Jako ,ze wątek zaginał wklejam ponownie zdjęcia miauki z Islandii i .......... ........przekazuję wszystkim WuŻetowym Żarłoczkom od miauki pozdrowienia. miauka w dalszym ciagu nie ma w domu dostępu do netu :( , a w zwiazku z tym ,ze teraz ( po wygranym konkursie florystycznym :) ) ma pracę - ...........to i nie ma kiedy chodzić do biblioteki ,aby tam skorzystać z internetu .
A ,że prawie w każdej rozmowie ze mna prosi mnie o przekazanie Wam pozdrowień od Niej :)))) tak więc odnawiam wątek z miaukolowym pozdrowieniem:))))))
Fajnie , że docenili, gdzieś tam, w jakimś stopniu chociaż, Jej zwycięstwo i ma pracę ... .... MIAUKOLU ...smutno bez Twojego paplania... Buźka Wściekły Kiziorze. Janek
Dzięki za udostepnienie tych przepięknych widoków .............aż dech mi zaparło w piersi woww....... pozdrowienia dla Miauki i jeszcze raz gratulacje za wygrany konkurs ..........bo wszystkie ciepłe słowa przepadły wraz z awarią Krystyna
dzięki Janku za fotki - po konkursie szukałam jakis wiadomości, ale było chyba za wczesnie :))) Gratuluje Miauce i będę trzymała kciuki w lipcu :))) Elek możesz pekać z dumy mając taką Córę :))
O! Fajnie, że znów pojawiły się te zdjęcia. Miło było znów się "zapomnieć".
Miaukolku, Ty szybko zakładaj ten internet, bo Elek w oczekiwaniu na Ciebie czasem taka smutna, że aż się serce kraje Pomyśl tylko - wracasz do domu, otwierasz komputer a tam całusy od mamy i "lawina" szczęścia się "wylewa". Oj, tak niewiele trzeba żeby być blisko i tak daleko zarazem. Ściskam Cię serdecznie.
Super zdjęcia-dzięki Elek. I znowu sie okazało, że Polki sa zdolne i najpiękniejsze !. Pozdrowienia dla Miauki i trzymam kciuki w lipcu !!! POWODZENIA !!!!
No to fajnie, że ten wyjazd sprawia Ci radość i trud nie poszdł na marne ...pogadamy jeszcze ...masz pychola Mały Kiziorze Miaukolowaty... Pozdrów Piotra (Ślubnego)... Janek
Jako ,ze wątek zaginał wklejam ponownie zdjęcia miauki z Islandii i ..........
........przekazuję wszystkim WuŻetowym Żarłoczkom od miauki pozdrowienia.
miauka w dalszym ciagu nie ma w domu dostępu do netu :( ,
a w zwiazku z tym ,ze teraz ( po wygranym konkursie florystycznym :) ) ma pracę -
...........to i nie ma kiedy chodzić do biblioteki ,aby tam skorzystać z internetu .
A ,że prawie w każdej rozmowie ze mna prosi mnie o przekazanie Wam pozdrowień od Niej :))))
tak więc odnawiam wątek z miaukolowym pozdrowieniem:))))))
A i ja również wszystkich pozdrawiam - Elek
Fajnie , że docenili, gdzieś tam, w jakimś stopniu chociaż, Jej zwycięstwo i ma pracę ...
....
MIAUKOLU ...smutno bez Twojego paplania...
Buźka Wściekły Kiziorze.
Janek
Dzięki za udostepnienie tych przepięknych widoków .............aż dech mi zaparło w piersi woww.......
pozdrowienia dla Miauki i jeszcze raz gratulacje za wygrany konkurs ..........bo wszystkie ciepłe słowa przepadły wraz z awarią
Krystyna
Nie wiem czy to już jest gdzieś ale jako uzupełnienie:
http://www.iceland.pl/newsy/070501r1.html
Janek
Ojej aż mi dech zaparło, jakoś nie doczytałam wcześniej, że Miauka wygrała , trzymam kciuki za następny konkurs, pozdrawiam
dzięki Janku za fotki - po konkursie szukałam jakis wiadomości, ale było chyba za wczesnie :)))
Gratuluje Miauce i będę trzymała kciuki w lipcu :)))
Elek możesz pekać z dumy mając taką Córę :))
Ja już zalogowałem się na tej stronie i wpiszę, komentarz jak tylko dostanę"dostęp"..
Janek
nie daj sie miaukolu --- czekam na miedzynarodowy konkurs i wiesci jak w pracy itd.....
O! Fajnie, że znów pojawiły się te zdjęcia. Miło było znów się "zapomnieć".
Miaukolku, Ty szybko zakładaj ten internet, bo Elek w oczekiwaniu na Ciebie czasem taka smutna, że aż się serce kraje
Pomyśl tylko - wracasz do domu, otwierasz komputer a tam całusy od mamy i "lawina" szczęścia się "wylewa". Oj, tak niewiele trzeba żeby być blisko i tak daleko zarazem. Ściskam Cię serdecznie.
Elek, dzieki za odnowienie watku i przekaz buziaczki i usciski ode mnie.
Wielkie pozdrowienia dla Ciebie Eleczku i Miaukolka, ślicznie wygląda i widać pobyt w Islandii Jej służy...Basia, Zbyszek i od Łusi "a gu";)
Fajnie , że odnowiłaś wątek, pozdrowienia dla Miauki od jasi
Super zdjęcia-dzięki Elek. I znowu sie okazało, że Polki sa zdolne i najpiękniejsze !. Pozdrowienia dla Miauki i trzymam kciuki w lipcu !!! POWODZENIA !!!!
dziekuje kochani :):):)
ja juz internet mam ale czasu nadal malo i zapowiada sie ze bedzie go jeszcze mniej :) ale o tylko powod do usmiechu.
dziekuje Wszystkim razem i kazdemu z osobna za pamiec o mnie :):):):):)
Miło znów obejrzec zdjęcia-jeszcze raz gratuluję -Basia
No to fajnie, że ten wyjazd sprawia Ci radość i trud nie poszdł na marne ...pogadamy jeszcze ...masz pychola
Mały Kiziorze Miaukolowaty... Pozdrów Piotra (Ślubnego)...
Janek
alez tam pieknie! i zdjecia cudne!! i patrz , tez mam taka kaczke zlapana na filmie.. hehe ale moja jest hiszpanska... :)
łoj ależ Wy kochani som :):):):) :*:*:*
jestem juz i bede wiecej
Super! Pozdrowienia i trochę "polskiego słonka"
Miauka pozdrawiam serdecznie,zdjecia super!!! brrr ale zimno