Forum

Galeria

miauka i ..............islandzki Konkurs Florystyczny :):):)

• Autor: Elek Data: 2007-05-17 14:08:42

Udostępniam zdjęcia z Konkursu Florystycznego, które przysłała mi miauka :

... tak było na początku ...

...tu ogólny rzut ..."oka"...

....prace innych uczestniczek...
    ... cd prac innych ...
    ...czas na odbiór gratulacji ...

A teraz takie małe usprawiedliwienie :ja nie wstawiałam wczesniej zdjęc , bo miałam nadzieję ,
    że miauka znajdzie na tyle czasu ,żeby je osobiście powkepywać i opisać - ale jednak nie udało się ,
    no to ja teraz spełniam Jej duuuuuużo wcześniejszą prośbę o wstawienie tychze zdjęć!!
    Miłego ( mam nadzieję ) oglądania - Elek

• Autor: luckystar Data: 2007-05-17 14:14:52

Loj Matulu, Matulu :)) Nie tlumacz sie i tak sie cieszymy, ze mozemy "podgladnac" mistrzynie Islandii, a w przyszlosci Europy, czy Swiata, bo juz sie gubie.
    Tylko niech sie ten Miaukolek wreszcie jakos zbierze w sobie i zalatwi dostep do netu, bo nawet jak mamy cos tam przez Ciebie to ......radocha, ale i tak nie to samo...:(( Mnie tam bardzo brakuje tego miaukowego "pyskowania" mam prawo tak napisac, bo moja z Miauka przygoda zaczela sie wlasnie od roznicy zdan, a doprowadzila do .......przyjazni (tak przynajmniej ja mysle).
    Jeszcze raz prosze o przeslanie buziakow i usciskow.....maryla

• Autor: Elek Data: 2007-05-17 14:25:52

Marylko - jasne ,że jasne !! Jak tylko będę z miaukolem ""gaduliła"" to z wielką przyjemnością Jej przekażę od Ciebie pozdrówka ,uściski i cmokasy :))))
    A z przyjaźnią właśnie TAK bywa, czasami właśnie TAK jak Ty piszesz się zaczyna :))))
    Najlepszegooooooooooooooooo !!!!

• Autor: Janek Data: 2007-05-17 16:26:39

Żyeś Ty Marylka wiedziała, jak ten Wściekły Kizior Miaukolowaty zaczął ze mną znajomość, to włosy by dęba Ci stanęły, Ale to niech Ona sama powie, ...może kiedyś...
    Janek

• Autor: Bodek Data: 2007-05-17 18:06:38

piekna fotorelacja :D:D:D czekamy na miauke jak bedzie miala neta !!!!!

• Autor: alidab Data: 2007-05-17 18:48:32

Jeszcze raz serdeczne gratulacje dla Miauki i życzenia wygranej w lipcu w Mistrzostwach Świata !!!!!! 
    Elek, mam nadzieję, że sukcesy Miauki choć troszeczkę  łagodzą Twoją tęsknotę ?  Pozdrawiam Was obie :)))

• Autor: piq Data: 2007-05-17 21:39:25

Piękne zdjęcia, zdolna córka i baaaardzo dumna mama.GRATULACJE raz jeszcze.

• Autor: małgoska Data: 2007-05-17 23:20:53

zdjecia superowe musisz byc bardzo dumna mama, pozdrowienia dla miauki i oby tak dalej

• Autor: Elek Data: 2007-05-18 10:32:41

luckystar , Janek , Bodek , alidab , piq , małgoska ---
    dziękuję Wam serdecznie za gratulki i pozdrówka dla mojego miaukola :))))
    To ,że jestem baaaaaaaaaardzo dumna z miaukola to nie ulega wątpliwości-
    JESTEM BAARDZO DUMNA z MAGDY !!.
    Zdaję też sobie sprawę ,że być moze -tu w Polsce - tak szybko nie byłaby miauka zauważona i.....
    nie miałaby takiej szansy jaką zdobyła w Islandii.
    Bycie reprezentantką Islandii na Światowym Konkursie Florystycznym napewno jest wielkim obciazeniem dla miauki ,
    ale i wielkim wyzwaniem oraz sznsą na zdobycie nowych doswiadczeń.
    Mimo to - to wszystko nie rekompensuje mi tego ,ze nie mam Jej bliżej siebie -
    baaaaardzo boleję ,że jest aż TAK daleko - chociaż jak zapewne każda matka swojemu dziecku -
    tak i ja Magdzie życzę aby była tam gdzie Jej szczęście , gdzie jest szczęśliwa , gdzie ma szansę na lepsze życie !!!
    Wiem ,ze miauka też okrutnie tęskni -napiszę ogólnie - za wszystkim co tu zostawiła- ale wiem ,
    że TAM stoi przed wielką szansą robienia tego co chciała robic ,
    a w Polsce było mało relalne aby swe marzenia TAK SZYBKO zrealizowała.
    Wiem już ,że gdy już nauczy się jezyka islandzkiego ( chodzi razem z mężem na kurs nauki tego języka)
    ma zagwarantowaną pracę jako wykładowca w Szkole Florystycznej .
    Narazie pracuje i .......... trenuje ....... w kwiaciarni w Reykiaviku.

Jak już miauka bedzie miała net - to być moze sama więcej o tym napisze i ....................
    ewentualnie poprawi mnie --- jeżeli coś nie tak napisałam :))))))))

Pozdrawiam - Elek

• Autor: Janek Data: 2007-05-18 12:23:17

.........ale nich Jej i im się wiedzie jak najlepiej ... Masz racje tutaj to nie miałaby szans na cokolwiek ...cóż, przykro przyznać ale my ( Polska) to jeszcze "ciemnogród" i kołtuństwo.
    Janek

• Autor: miauka Data: 2007-05-22 00:19:28

oj wapno moje masz pyska :*

• Autor: luckystar Data: 2007-05-18 13:10:44

Elku, Ty wiesz.....a Miauce z calego serca zycze, zeby im sie tam wiodlo jak najlepiej.
    Niestety, gdzie chleb tam ojczyzna, taka jest prawda.

• Autor: Ave Data: 2007-05-18 12:55:11

Fantastyczna relacja z konkursu. Szczerze mówiąc tak mnie wciągnęło to "wspieranie" Miauki, że po konkursie od razu szukałam relacji, ale nawet na str islandzkich nic nie mogłam znaleźć - chyba było po prostu za wczesnie Gratuluje raz jeszcze. Tak się domyslałam, że ta praca, tak odmienna od innych "wysokich" jest Twojej Córci - i pewnie dlatego została od razu wyrózniona .
    Wiem że ciekawośc to pierwszy stopień do piekła, ale może jak Miauka w końcu dostanie net - to wzorem swojej przyjaciółki Luckystar - też poprowadzi taki Dziennik Emigracyjny i opisze nam swoje przeżycia. Z chęcią bym cos takiego poczytała

• Autor: Aleksandra1973 Data: 2007-05-18 18:15:22

Elek dziekuje za wstawienie zdjec z konkursu o ktore sie tak upominalamGratuluje Miauce ze tak daleko zaszla w polsce niestety tak szybko to nie idzie,wiem o tym bo w tej branzy pracowalam prawie 9 lat.Jeszcze raz najszczersze gratulacje.Pozdrawiam was cieplutko ciebie na miejscu i Maiuke na zimnej Islandii

• Autor: joking Data: 2007-05-18 21:06:42

Moje najszczersze gratulacje!!!!!!

• Autor: till Data: 2007-05-19 15:13:37

Miauka ;))))))) ale nawywijałaś!!!!!

• Autor: Elek Data: 2007-05-19 15:27:12

till - to faktycznie baaaaaaardzo trafne określenie

• Autor: Baśka Data: 2007-05-20 21:16:14

Cieszy mnie bardzo to osiągnięcie miauki.Ostatnio opowiadałam znajomym o konkursie w taki sposób,że smieli się ze mnie ,że chyba my WŻ-owcy wszyscy  uważamy że to też nasz sukces.
    Ja po prostu gratuluję i bardzo cieszę się zawsze gdy komuś COŚ wychodzi.-Basia

• Autor: smakosia Data: 2007-05-20 21:52:36

Basiu, ja z kolei mówiłam o tym swojej mamie :-D Też się uśmiechała, że opowiadam o tym tak, jakby to był ktoś z moich najblizszych znajomych. Najwyraźniej WŻ staje się częściowo treścią naszego życia :-)

• Autor: miauka Data: 2007-05-22 00:19:07

:*

• Autor: miauka Data: 2007-05-22 00:18:57

:*

• Autor: miauka Data: 2007-05-22 00:18:29

kochani dziekuje dziekuje dziekuje :):):):):)

jestescie kochani jak nie wiem co

teraz troszke czesciej bede zagladac, bo mam net choc czasu nie

pozdrawiam i Bless Bless

• Autor: estanish Data: 2007-05-23 14:56:15

Bodek opowiadał a ja czekałam żeby cos zobaczyć . Super! co klasa to klasa !!! Gratuluję!!! Ewa

• Autor: Bodek Data: 2007-05-24 01:21:21

no no no -- sie narobilo -- znowu ja w innym watku :) ---- spotkanie za rok w kraku -- bo na rajd pojade i juz pertraktuje warunki z szefowa :) mam nadzieje ze mi sie uda wyrwac -- nie poddaje sie.....
    miauka napisz do mnie czasami na maila albo kom i gg ..............
    i pozdrow piotrka i mam nadzieje ze sie wybierzecie razem tu na wakacje pomiedzy lotem do polski :)
    pozdrawiam wszystkich :)
    ja

• Autor: madziorek Data: 2007-05-27 23:03:52

Zdolna dziewczyna!!! BRAWOOOOOO

Przejdź do pełnej wersji serwisu