien przeskoczyć na początek czyli do góry, a jest ciągle na końcu czyli na trzeciej stronie forum:"przepisy zaginione". Może to tylko u mnie tak jest?! Na pozostałych forach mam tylko wątki archiwalne, tak jakby nikt nic nie pisał np w "rozmowach wolnych i frywolnych" albo w "galerii", choć na głównej stronie WŻ widzę opisy nowych wątków,które normalnie powinny być "podświetlone" na niebiesko jako nie przeczytane, niestety nie ma tego. Zaznaczam, że jestem zalogowana. Co się dzieje?

• Autor: smakosia Data: 2007-05-14 22:20:03

Coś mi się zdaje, że przez nieuwagę zmieniłaś sobie ustawienia, które są w tym żółtym pasku (na Forum np. Kuchenne porady) np. "Data", "Temat wątku", "Wiadomości", "Autor watku", "Ostatnia wiadomość"

• Autor: woila Data: 2007-05-14 22:32:11

Masz rację, właśnie połapałam się, że ustawienia nie są takie jak powinny... już jest ok.

Przejdź do pełnej wersji serwisu