Buniu - babolu z okazji Twoich urodzin : wszystkiego co najlepsze , duzo zdrówka , pomyślności no i........ spełnienia marzeń życzy Elek
Wszystkiego najlepszego!!!
wszelkiej pomyślności
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinDuzo zdrówka, szczęścia i pomyślnościA przede wszystkim spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń...!!!
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
dużo zdrowia buniu i
100 lat 100 lat 100 lat
Wszystkiego dobrego!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego
Buniu - Skarbuniu :)) zdrowka, szczescia, pomyslnosci worek pieniedzy i beczke radosci .....zyczy maryla
100 Lat w zdrowiu ,szczesciu i milosci sklada monika
Wszystkiego, czego życzyłam Tobie rano...Buźka od Oleńki ( w poniedzialek będzie akcja:))
Wszystkiego najlepszego Buniu:))))
Buniu,życzę Ci wszystkiego, co najlepsze, spełnienia wszystkich marzeń i samych szczęśliwych dni :))))
Niech smutek zniknie w górskim potoku. By radość kwitła jak róża co roku. By na Twej twarzy promyczek słońca, nigdy nie zniknął i trwał do końca. By najpiękniejsze chwile w Twoim życiu trwały wiecznie.
Samych radosnych chwil, zdrówka i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń zyczy Ci z całego serducha spóźnialska niutka
Wszystkiego co najpiekniejsze
Wszystkim bardzo serdecznie dziekuje za życzenia. Urodzinki mineły sympatycznie:)))
Snów sadem pachnących,myśli lekkich jak motyle,i uśmiechu w głębi duszy na przekór pokręconemu światu... życzy ciocia Jadzia
Bunia babo jedna ja Ci zycze ze spoznieniem wszystkiego co najlepszego, zebys nie pfykala, zebys byla usmiechnieta i spełniona :*
STO LAT~~~~~!!!!!~~~~~~
Buniu - babolu z okazji Twoich urodzin :
życzy Elek
wszystkiego co najlepsze ,
duzo zdrówka ,
pomyślności no i........ spełnienia marzeń
wszelkiej pomyślności
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Duzo zdrówka, szczęścia i pomyślności
A przede wszystkim spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń...!!!
100 lat 100 lat 100 lat
Wszystkiego dobrego!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego
Buniu - Skarbuniu :)) zdrowka, szczescia, pomyslnosci worek pieniedzy i beczke radosci .....zyczy maryla
100 Lat w zdrowiu ,szczesciu i milosci sklada monika
Wszystkiego, czego życzyłam Tobie rano...Buźka od Oleńki ( w poniedzialek będzie akcja:))
Wszystkiego najlepszego Buniu:))))
Niech smutek zniknie w górskim potoku.
By radość kwitła jak róża co roku.
By na Twej twarzy promyczek słońca, nigdy nie zniknął
i trwał do końca.
By najpiękniejsze chwile w Twoim życiu trwały wiecznie.
Samych radosnych chwil, zdrówka i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń zyczy Ci z całego serducha spóźnialska niutka
Wszystkiego co najpiekniejsze
Wszystkim bardzo serdecznie dziekuje za życzenia.
Urodzinki mineły sympatycznie:)))
i uśmiechu w głębi duszy na przekór pokręconemu światu...
życzy ciocia Jadzia
Bunia babo jedna ja Ci zycze ze spoznieniem wszystkiego co najlepszego, zebys nie pfykala, zebys byla usmiechnieta i spełniona :*
STO LAT~~~~~!!!!!~~~~~~