Forum

Rozmowy wolne i frywolne

To ja i ciag dalszy moich klopotów zdrowotnych

• Autor: marcia2003 Data: 2007-05-18 15:06:51

Kiedys wam pisalam ze 3 lata leczyli mnie na  infekcje -nawracajace.Zawsze sie nazywalo ze to grzybica-co za wstretne slowo.Poszlam w koncu prywatnie do lekarza .Dostalam skierowanie na  badania i wyszlo... ze to nie zadna grzybica tylko paciorkowiec.Dostalam antybiotyk i podobno bedzie po sprawie.Ale musze sie pilnowac bo nie moge nic slodkiego.Takze koniec pieczenia ciast! Ciesze sie ze wkońcu ruszylam d... i poszlam prywatnie.Ach Ci lekarze...

• Autor: asia1975 Data: 2007-05-18 15:34:03

Najważniejsze,że wreszcie wiesz co Ci naprawdę dolega i jak to leczyć!A to,że w dzisiejszych czasach lekarze potrafią postawić trafną diagnozę tylko za pieniądze,w prywatnym gabinecie jest naprawdę żenujące!Gdzie tu troska o zdrowie pacjenta?Zyczę rychłego powrotu do zdrowia!Pozdrawiam

• Autor: aleczka Data: 2007-05-18 15:36:44

Witaj,tak z lekarzami to jest jak z watykańska ruletką...ja kiedyś na dzień dobry dostałam propozycje zakupu...chusteczek do hig.intymnej!O wszystko trzeba sie prosic i potem weryfikować te ich diagnozy...A co to ten paciorkowiec?Czym sie objawia posiadanie tego zwierza?Męża tez "badałaś"?Czy to niezaraźliwe?Hm...

• Autor: marcia2003 Data: 2007-05-18 16:01:52

To jest bakteria.Czekamy na wyniki mojego lubego.Objawia sie róznie moze nawet powodowac klopoty z pecherzem moczowym.U mnie pojawialy sie uplawy i strasznie swedzialo .Podobnie jak grzybica .Ale jak widac zwierzatko mnie lubi a ja go nie.

• Autor: aleczka Data: 2007-05-18 16:15:56

Aha....dzięki;-)Mam nadzieję,że po tym antybiotyku bedzie u Was ok.Powodzenia:-)

• Autor: Kasia cz Data: 2007-05-18 17:54:00

Tak i uwazaj zeby tego nie przeziebic. Miejmy nadzieje ze postawil wlasciwa diagnoze i antybiotyk zadziala. Zycze duzo zdrowka. Co do lekarzy to znam to z wlasnego doswiadczenia. Pol roku chodze z dzieckiem od lekarza do lekarza, i co lekarz to inna diagnoza....a mowia ze w stanach tacy specjalisci ach...

• Autor: marcia2003 Data: 2007-05-18 18:01:22

DZIĘKI dziewczyny.Mysle ze diagnoza prawidlowa bo tylko to wyhodowano  i leki tez byly wypisane .Antybiogram.Tylko szkoda ze tak pózno poszlam

• Autor: Kasia cz Data: 2007-05-18 18:49:55

Marciu lepiej pozno niz wcale.Trzymaj sie i szybkiego powrotu do zdrowia.

• Autor: smakosia Data: 2007-05-18 21:43:31

Marcia, bardzo się cieszę, że masz już za sobą te domysły i wreszcie jest diagnoza. Teraz tylko uzbrój się w cierpliwość. Już niedługo jedyną pamiątką po Twoich kłopotach będzie ten wątek :-) Pozdrawiam. Ps. Ten antybiogram to był strzał w dziesiątkę. Rewelacja!

Przejdź do pełnej wersji serwisu