Witajcie. Mam pewien problem i może ktoś mógłby mi pomóc. Mianowicie moja córka pisze pracę licencjacką i obecnie poszukuje pewnej ksiązki, z której potrzebne są jej 4 artykuły. Książka jest droga i ciężko wydać 60 zł dla kilku stron. Może ktoś ma ją w swoim księgozbiorze i mógłby zeskanować owe artykuły?? Byłaby ogromnie wdzięczna!!!Ta książka to: Red. A. Staff, D. Brzostek – „Polska literatura fantastycznonaukowa. Interpretacje” Toruń 2005.Artykuły mnie interesujące to:Stoff, Czy i jak interpretować utwory fantastyczne?D. Brzostek, Problemy motywacji fantastycznej i fantastycznonaukowejA. Stoff, O interpretowaniu utworów fantastycznonaukowychA. Stoff, "Eden" Stanisława Lema, czyli semantyka powieści jako przedmiot aluzji i sugestiiPodam jeszcze maila: sylwusia08@wp.pl Pozdrawiam.
Witajcie. Mam pewien problem i może ktoś mógłby mi pomóc. Mianowicie moja córka pisze pracę licencjacką i obecnie poszukuje pewnej ksiązki, z której potrzebne są jej 4 artykuły. Książka jest droga i ciężko wydać 60 zł dla kilku stron. Może ktoś ma ją w swoim księgozbiorze i mógłby zeskanować owe artykuły?? Byłaby ogromnie wdzięczna!!!Ta książka to: Red. A. Staff, D. Brzostek – „Polska literatura fantastycznonaukowa. Interpretacje” Toruń 2005.Artykuły mnie interesujące to:Stoff, Czy i jak interpretować utwory fantastyczne? D. Brzostek, Problemy motywacji fantastycznej i fantastycznonaukowejA. Stoff, O interpretowaniu utworów fantastycznonaukowychA. Stoff, "Eden" Stanisława Lema, czyli semantyka powieści jako przedmiot aluzji i sugestiiPodam jeszcze maila: sylwusia08@wp.pl Pozdrawiam.
wysłałam Ci maila. Jeśli jesteś zainteresowana, odpisz.