Posiadam przepisy ktore moge przeslac z poczty. Moze ktos po tytulach dojdzie bo sa bez autora i ze zdjeciami (ak byly zamieszczone:) . 1.RYZ MLECZNY 2,BOCZEK ACH TEN BOCZEK KRYSI 3. Sałatka GYROS a la RABEN 4..Rolada z kapusty włoskiej z żółtym sosem 5.. KRZYS 6..gyros troche inny 7..Fale Dunaju Agusi 8..Tort Mikado 9. Kruchutkie FAWORKI- s± naprawdę nadzwyczajne 10..Rafaello-prawdziwe, bo w kulkach :D 11..Smalec - konserwa do smarowania chlebka 12..Bakaliowiec1 13..Ananasowy tort 14.Prawdziwy biszkopt 15.Mój wysmienity lukier do różnych ciast 16.Metrowiec Alicji 17.Ryba po "japońsku" Ewci 18.Sos marzenie 19.Sałatka śledziowa Alicji 20.sałatka hawajska 21.BOGRACZ Krysi 22.Sałatka z czerwona fasolą 23. Bananowo-kawowa fantazja 24.SERNIK Z ROSA 25.Bombery wg Aleex
Użytkownik angela napisał w wiadomości: > Moj tort Mikado nie zniknął z WŻ po awarii serwera. Nie wiedzialam co jest a czego nie ma z przepisow ,dopiero wczoraj wieczorem weszlam na WZ nie bylo mnie ponad tydzien . Sama nie wiem jeszcze co i jak mam odszukac. podalam co ja posiadam .Pozdrawiam.
Witam, nie wiem dlaczego nie mogę odnaleźć przepisu na "Bombery wg Aleex", jeśli mogę to poproszę o wysłanie przepisu na e-mail: iwona.steplewska@onet.eu.
Użytkownik kędziorek napisał w wiadomości: > Witam, nie wiem dlaczego nie mogę odnaleźć przepisu na "Bombery wg Aleex", > jeśli mogę to poproszę o wysłanie przepisu na e-mail: > iwona.steplewska@onet.eu.Z góry dziękuję
Kędziorku, to wątek z przed 3 lat, wyślij wiadomośc pryatną do Bożeny, bo wątpię aby tutaj zagladała.
Aleex ten wątek jest tak stary, że musisz napisać do jego autorki, by nie przekazywała Twojego przepisu innym:) Ona pewnie nie wie, że ktoś odkopał jej wątek.
Posiadam przepisy ktore moge przeslac z poczty. Moze ktos po tytulach dojdzie bo sa bez autora i ze zdjeciami (ak byly zamieszczone:)
.
1.RYZ MLECZNY
2,BOCZEK ACH TEN BOCZEK KRYSI
3. Sałatka GYROS a la RABEN
4..Rolada z kapusty włoskiej z żółtym sosem
5.. KRZYS
6..gyros troche inny
7..Fale Dunaju Agusi
8..Tort Mikado
9. Kruchutkie FAWORKI- s± naprawdę nadzwyczajne
10..Rafaello-prawdziwe, bo w kulkach :D
11..Smalec - konserwa do smarowania chlebka
12..Bakaliowiec1
13..Ananasowy tort
14.Prawdziwy biszkopt
15.Mój wysmienity lukier do różnych ciast
16.Metrowiec Alicji
17.Ryba po "japońsku" Ewci
18.Sos marzenie
19.Sałatka śledziowa Alicji
20.sałatka hawajska
21.BOGRACZ Krysi
22.Sałatka z czerwona fasolą
23. Bananowo-kawowa fantazja
24.SERNIK Z ROSA
25.Bombery wg Aleex
Moj tort Mikado nie zniknął z WŻ po awarii serwera.
Użytkownik angela napisał w wiadomości:
> Moj tort Mikado nie zniknął z WŻ po awarii serwera.
Nie wiedzialam co jest a czego nie ma z przepisow ,dopiero wczoraj wieczorem weszlam na WZ nie bylo mnie ponad tydzien .
Sama nie wiem jeszcze co i jak mam odszukac. podalam co ja posiadam .Pozdrawiam.
Witam, nie wiem dlaczego nie mogę odnaleźć przepisu na "Bombery wg Aleex", jeśli mogę to poproszę o wysłanie przepisu na e-mail: iwona.steplewska@onet.eu.
Z góry dziękuję
Użytkownik kędziorek napisał w wiadomości:
> Witam, nie wiem dlaczego nie mogę odnaleźć przepisu na "Bombery wg Aleex",
> jeśli mogę to poproszę o wysłanie przepisu na e-mail:
> iwona.steplewska@onet.eu.Z góry dziękuję
Kędziorku, to wątek z przed 3 lat, wyślij wiadomośc pryatną do Bożeny, bo wątpię aby tutaj zagladała.
Kędziorku - nie możesz znależć mojego przepisu na bombery, ponieważ nie ma go już na WŻ. Jest dostępny na moim blogu. Pozdrawiam, Aleex.
Przepis na Bombery znajduje się na moim blogu. Nie zgadzam się na jego przekazywanie w korespondencji prywatnej. Pozdrawiam, Aleex.
Bożeno - dziękuję za informację, ale ten przepis nie zaginął podczas awarii.
Aleex ten wątek jest tak stary, że musisz napisać do jego autorki, by nie przekazywała Twojego przepisu innym:) Ona pewnie nie wie, że ktoś odkopał jej wątek.