Kochani już raz się wprawdzie witałam z Wami ale po katastrofie gdzieś mnie "wywiało" i się zgubiłam... Podniosłam się, otrzepałam, przetarłam zrozpaczone oczy i z mozołem robię porządki.Spotkałam tu tylu fantastycznych ludzi - więc jeszcze raz: CZEŚĆ WAM WSZYSTKIM" !!!!! A najbardziej mi żal "ulubionych" i wszystkich wątków o zwierzętach......
Czesc tez mialam ulubione watki co poginely , ale widze ze TUTAJ sa ludzie co umia to jakos naprawic . Niestety ja jestem nie kumata w tym wszystkim . Ale jeszcze raz Witam .
Witaj. Wiele rzeczy poginelo, ale nie martw sie. WZ-owicze juz zabrali sie do ciezkiej pracy, wiec na efekty nie trzeba bedzie dlugo czekac. Pozdrawiam. Shanna.
Witam i ja Ciebie raz jeszcze >) Co do odnajdywania zagubionych przepisów i artykułów - to sie zgadzam z poprzedniczkami - powoli odbudowujemy WŻ. natomiast co do wątków które też zginęły - to raczej marne szanse na ich odtworzenie - poprostu trzeba zakładać nowe i na nowo sie wpisywać . Zdjęcia z naszych bibliotek nie poginęły - wiec ......................... do roboty :)))))))))))))))))))))))))))))) Pozdrawiam serdecznie - Elek
Kochani już raz się wprawdzie witałam z Wami ale po katastrofie gdzieś mnie "wywiało" i się zgubiłam... Podniosłam się, otrzepałam, przetarłam zrozpaczone oczy i z mozołem robię porządki.Spotkałam tu tylu fantastycznych ludzi - więc jeszcze raz: CZEŚĆ WAM WSZYSTKIM" !!!!!
A najbardziej mi żal "ulubionych" i wszystkich wątków o zwierzętach......
Czesc
tez mialam ulubione watki co poginely , ale widze ze TUTAJ sa ludzie co umia to jakos naprawic .
Niestety ja jestem nie kumata w tym wszystkim .
Ale jeszcze raz Witam .
Witaj.
Wiele rzeczy poginelo, ale nie martw sie. WZ-owicze juz zabrali sie do ciezkiej pracy, wiec na efekty nie trzeba bedzie dlugo czekac.
Pozdrawiam. Shanna.
Witam i ja Ciebie raz jeszcze >)
Co do odnajdywania zagubionych przepisów i artykułów - to sie zgadzam z poprzedniczkami - powoli odbudowujemy WŻ.
natomiast co do wątków które też zginęły - to raczej marne szanse na ich odtworzenie - poprostu trzeba zakładać nowe i na nowo sie wpisywać .
Zdjęcia z naszych bibliotek nie poginęły - wiec ......................... do roboty :))))))))))))))))))))))))))))))
Pozdrawiam serdecznie - Elek
Witaj ...
pozdrawiam - monika
no to witaj jeszcze raz
Witaj raz jeszcze !!
p.s moje ,,ulubione''też są w trakcie odbudowy....
witaj piq serdecznie :))