OMG !!! Toz to juz .....dziecko :)) a jeszcze tak niedawno wszyscy przezywalismy czas oczekiwania ....to byly emocje !!!! I jak widac warto bylo !!!! Cudny chlopczyk.
no rosnie jak na drozdzach, nie da sie ukryc.. :) ech... a 'czas oczekiwania' rowniez wspominam z przejeciem.... a maly rosnie i rosnie, i choc ma dopiero 5 miesiecy juz mi teskno za moim malym bobaskeim........
dziekuje wszystkim za mile slowa! az sie cieplo na serduszku robi...
Kasiu, warto było wspomagać Cię w tym radosnym oczekiwaniu... Dzisiaj uśmiecha się do nas prawdziwy Gość, kokietuje uśmiechem z gatunku tych, co to wzruszają swoją niezburzoną ufnością - tylko dzieci potrafią się taak uśmiechać. Wszystkie zdjęcia są "słodkie" - dla mnie zdjęcie pierwsze jest numer jeden - w chusteczce na głowie i z oczkami jak dojrzałe borówki ...:))) Niech się Wam chowa zdrowo i bez problemów.
ojeje kasiu ale synek ci rosnie!!!!! Przeciez niedawno przyszlas z nim ze szpitala.Jak ten czas leci.Sliczny ,piekny usmiech!!!Ze zdjec widac ze bardzo pogodny chlopczyk!! Pozdrawiam i zycze dla was duzo zdrowka!!!!
elliott :)
elliott ma juz prawie 5 miesiecy i jest przekochany !. dumna jestem niezmiernie i kocham kazda faldke tluszczyku na raczkach i nozkach.. :)))
Prześliczny chłopczyk! Moje dzieciątko też ma pięć miesięcy ale życia "brzuchowego" :) Mamy nadzieję zobaczyć sie w okolicach sierpnia-września.
Sama Słodycz!!!!
Aż się człowiek mimowolnie uśmiecha jak na niego patrzy :-) Super chłopak! Gratulacje.
Kochany, uroczy, przystojniak rośnie, zlamie pewnie niejedno kobiece serducho.
Gratuluję ślicznego malca :)
Jest śliczny, wyrośnie z niego przystojniak
Kasiu - masz cudownego synka !!
Niech wam rośnie zdrowo na pociechę !!
Gratuluję i serdecznie Was pozdrawiam - Elek
Słodki Maluszek, śliczny usmiech. Niech Wam sie zdrowo chowa i rosnie jak na drożdżach.
Sliczny synek ! Na pierwszym zdieciu wyglada jak dziewczynka a na kolejnym juz 100% facecik . Gratuluje pociechy i niech wam sie zdrowo chowa ...
Ale śliczny dzidziuś!!!
OMG !!! Toz to juz .....dziecko :)) a jeszcze tak niedawno wszyscy przezywalismy czas oczekiwania ....to byly emocje !!!!
I jak widac warto bylo !!!! Cudny chlopczyk.
no rosnie jak na drozdzach, nie da sie ukryc.. :)
ech... a 'czas oczekiwania' rowniez wspominam z przejeciem.... a maly rosnie i rosnie, i choc ma dopiero 5 miesiecy juz mi teskno za moim malym bobaskeim........
dziekuje wszystkim za mile slowa! az sie cieplo na serduszku robi...
Jest cudny Jestem zachwycona środkowym zdjęciem:))))) Gratuluje takiego przystojniaka.
Fajny facet!!!!
Wspominam wszystkich porady dla Ciebie przed Twoim porodem i potem cisza.Pozdrawiam sedecznnie i buziakuje.
ach, sentymentalnie sie zrobilo..... tez sobie teraz wspominam...... piekne chwile.....
moze sie kiedys na powtorke zdecyduje... ;)
Fajny bobas. Moj tez mial tyle faldek....slodkie takie dzieciaki.
Prześlicznego masz synka Kasiu, A zdjęcie drugie jest poprostu rozkoszne!!! Masz powody do dumy
Kasiu, warto było wspomagać Cię w tym radosnym oczekiwaniu... Dzisiaj uśmiecha się do nas prawdziwy Gość, kokietuje uśmiechem z gatunku tych, co to wzruszają swoją niezburzoną ufnością - tylko dzieci potrafią się taak uśmiechać. Wszystkie zdjęcia są "słodkie" - dla mnie zdjęcie pierwsze jest numer jeden - w chusteczce na głowie i z oczkami jak dojrzałe borówki ...:))) Niech się Wam chowa zdrowo i bez problemów.
oj kokietuje kokietuje ! :) wszystkie dziewczyny za zajeciach na basenie czaruje.. hehe :)
dziekuje wszystkim za mile slowa! wszyscy kochamy nasze ale pociechy. :)
Kasiu wspaniały facet z Twojego synka i te przeurocze dołeczki ... Pozdrowienia dla całej Waszej rodzinki. Magdalena.
ojeje kasiu ale synek ci rosnie!!!!! Przeciez niedawno przyszlas z nim ze szpitala.Jak ten czas leci.Sliczny ,piekny usmiech!!!Ze zdjec widac ze bardzo pogodny chlopczyk!! Pozdrawiam i zycze dla was duzo zdrowka!!!!