Agnieszko, chyba cie przeloze przez kolano .....;) co to znaczy nie jest taki piekny????? To najpiekniejszy tort na swiecie, bo jest w nim kawalek babcinego serca !!!!!
To fakt, babcia bardzo kocha wnusię a w torcie jest zawarte babcine uczucie, nie chodziło mi o to żeby urazić babcię. Chodziło mi o te arcydzieła np. jak ta piękna lokomotywa będąca tortem. Ten jest o wiele bardziej tradycyjny, ale musze powiedzieć jedno moja mama (babcia Madzi) jest naprawdę bardzo dobrą kucharką. Chodzi i gotuje na weselach, komuniach i innego typu imprezach i zawsze wszystkim bardzo smakuje a z takerzy znika wszystko w oka mgnieniu.
Tort zrobiony przez babcię z okazji pierwszej rocznicy urodzin Madzi, może nie jest tak piękny jak Wasze torty ale był naprawdę bardzo smaczny
Jest prześliczny, widac że zrobiony z sercem, masa wygląda apetycznie - może mały przepisik ;)
Tort śliczny! Masa rzeczywiście wyglada na pyszną, ja tez skromnie proszę o przepisik:)
A to musze babci powiedzieć żeby dała przepis i wtedy na pewno tu sie pojawi :)
Agnieszko, chyba cie przeloze przez kolano .....;) co to znaczy nie jest taki piekny????? To najpiekniejszy tort na swiecie, bo jest w nim kawalek babcinego serca !!!!!
Święte słowa! Brawa dla Babci
Babcia ma talent i bardzo kocha wnusię
Wielkie brawa dla Babci !! :)):)):))
To fakt, babcia bardzo kocha wnusię a w torcie jest zawarte babcine uczucie, nie chodziło mi o to żeby urazić babcię. Chodziło mi o te arcydzieła np. jak ta piękna lokomotywa będąca tortem. Ten jest o wiele bardziej tradycyjny, ale musze powiedzieć jedno moja mama (babcia Madzi) jest naprawdę bardzo dobrą kucharką. Chodzi i gotuje na weselach, komuniach i innego typu imprezach i zawsze wszystkim bardzo smakuje a z takerzy znika wszystko w oka mgnieniu.
To moze Agniszko zaprosisz Mamę (Babcię) , zeby czasami wpadła na Wż z jakimś przepisikiem, albo żeby pogadac z nami (tzn chyba raczej poklikać )?
Piękny mniam mniam...Popieram Ave !!!!