Dziekuje wszystkim za mile powitanie. Juz zaczalem przegladac przepisy, ale nie wszystko wiem o co chodzi. No i te nazwy: patison, cukinia, kapary itp. - dziewczyny tylko sie nie smiejcie, ale ja naprawde nie wiem co to takiego i jak wyglada ;-)))))
Jak będziesz adresował tylko do Dziewczyn to się "wypchaj gazetami" ...użyj googli i tam wpisz takie nazwy jak ..patison, kabaczki i cukinia ...w skrócie Ci powiem: to takie dyniowate, podobne do ogórka wyrośniętego nad miarę, a patison to taki latajacy talerz w miniaturce.. I to sie zjada ...na surowo (młode) i po obróbce termicznej... Pozdrawiam Janek
Witaj alfredo!!! Twoja żonka to szczęściara...nie jedna by chciała ,żeby jej małżonek interesował się nie tylko konsumpcją potraw ale też ich przygotowywaniem...!!!
Witaj alfredo w najwspanialszej kuchni ŚWIATA !!!!!!!! ""........móc to chcieć --- a chcieć to ......... móc ""!! Będzie dobrze - i napewno sobie poradzisz -wszak mężczyźni to ponoć rodzą sie z talentem kulinarnym !! Teraz tylko go (ten talent ) odszukaj w sobie !! Trzymam kciuki za Twoje eksperymenty kuchenne ,no i czekamy na relacje jak Ci się udaje kucharzenie !!!!!!! Pozdrawiam - Elek
Jestem nowy, chce zonce robic czasem jakies niespodzianeczki wiec postanowilem nauczyc sie gotowac. Mam nadzieje ze dam rade.
Z całą pewnościa dasz radę, witaj:))))
Taki mąż, to skarb! Witaj bardzo smacznie!
(Żeby mój tak chciał................hehehe!)
Witaj wsrod smakoszy. Tutaj osiagniesz naprawde niezle umiejetnosci + dodatkowe kilogramy .
Pozdrawiam ... monika
hej,ja tez tu jestem stosunkowo od niedawna ale szybko przekonasz sie ze tu jest swietnie!!!!
Witaj i gotuj żonce smakołyki.
Popieramy Prawdziwych Facetów! Witaj!
Witaj serdecznie.Smacznie napisałeś o swojej Żonie-szczęsciarze z Was.Aha .uwazaj na kilogramy.Daja tu je gratis na samym wejściu
Boze... Wiele bym dala zeby moj cos ugotowal innego procz wody na kawe :)
witaj -myślę ,że tu znajdziesz dużo niespodzianek
Witaj ...
Janek
Dziekuje wszystkim za mile powitanie. Juz zaczalem przegladac przepisy, ale nie wszystko wiem o co chodzi. No i te nazwy: patison, cukinia, kapary itp. - dziewczyny tylko sie nie smiejcie, ale ja naprawde nie wiem co to takiego i jak wyglada ;-)))))
Jak będziesz adresował tylko do Dziewczyn to się "wypchaj gazetami" ...użyj googli i tam wpisz takie nazwy jak ..patison, kabaczki i cukinia ...w skrócie Ci powiem: to takie dyniowate, podobne do ogórka wyrośniętego nad miarę, a patison to taki latajacy talerz w miniaturce..
I to sie zjada ...na surowo (młode) i po obróbce termicznej...
Pozdrawiam
Janek
Witaj alfredo!!!
Twoja żonka to szczęściara...nie jedna by chciała ,żeby jej małżonek interesował się nie tylko konsumpcją potraw ale też ich przygotowywaniem...!!!
Witaj alfredo!!!
Witaj!!!!!
Jasne, że dasz rade. A w razie czego "koniec języka za przewodnika" , a raczej "końcówki palców", bo tu sie gada przez klawiaturki
Witaj wsród nas
Witaj alfredo w najwspanialszej kuchni ŚWIATA !!!!!!!!
""........móc to chcieć --- a chcieć to ......... móc ""!!
Będzie dobrze - i napewno sobie poradzisz -wszak mężczyźni to ponoć rodzą sie z talentem kulinarnym !!
Teraz tylko go (ten talent ) odszukaj w sobie !!
Trzymam kciuki za Twoje eksperymenty kuchenne ,no i czekamy na relacje jak Ci się udaje kucharzenie !!!!!!!
Pozdrawiam - Elek
Życze powodzenia w gotowaniu i pieczeniu . Mój mąż to król piekarnika .
ciocia Jadzia