jedliście kiedyś jajecznicę na boczku z kluskami tartymi??? Bo wielu ludzi słyszało jakie to pyszne. Oczywiście ja tak twierdzę. Pochodzę ze Śląska... nigdy nie wierzyli, ze to dobre... dopóki nie skosztowali. I domagali się o więcej. Kiedy będziesz miała kluski ze smażonką....? Ciekawa jestem czy ktoś kiedyś jadł ten tani super specjał.
Gosiak1978, udostepniasz tylko raz, bo jesli tego nie zrobisz to przepis nie jest widoczny dla nas, a tylko dla Ciebie, a to nie o to chodzi...:)) Nie przejmuj sie tym co sie "tu je, lub nie" Tu sie je wszystko :)) A za te sledzie juz masz u mnie punkty :))) Buziaczki - maryla
Słonko, to taki głupi przepis, że dziecko zna dlatego go skasowałam. Poważnie chcesz coś takiego jeść? Tak na śląsku mój ojciec jadał wieki temu ale ciągle wszyscy w mojej rodzince zżerają....
Ja tego przepisu nie znałam i nie waż się go usuwać :). Jak znajdę więcej czasu to zrobię :). Na szczęście zapisałam sobie ten przepis na dysku ale tam raczej nie będę wstawiała komentarzy :D
Po pierwsze nie znam tego przepisu,po drugie mam straszna ochote go sprobowac,wiec prosze,nie usuwaj go,dlaczego twierdzisz,ze jak cos jest juz malo wyszukane,to nikt tego nie ruszy?:)Kochana, lasuchow nie brakuje na swiecie,wsrod nich i mnie:):).A tak poza tym to czesto najprostsze jest najsmaczniejsze:).pozdrawiam.
jedliście kiedyś jajecznicę na boczku z kluskami tartymi??? Bo wielu ludzi słyszało jakie to pyszne. Oczywiście ja tak twierdzę. Pochodzę ze Śląska... nigdy nie wierzyli, ze to dobre... dopóki nie skosztowali. I domagali się o więcej. Kiedy będziesz miała kluski ze smażonką....? Ciekawa jestem czy ktoś kiedyś jadł ten tani super specjał.
Ja nie jadłam a brzmi smakowicie :). Dlaczego nie wklepiesz przepisu :). Chętnie kiedyś skorzystam skoro tak zachwalasz ;)
Bo.... Myślałam, że takich przepisów to tutaj nawet nie ruszają. Proste ale dla mnie świetne. Poważnie chcesz przepis? to dodam
Kochana, nawet nie wiesz co ruszają :). Jeśli takie pyszne jak napisałaś to chętnie wypróbuję :). Wklepuj przepis i to już ;)!!!!
Dodalam przepis. Chyba mnie zlinczuja. Za kalorie:)))http://wielkiezarcie.com/przepis22320.html
A teraz może go udostępnij :). I nie martw się kaloriami. Kto zechce to i tak posmakuje nawet jak później troszkę ponarzeka :D. Pozdrawiam :)
A ja go ( ten link ) siup na niebiesko :))))))))))))
http://wielkiezarcie.com/przepis22320.html
No widzisz? Nawet trzeba udostepniac za kazdym razem. Troszke dziwne. Ale juz udostepniony
Gosiak1978, udostepniasz tylko raz, bo jesli tego nie zrobisz to przepis nie jest widoczny dla nas, a tylko dla Ciebie, a to nie o to chodzi...:))
Nie przejmuj sie tym co sie "tu je, lub nie" Tu sie je wszystko :)) A za te sledzie juz masz u mnie punkty :)))
Buziaczki - maryla
Gosiu,udostepnij przepis,mam ochote na Twoja jajecznice:),bardzo cie prosze!
Słonko, to taki głupi przepis, że dziecko zna dlatego go skasowałam. Poważnie chcesz coś takiego jeść? Tak na śląsku mój ojciec jadał wieki temu ale ciągle wszyscy w mojej rodzince zżerają....
Ja tego przepisu nie znałam i nie waż się go usuwać :). Jak znajdę więcej czasu to zrobię :). Na szczęście zapisałam sobie ten przepis na dysku ale tam raczej nie będę wstawiała komentarzy :D
Gosiak,ja Cię bardzo proszę,zostaw w spokoju ten przepis.Jest extra.Rzeczywiście może troszkę kaloryczny,ale ja go zrobię na obiad.
Po pierwsze nie znam tego przepisu,po drugie mam straszna ochote go sprobowac,wiec prosze,nie usuwaj go,dlaczego twierdzisz,ze jak cos jest juz malo wyszukane,to nikt tego nie ruszy?:)Kochana, lasuchow nie brakuje na swiecie,wsrod nich i mnie:):).A tak poza tym to czesto najprostsze jest najsmaczniejsze:).pozdrawiam.