Wątek nam wcięło, ale nie ma lekko! Proszę o meldunek jak Wam idzie, bo jak NIE to zaraz wyciągam swoje macki i wypytam kogo trza Mam nadzieję, że świetnie sobie radzicie. Dajcie znać. Pozdrawiam.
Melduję,że ja od 5 stycznia dalej nie palę. Z tego się cieszę, chociaż są sytuacje, w których baaardzo trudno wytrzymać w tym postanowieniu. Jakoś jednak się nie poddaję. Ale mam dużo gorszy problem. Bardziej niż papierosów wyrzekam się teraz jedzenie i... tyję, tyję. Kiedy to się skończy!. Już dźwigam dodatkowych 6 kg. Poradźcie drogie Byłe Palaczki co tym czynić. Idzie lato i będę musiała światu pokazać co wiosną wyhodowałam. Pozdrawiam te osoby, które już są oraz te, które niebawem będą w klubie niepalących. No i oczywiście te osóbki wspierające nas.
Od 5 stycznia? To już ładny kawałek czasu! Oj zapowiada się zwycięstwo z nałogiem Wiele osób martwi się, że przybiera na wadze, kiedy walczy z "papierosem", ale podobno z czasem (jak sie tylko kontroluje jedzenie) wszystko stopniowo wraca do "starej wagi". Nie poddawaj się. Widać, że zaparłaś się i z pewnością latem przy warzywkach i owocach będzie Ci łatwiej. Trzymam kciuki.
Ja nie pale od 21 lutego br. Nie jest tak źle, chociaz mam czasami taka ochote,,,,,, , ale najgorsze jest to tycie, ja przytyłam już 4 kg i jestem załamana. Zamówiłam sobie preparat o nazwie MethoDraine / ziolowy preparat na oczyszczanie organizmu a przy okazji nastepuje ubytek wagi. Zobaczę jaki będzie efekt i dam znać. A może ktos juz ma doswiadczenia z tym preparatem ?. Jest on dosyć drogi, bo na 2 tygodniowa kuracje trzeba wydać ponad 100 zł a kuracja trwa ponad miesiąc.
Teresko, to u Ciebie też już trochę czasu zleciało. Brawo! Ostatnio natknęłam sie na jakiś artykuł o oczyszczaniu organizmu i wspomagających preparatach, ale nie pamietach czy było coś o Metho Draine. Ten artykuł był na Onecie. Jak uda mi się coś konkretnego znaleźć, to wpiszę adres. Trzymaj się.
Melduje ze idzie mi bardzo dobrze. To juz ponad 3 miesiace jak nie pale.Przytylam 2 kg., to tyle co nic. Mysle ze sie z nimi szybko uporam.Smakosiu , dzieki ze o nas pamietasz i nas wspierasz. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z klubu niepalacych/ rzucajacych palenie.Tak trzymac .
Dziewczyny! A co tu taka cisza w tym wątku? Mam nadzieje, że nadal możecie się chwalić swoimi osiągnięciami? Jak sobie radzicie? Były kryzysy? Mam nadzieję, że nadal jesteście takie dzielne. Pozdrawiam serdecznie i zasyłam
Podnoszę wąteczek do góry - tym bardziej ,że przybyło nas niepalących na forum !!!! kawa3 --- ponawiam zapytanie : Co u Ciebie słychać !! Odezwij się !! Pozdrawiam - Elek
Wątek nam wcięło, ale nie ma lekko! Proszę o meldunek jak Wam idzie, bo jak NIE to zaraz wyciągam swoje macki i wypytam kogo trza
Mam nadzieję, że świetnie sobie radzicie. Dajcie znać. Pozdrawiam.
Melduję,że ja od 5 stycznia dalej nie palę. Z tego się cieszę, chociaż są sytuacje, w których baaardzo trudno wytrzymać w tym postanowieniu. Jakoś jednak się nie poddaję. Ale mam dużo gorszy problem. Bardziej niż papierosów wyrzekam się teraz jedzenie i... tyję, tyję. Kiedy to się skończy!. Już dźwigam dodatkowych 6 kg. Poradźcie drogie Byłe Palaczki co tym czynić. Idzie lato i będę musiała światu pokazać co wiosną wyhodowałam.
Pozdrawiam te osoby, które już są oraz te, które niebawem będą w klubie niepalących. No i oczywiście te osóbki wspierające nas.
Od 5 stycznia? To już ładny kawałek czasu! Oj zapowiada się zwycięstwo z nałogiem
Wiele osób martwi się, że przybiera na wadze, kiedy walczy z "papierosem", ale podobno z czasem (jak sie tylko kontroluje jedzenie) wszystko stopniowo wraca do "starej wagi". Nie poddawaj się. Widać, że zaparłaś się i z pewnością latem przy warzywkach i owocach będzie Ci łatwiej. Trzymam kciuki.
Ja nie pale od 21 lutego br. Nie jest tak źle, chociaz mam czasami taka ochote,,,,,, , ale najgorsze jest to tycie, ja przytyłam już 4 kg i jestem załamana. Zamówiłam sobie preparat o nazwie MethoDraine / ziolowy preparat na oczyszczanie organizmu a przy okazji nastepuje ubytek wagi. Zobaczę jaki będzie efekt i dam znać. A może ktos juz ma doswiadczenia z tym preparatem ?. Jest on dosyć drogi, bo na 2 tygodniowa kuracje trzeba wydać ponad 100 zł a kuracja trwa ponad miesiąc.
Teresko, to u Ciebie też już trochę czasu zleciało. Brawo! Ostatnio natknęłam sie na jakiś artykuł o oczyszczaniu organizmu i wspomagających preparatach, ale nie pamietach czy było coś o Metho Draine. Ten artykuł był na Onecie. Jak uda mi się coś konkretnego znaleźć, to wpiszę adres. Trzymaj się.
Udało się znaleźć ten artykuł. Może znajdziesz w nim coś dla siebie...? http://zdrowie.onet.pl/2658,1410140,,,,detoks_na_zdrowie,dartykuly.html
Dzieki kochana Smakosiu, własnie przeczytałam.
Melduje ze idzie mi bardzo dobrze. To juz ponad 3 miesiace jak nie pale.Przytylam 2 kg., to tyle co nic. Mysle ze sie z nimi szybko uporam.Smakosiu , dzieki ze o nas pamietasz i nas wspierasz. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z klubu niepalacych/ rzucajacych palenie.Tak trzymac
.
Dziewczyny! A co tu taka cisza w tym wątku? Mam nadzieje, że nadal możecie się chwalić swoimi osiągnięciami? Jak sobie radzicie? Były kryzysy? Mam nadzieję, że nadal jesteście takie dzielne. Pozdrawiam serdecznie i zasyłam
ano właśnie ............ meldujcie Dziewczyny !!!!!!!!!!
kawa3 --- co u Ciebie ????????????????
u mnie bez zmian ....niedługo bedzie 11 miesiecy :)))))))))) ............jak NIEpalę !!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam - Elek
U mnie tez bez zmian, trzymam sie. Ciekawa jednakm jestem co u kawy3, w ogole sie nie odzywa. Pozdrawiam Was dziewczyny, siljed.
Uf! Jak dobrze przeczytać, że póki co świetnie sobie radzicie. Ja też czekam na wieści od Kawy3.
Podnoszę wąteczek do góry - tym bardziej ,że przybyło nas niepalących na forum !!!!
kawa3 --- ponawiam zapytanie : Co u Ciebie słychać !! Odezwij się !!
Pozdrawiam - Elek
Ja też czekam na wieści i zachęcam wszystkim "nowych" do dzielenia się emocjami.