Ja Cie kręce!!!! A to mnie zatkało . Co by tu napisać, żeby nie było sztucznie i żebyście nie mięli wątpliwości, że jesteśmy z Was dumni...? Hmm... TAK TRZYMAĆ!!! Super! Rewelacja! Wieeeelkie gratulacje. Ps. ...ale obiecaj, że jak dostaniecie następną nagrodę, to nas - małe "płoteczki" nie opuścisz...
Nas też rozpiera duma, że WŻ-towcy tak świetnie radzą sobie za granicą... i są z nami. Gratulacje Bodek i trzymajcie tak dalej. Napewno jeszcze wiele nagród przed Wami.
Bodek - wielkie gratulacje !!!! Naprawdę macie z czego być dumni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znów super fotorelacja w Twoim wydaniu :)))))))))))))))))) Pozdrawiam Ciebie i Izę !! Elek
po pierwsze to nie nasza !!! jeszcze!!!!! a miesci sie w lidgate we wschodniej anglii niedaleko newmarket .. jak wejdziesz na www.maps.google.com to wpisac mozesz kod pocztowy CB89PP .......... pozdrawiam i dziekuje
tak janek -- to jest ten -- podobno ma niesamowite poczucie humoru, ale poniewaz przemawia przez komputer to nie wyczujesz zmian w glosie. trzeba uwaznie sluchac jak mowi poniewaz nie odbywa sie to plynnie -- ale warto bylo go poznac :) pozdr....
ale jaja -- dzis otrzymalem telefon od brata ze oglada gazete lokalna i ze jestem wraz z iza na stronie numer 5 :) ucieszylem sie niezmiernie tyle ze podpisane zdjecie jest inaczej!!!!!! tzn. ja jestem moim szefem a iza szefowa :):):):) ale ubaw -- zeby i taki numer w gazecie zrobili :)
no prosze tak wiec jestescie gwiazdami ;-))) serdeczne gratulacje i oby tak dalej, wygladacie super zmyliliscie dziennikarzy tak wiec swiat stoi przed wami otworem zycze duzo duzo szczescia
o Ty jeden TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie cieszem, ale fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No,Bodek,to ty wielki gość jesteś - Gratuluję!!!!!!! Ciesze sie ,ze zostałes zauwazony i dajesz sobie radę na obczyżnie. Tak trzymaj!!!!!!! Zdjęcia fantastyczne- cudowna pamiatka,to szczęscie przebywać w takim doborowym towarzystwie.Zycze tobie dalszych takich szczęsliwych chwil w zyciu.Fajnie,ze jestes z nami i dzielisz sie swoimi sukcesami.Jestes niesamowity,szczerze podziwiam Twoje dokonania . serdecznie pozdrawiam- ata-beata
Lo Matko z Ojcem ! Bodek ja dopiero teraz zaowazylam ten watek. No daj sie usciskac Ty i Zonka! Straaasznie sier ciesze! Gratuluje i zuycze dalszych sukcesow. Bardzo jestwm z was dumna i...musze meza zaczac namawiac na urlop w Angli
restauracja w krotej pracujemy wraz z iza otrzymala nagrody :) regionalna za jedzenie i narodowa oraz regionalna za to jak przyjmujemy klientow .....
http://www.perfectpubs.co.uk/uk_winners_perfect_host.htm
tu przy odbieraniu pierwszej nagrody :)
jako jedyni otrzymalismy 3 nagrody :):):) duma rozpiera :)
oficjalne zdjecie :)
a tego pana jak nie znasz to tu jest link --- http://www.aveleyman.com/ActorsB/P00001662.HTML
a tu ja z kucharzem po fachu :) www.awtonline.co.uk/
a tam spedzilismy noc :) www.ickworthhotel.co.uk/
a tu jedna ze znakomitych osob jakie jadly w restauracjii. Stewen Hawking!!!! http://www.hawking.org.uk/home/hindex.html
Gratulacje!!!
Zeby Wam tylko za bardzo woda sodowa do glowy... choc z dwojga zlego... lepsza sodowa.. :D
A tego Pana na 2 zdjeciu to znam i bardzo lubie!
no tylko pozazdroscic:)mysle ze WŻ moze byc z Was dumne:)
Ja Cie kręce!!!! A to mnie zatkało . Co by tu napisać, żeby nie było sztucznie i żebyście nie mięli wątpliwości, że jesteśmy z Was dumni...? Hmm... TAK TRZYMAĆ!!! Super! Rewelacja! Wieeeelkie gratulacje.
Ps. ...ale obiecaj, że jak dostaniecie następną nagrodę, to nas - małe "płoteczki" nie opuścisz...
Nas też rozpiera duma, że WŻ-towcy tak świetnie radzą sobie za granicą... i są z nami.
Gratulacje Bodek i trzymajcie tak dalej. Napewno jeszcze wiele nagród przed Wami.
Serdeczne Gratulacje !!!!
Bodek - wielkie gratulacje !!!!
Naprawdę macie z czego być dumni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znów super fotorelacja w Twoim wydaniu :))))))))))))))))))
Pozdrawiam Ciebie i Izę !! Elek
Bodek a gdzie sie mieści ta twoja resteuracja ?
po pierwsze to nie nasza !!! jeszcze!!!!! a miesci sie w lidgate we wschodniej anglii niedaleko newmarket .. jak wejdziesz na www.maps.google.com to wpisac mozesz kod pocztowy CB89PP .......... pozdrawiam i dziekuje
Serdecznie gratuluje
Szkoda,że restauracja tak daleko,wpadlibyśmy z mężem na coś dobrego- Basia
Gratulacje !!!
Woow!!! Jestem pod wrażeniem...moje serdeczne gratulacje, tak trzymać!!!
Na wózku ...czy to jest właśnie TEN słynny fizyk?...A jeśli tak to czy prawdą jest ,że to facet o niesamowitym poczuciu humoru?!
Janek
tak janek -- to jest ten -- podobno ma niesamowite poczucie humoru, ale poniewaz przemawia przez komputer to nie wyczujesz zmian w glosie. trzeba uwaznie sluchac jak mowi poniewaz nie odbywa sie to plynnie -- ale warto bylo go poznac :) pozdr....
ale jaja -- dzis otrzymalem telefon od brata ze oglada gazete lokalna i ze jestem wraz z iza na stronie numer 5 :) ucieszylem sie niezmiernie tyle ze podpisane zdjecie jest inaczej!!!!!!
tzn. ja jestem moim szefem a iza szefowa :):):):) ale ubaw -- zeby i taki numer w gazecie zrobili :)
no prosze tak wiec jestescie gwiazdami ;-))) serdeczne gratulacje i oby tak dalej, wygladacie super zmyliliscie dziennikarzy tak wiec swiat stoi przed wami otworem zycze duzo duzo szczescia
Serdeczne gratulacje ! Życzę dalszych sukcesów :)))
Pięknie - zasłużyliście - serdecznie gratuluję
Kłaniam się nisko z podziwu.... GRATULACJE dla Was. I znowu się okazało,ze Polak potrafi....Pozdrowiam serdecznie.
Dolanczam sie do gratulacji ... I trzymajcie tak dalej ...
moje gratulacje!!!!!
O Ty Bodku jeden! Jestem pod wrażeniem i trzymam kciuki za dalsze sukcesy ;)))))
o Ty jeden TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie cieszem, ale fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sciskam Was mocno i gratuluje szajbusie :):):):)
:) tym razem pomylka byla tylko pod zdjeciem :) dzieki............
fotka restauracjii
a tu jaka jest mala kuchnia :)
Oj,usiąść w takiej uroczej restauracji,to juz przyjemność..a jeżeli danie przygotuje kucharz ze zdjęcia....
No co ,nie można pomarzyć? Basia
No,Bodek,to ty wielki gość jesteś - Gratuluję!!!!!!! Ciesze sie ,ze zostałes zauwazony i dajesz sobie radę na obczyżnie. Tak trzymaj!!!!!!! Zdjęcia fantastyczne- cudowna pamiatka,to szczęscie przebywać w takim doborowym towarzystwie.Zycze tobie dalszych takich szczęsliwych chwil w zyciu.Fajnie,ze jestes z nami i dzielisz sie swoimi sukcesami.Jestes niesamowity,szczerze podziwiam Twoje dokonania .
serdecznie pozdrawiam- ata-beata
To nie ja :) Beata
a ja siedzialam i jadlam. :):):)
Bardzo cieplo wspominam restauracje jak i kucharza -szofera :)
:):):)
Nie spodziewałam się ,że ktoś z Naszych pochwali się ,że tam byl....troszkę zazdroszczę(ale tak tyciunio) :)
Lo Matko z Ojcem ! Bodek ja dopiero teraz zaowazylam ten watek. No daj sie usciskac Ty i Zonka! Straaasznie sier ciesze! Gratuluje i zuycze dalszych sukcesow. Bardzo jestwm z was dumna i...musze meza zaczac namawiac na urlop w Angli
Dołączam się do gratulacji.
Gdzie nam do Ciebie, jak Ty jesteś profesional!
Bodek jesteś GOŚĆ !!!!!!!!!! Gratulacje i wszystkiego dobrego, rosnij w siłe
Gratulacje!!!
Moje gratulacje!!
Bardzo, ale to bardzo gratuluję!!!!
Brawooooooooooooo!!!!!!!
dziekujemy bardzo !! mam nadzieje ze jest wiecej nas ludzi z uzdolnieniami ktore zostaly wyroznione !!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdr........
GRATULACJE!!!
Oby tak dalej,powodzenia!
Zyczę dalszych sukcesów zawodowych!!!
Dołączam się do gratulacji i powiem tylko tyle TAK TRZYMAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Małgosia