O!!!! Jak miło! Na dodatek wstawiłeś zdjęcie. Już wiem, że przegapiłam Twoje wejście na WŻ i nie miałam okazji Cię przywitać. No to teraz pozdrawim serdecznie i mam nadzieję, że będziesz tutaj czesto zaglądał. Wkupne już jest, bo dostrzegłam u Ciebie trzy przepisy więc jeszcze raz WITAJ!!!
ja równiez sie nie wystraszylam co wiecej mysle ze sympatyczny z ciebie gosc ;-))) ja w swoich ustawieniach ostatnio poszalalam i napakowalam zdjec na maxa ;-) pozdrowionka
Czesc Pedroo ! Witaj i gotuj z nami ... Na zdieciu jestes jeszcze szczuply ale pobedziesz tu dluzej to przybedzie ci tu i owdzie . pozdrawiam ...monika
tylko się nie wystraszcie !!!!!! :):):)
No prosze...kolejny gotujacy mezczyzna.
Ja Ci sie tez pokaze- z cala rodzinka ;-))))
Nasz fotki sa tu http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=95961&post=95961&offset=0
pozdrawiam.
Shanna
O!!!! Jak miło! Na dodatek wstawiłeś zdjęcie. Już wiem, że przegapiłam Twoje wejście na WŻ i nie miałam okazji Cię przywitać. No to teraz pozdrawim serdecznie i mam nadzieję, że będziesz tutaj czesto zaglądał. Wkupne już jest, bo dostrzegłam u Ciebie trzy przepisy więc jeszcze raz WITAJ!!!
Ja też niedawno wstawiłam swoją fotkę w ustawieniach (wraz synkiem). Fajnie, że jesteś z nami, pozdrawiam!
Cześć - miło Cię popznać !!
Pozdrawiam - Elek
Ps. ...............................melduje ,że NIE wystraszyłam się !!!!!!!!!!!!!!
Ja tez Cie pozdrawiam, witaj w naszej kulinarnej rodzince
witaj witaj :))
Ale czego tu sie bac??? Przystojny facet i tyle ..... Witaj serdecznie w naszym kulinarnym kotle :))
Ja też się nie wystraszyłam wcale a gotujący mężczyzna w domu to prawdziwy skarb. Witaj nam.
Ja też chciałabym żeby mój mąż od czasu do czasu coś „upichcił”,ale niestety ma do tego dwie lewe ręce.
Powodzenia Pedroo,trzymam za ciebie kciuki.
ja równiez sie nie wystraszylam co wiecej mysle ze sympatyczny z ciebie gosc ;-))) ja w swoich ustawieniach ostatnio poszalalam i napakowalam zdjec na maxa ;-) pozdrowionka
Super ta Twoja Słodycz Małgosiu :)))
Alez cudny ten Twoj synek !!!!
dziekuje bardzo dziewczynki za mile słowa, jako mama uwazam oczywiscie ze jest najsłodszy na swiecie ;-)
Czesc Pedroo ! Witaj i gotuj z nami ...
Na zdieciu jestes jeszcze szczuply ale pobedziesz tu dluzej to przybedzie ci tu i owdzie . pozdrawiam ...monika
Witaj Piotrze (??)
Smacznego gotowanka życzę ..
POZDRAWIAM :)) ANKA.
Witam kolejnego kucharza w naszym gronie :-). Sylwetka szczupla ale troszke z nami pobedziesz i sie poprawisz hihihi
nie wygladem sie kieruj tylko sercem do gotowania !!!!!!!!!!! pozdrawiam i milo poznac --- Bodek
witaj wśród żarłoczków
OOOO jak miło. Mam nadzieje, że nie będziesz siedział cichutko i wesprzesz Męski Rząd na WŻ Facetów w kuchni nigdy za wiele
Witaj pedroo!!! Facet interesujący się gotowaniem to prawdziwy skarb w domu!...mój niestety ma dwie lewe ręce.....