książki BOGUSŁAWA ŚLIWERSKIEGO„WSPÓŁCZESNE TEORIE I NURTY WYCHOWANIA” na sobote musze przygotować referat z jednego z rozdziałó z tej książki dlatego bardzo bardzo proszę jesli ktoś posiada a ma możliwość zeskanowania lub zrobienia fotki rozdziału to bede dozgonnie wdzieczna, niestety u mnie w bibliotekach nie ma a i nikt znajomy nie posiada :-( to moj mail gocfos@xl.wp.pl lub gg 6008704
książki BOGUSŁAWA ŚLIWERSKIEGO „WSPÓŁCZESNE TEORIE I NURTY WYCHOWANIA” na sobote musze przygotować referat z jednego z rozdziałó z tej książki dlatego bardzo bardzo proszę jesli ktoś posiada a ma możliwość zeskanowania lub zrobienia fotki rozdziału to bede dozgonnie wdzieczna, niestety u mnie w bibliotekach nie ma a i nikt znajomy nie posiada :-( to moj mail gocfos@xl.wp.pl lub gg 6008704
http://www.literka.pl/article18598.html tu jest artykuł o pedagogice Gestaltnapisany na podst. 2 ksiązek m.in. Śliwerskiego
dziekuje ci dano bardzo ale niestety ten artykuł mi sie nie przyda ale jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje za dobre checi
A jaki to rozdział? może wg tego da się coś znaleźć
pedagogika filozoficzno - normatywna, juz troche szukalam ale nawet w szkole mowili mi ze w tej ksiazce jest to najlepiej opracowane