Witam! Muszę się przyznać ,że miałam obawy czy uda mi się zrobić ten tort.Okazało się to wcale nie trudne.Ale najważniejsza była mina wnusi i odłgos zachwytu gdy weszłam z tym tortem.Dodam jeszcze że wszystkim bardzo smakował.
krysta - ja się wcale Twojej wnusi nie dziwię ,że na widok TAK pięknego tortu wydała z siebie odgłos zachwytu !!!!!!!!!! Tort przepiękny !! Gratuluję pomysłu no i oczywiście wykonania !! Pozdrawiam - Elek
Wlasnie ogladam Twoj wspanialy torcik razem z moja 4 letnia coreczka. Zebys widziala jej mine:-). Pyta sie mnie :"mama zrobimy takie pyszne ciasto i wlozymy ksiezniczke?". Teraz Krista, nie pozostalo Ci nic jak podac przepis na ten piekny torcik:-)
Kochane " Żarłoczki"! Oczywiście że wklepię przepis.Niech inne wnuczki i córeczki będą uradowane.A swoją drogą DZIĘKUJĘ!!! za Wasze słowa uznania,wzruszyły mnie bardzo.
Piekny torcik no i napewno byl pyszny ,ja przed 9-cioma laty pieklam pierwszy raz tort pietrowy bo w cukierni byl bardzo drogi zajelo mi tuzo czasu bo jak widac rozne rozmiary biszkoptow a maz zbudowal pietrowa tace i musze sie pochwalic ze wszystkim smakowal
Przepraszam że dopiero odpowiadam ale lepiej późno niż wcale.Właśnie dodałam przepis i tam znajdziesz odpowiedż.Jeżeli chodzi o lalkę to myślę że można też spróbować włożyć delikatnie normalną barbie owijając jej nogi folią aluminiową.
I ja też teraz nie widzę, chociaż wczesniej widziałam !! Myslę ,że krysta wykasowała zdjecie z biblioteczki obrazów ( możlewie ,że nieświadomie ) i to jest powód ,ze tu też zdjęcie zniknęło !!
Witam! Muszę się przyznać ,że miałam obawy czy uda mi się zrobić ten tort.Okazało się to wcale nie trudne.Ale najważniejsza była mina wnusi i odłgos zachwytu gdy weszłam z tym tortem.Dodam jeszcze że wszystkim bardzo smakował.
Tort prześliczny Gratuluję wnusi takiej BABCI
NO PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!
KOCHANA, GRATULACJE1!!
Torcik sliczny ! Gratuluje pomyslu ... Nikolce zycze zeby babcia zawsze spelniala jej zyczenia ,zwlaszcza te cukiernicze ...
torcik jest super gratulacje
krysta - ja się wcale Twojej wnusi nie dziwię ,że na widok TAK pięknego tortu wydała z siebie odgłos zachwytu !!!!!!!!!!
Tort przepiękny !! Gratuluję pomysłu no i oczywiście wykonania !!
Pozdrawiam - Elek
Wlasnie ogladam Twoj wspanialy torcik razem z moja 4 letnia coreczka. Zebys widziala jej mine:-). Pyta sie mnie :"mama zrobimy takie pyszne ciasto i wlozymy ksiezniczke?". Teraz Krista, nie pozostalo Ci nic jak podac przepis na ten piekny torcik:-)
torcik przepiękny -aż mnie zatkało -szczerze podziwiam i gtratuluję pomysłu
Piękny!!! Niejedna mloda dama wzdychałaby do takiego tortu! Gratuluję talentu i buziaki urodzinowe dla wnusi!
Tort śliczny uściski dla wnusi.
PIĘKNY- widać, że baaardzo kochasz wnusię. Ja tez poproszę o przepis....
Krysta tort jest przepiękny, jakbyś mogła podać przepis i wykonanie. Moja córcia kończy w lipcu 5 lat i chętnie bym jej taki tort zrobiła
!!!!!!!!!! - Krysta tylko na tyle mnie stac. Gratuluje Tobie talentu i wnusi - Babci :))
Tort jest piekny.Bardzo proszę napisać jak można taki zrobić,moja córeczka bardzo by sie ucieszyła jakbym jej taki zrobiła.Pozdrawiam.
WOW. Ale cudo. Gratuluję zręcznych rączek i... wielkiego serca dla wnusi. Chyba ulegniesz prośbom i wklepiesz przepis ?
Kochane " Żarłoczki"! Oczywiście że wklepię przepis.Niech inne wnuczki i córeczki będą uradowane.A swoją drogą DZIĘKUJĘ!!! za Wasze słowa uznania,wzruszyły mnie bardzo.
SUPER!!! ,no i ponawiam prośbę o przepis i sposób wykonania!!!
Noooo masz ci....musiał smakowac, skoro ma taką zgrabną figurkę...
Brawa dla babci
pozdrawiam jasia
Piekny torcik no i napewno byl pyszny ,ja przed 9-cioma laty pieklam pierwszy raz tort pietrowy bo w cukierni byl bardzo drogi zajelo mi tuzo czasu bo jak widac rozne rozmiary biszkoptow a maz zbudowal pietrowa tace i musze sie pochwalic ze wszystkim smakowal
bardzo mnie ciekawi czy ta lalka jest włożna w tort cała czy też ucięta jest w połowie i oczwiście jak zrobiłaś różowy krem???
Przepraszam że dopiero odpowiadam ale lepiej późno niż wcale.Właśnie dodałam przepis i tam znajdziesz odpowiedż.Jeżeli chodzi o lalkę to myślę że można też spróbować włożyć delikatnie normalną barbie owijając jej nogi folią aluminiową.
pozdrawiam.
szkoda, że u mnie tego tortu nie widać:( zamiast zdjecia czerwony krzyżyk) ale wierzę na słowo wypowiadającym sie, ze jest sliczny:)
I ja też teraz nie widzę, chociaż wczesniej widziałam !!
Myslę ,że krysta wykasowała zdjecie z biblioteczki obrazów ( możlewie ,że nieświadomie ) i to jest powód ,ze tu też zdjęcie zniknęło !!