Z racji tego ze jestem nowa ;-) musze jakos zaczac,ale zaczne od problemu z którym borykam sie troszke a mianowicie-zgagą.Macie jakies sprawdzone , dobre metody na walke z ta przypadłoscia ?
Zobacz na strone www.zdrowie.klips.org Kuknij pod artykuly na pierwszy. A tak na szybko ktos mi dawno temu polecal zjedzenie migdala, ale mysle ze to polsrodek. Ja potraktowalam powaznie sprawe z candida ze stronki co ci polecami i nie mam juz zgagi. Nie mniej na pewno trzeba wziasc pod uwage ze nie ma recept na wszytko, a kazdy czlowiek to co inne i rozne sa przyczyny, roznych dolegliwosci. Na pewno warto odwiedzic lekarza.
Z racji tego ze jestem nowa ;-) musze jakos zaczac,ale zaczne od problemu z którym borykam sie troszke a mianowicie-zgagą.Macie jakies sprawdzone , dobre metody na walke z ta przypadłoscia ?
Zobacz na strone www.zdrowie.klips.org Kuknij pod artykuly na pierwszy.
A tak na szybko ktos mi dawno temu polecal zjedzenie migdala, ale mysle ze to polsrodek.
Ja potraktowalam powaznie sprawe z candida ze stronki co ci polecami i nie mam juz zgagi.
Nie mniej na pewno trzeba wziasc pod uwage ze nie ma recept na wszytko, a kazdy czlowiek to co inne
i rozne sa przyczyny, roznych dolegliwosci. Na pewno warto odwiedzic lekarza.
Tak, tak , przy częstych dolegliwościach należy to skontrolować, bo może to być refluks, a to trzeba leczyć. Pozdrawiam.