Wczoraj przypadkiem w kuchni tv rzuciły mi sie na oczy kiszone cytryny. Podano nawet przepis jak je zrobić.Było o nich przy okazji chyba kuchni marokańskiej. Czy ktoś używał tego specjału w swojej praktyce? A jesli już, to do jakich potraw. Zapisałam sobie jak sie je kisi, to mogę podać.
Wczoraj przypadkiem w kuchni tv rzuciły mi sie na oczy kiszone cytryny. Podano nawet przepis jak je zrobić.Było o nich przy okazji chyba kuchni marokańskiej. Czy ktoś używał tego specjału w swojej praktyce? A jesli już, to do jakich potraw. Zapisałam sobie jak sie je kisi, to mogę podać.
Wpisz w przepisy, tylko podaj źródło.
Dosyć ciekawa "rzecz" i ciekawe do cxzego można używać.(?)
Pozdrawiam
Janek
zobacz tu
http://www.mojegotowanie.kobieta.pl/mg2/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=77&news_id=1284&layout=1&forum_id=283&page=text
http://www.cytrusy.net/hydepark/index.php?pg=2&msg=9
http://www.mojeprzepisy.pl/Pl/MP/przepis/marokanskie_cytryny_solone/
http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=13558
a tak wogóle wpisz w google to znajdziesz
a tu przykładowy przepis
http://gotowanie.onet.pl/2788,ksiazka_przepis.html
Dzieki Wam za pdpowiedzi, w takim razie trza kisić i wypróbować:) Przepis na kiszonke wstawię zaraz lub za dwa razy;)
Już dodałam http://wielkiezarcie.com/przepis22432.html
No właśnie! Dzięki Tucha!