Witajcie.Na allegro znalazłam faceta co sprzedaje oryginalne przepisy na dania kfc i pizza hut.Podobno nie sa one objete licencja GNU/GPL....ciekawe co on tam ma?
Jak poszperasz w necie to zawsze cos znajdziesz "orginalnego", na tej stronce wlasnie sa "orginaly" /czy rzeczywiscie??? - tego nie wiem/ i jak bedziesz sledzic co tydzien, to mozna sobie "uzbierac" dosc duzo przepisow, gdyz ciagle pojawia sie jakis przepis "free". A net jest olbrzymi, wiec - jak szukacie - to znajdziecie........... http://www.topsecretrecipes.com/recipes.asp?sessionid=&login=yes&PageNo=9
A cóż w tym tajemniczego? Potrawy te można odtworzyć nawet z talerza. Aby jednak w domu to zrobić, to to trzeba by mieć specjalne urządzenia, np zapiekacz pod niskim ciśnieniem...i inne. Potrawy zrobione bez tych urządzeń, nie będą posiadały charakterystycznego smaku. Ot i cała tajemnica. Co innego patent, ale ten może być nawet np. na innowacyjne gotowanie wody. Wtedy aby legalnie stosować technologię, należy wykupić licencję. Bahus
No jaaaa... jak wszyscy to wszyscy!!! Ja też poproszę i to barzo moje całe rodzeństwo uwielbia tego rodzaju dania amour@vp.pl dziękuje bardzo z góry i to wielkiej wielkiej hehe!!!
Ja kiedyś znalazłam jeszcze z Mc'Donalda razem z Pizza Hut i KFC, ale przy formacie kompa gdzieś się zawieruszyły. Ale widzę, że z Pizza Hut miałam identyczne przepisy i zdjęcia:)
Napewno nie wyjdą identyczne w smaku jak w restauracji, ale podobne:)
tak łatwo tych przepisów nie da się podrobić. Przepisy na pewno objętę są tajemnicą korporacji i wyniesienie jej grozi na pewno słoną karą, wątpie, że to naprawdę oryginalne przepisy .
Przepis to nie wszystko.Bahus miał rację.to kwestia urzadzeń i przypraw.nikt z pracownikow nie zna skladu tej mieszanki.A frytownicemaja podcisnieniowe.W zwyklej frytownicy nie uzyskasz tego efektu smakowego i konsystencji.
Szczerze mowiac to z przepisow tych oprocz sałatki coleslaw to nie robilam nic. Sałatka owszem bardzo dobra, ale bardziej bym zjadla ziemniaczkow jakie serwuja (albo serwowali bo juz dawno nie bylam). Kuzynka pracuje w pizza hut i na sałtki i inne dodatki nie zna przepisow.
Witajcie.Na allegro znalazłam faceta co sprzedaje oryginalne przepisy na dania kfc i pizza hut.Podobno nie sa one objete licencja GNU/GPL....ciekawe co on tam ma?
Jak poszperasz w necie to zawsze cos znajdziesz "orginalnego", na tej stronce wlasnie sa "orginaly" /czy rzeczywiscie??? - tego nie wiem/ i jak bedziesz sledzic co tydzien, to mozna sobie "uzbierac" dosc duzo przepisow, gdyz ciagle pojawia sie jakis przepis "free". A net jest olbrzymi, wiec - jak szukacie - to znajdziecie...........
http://www.topsecretrecipes.com/recipes.asp?sessionid=&login=yes&PageNo=9
Moja kolezanka to kupiła..Jak chcesz to mogę Ci przesłać na maila.
jezeli mozesz Moniczko to przeslij i do mnie magda.p67@gazeta.pl , z gory serdecznie dziekuję :))
ja tez poprosze o te przepisy moj mail to katka66@wp.pl z góry dziękuje
Czy ja tez mogłabym prosić o przesłanie mi na maila aga@entisnet.com Z gory dziekuje i pozdrawiam :)
Prześlesz i dla mnie te przepisy betisa1@wp.pl ?
aha, mój e-mail :D:D:D roxy_p@buziaczek.pl
aha, mój e-mail :D:D:D roxy_p@buziaczek.pl
ja też bym poprosiła o te przepisy z kfc i pizza hut, jezeli jeszcze je masz. będe bardzo wdzięczna. pozdrowionka :):):)
czy rowniez moge prosic o przepisy i z gory dziekuje maxi4@tlen.pl
jesli mozesz to wyslij mi: original@tlen.pl
Bardzo proszę też o te przepisy. Z góry dziękuję i pozdrawiam. jbjanus@tlen.pl
czy ja tez moglbym prosic ;>
kormag@gmail.com
ja tez bym prosila dzieki monikauscimiak@vp.pl
Jeśli można, to też bym bardzo prosiła: wolsia19@wp.pl
Jezeli moge prosic o te przepisy to bylabym bardzo wdzieczna..:) pozdrawiam i podaje maila kaczmarek.momo@gmail.com
witam , jeżeli ona na to sie zgodzi (twoja kolezanka) to bardzo prosze o te przepisy - dziekuję :-)
a to jest mój adres emailowy : cynthia82@wp.pl
ja tez bym prosila dzieki kelly11@gmx.de
Witam Dziewczyny :)
czy któraś z Was otrzymała te przespiy ? Jeśli możecie to równiez prześlijcie mi na maila kwyszomirska1@wp.pl
z góry dziękuję
Ja też chętnie bym pooglądała te przepisy:) Może mi je ktoraś przesłać? monika.strzadala@gmail.com
Dziękuję:):)
chyba poszlo
Dostałam. Dziękuję baaaardzo:):)
wszyscy prosza to i ja poprosze, i dziekuje :)
yogus08@gmail.com
czy wierzysz ,że sa one oryginalne-skoro obięte są licencją a wiec i tajemnicą i tak oficjalnie by tym handlował ...............
A cóż w tym tajemniczego? Potrawy te można odtworzyć nawet z talerza. Aby jednak w domu to zrobić, to to trzeba by mieć specjalne urządzenia, np zapiekacz pod niskim ciśnieniem...i inne. Potrawy zrobione bez tych urządzeń, nie będą posiadały charakterystycznego smaku. Ot i cała tajemnica. Co innego patent, ale ten może być nawet np. na innowacyjne gotowanie wody. Wtedy aby legalnie stosować technologię, należy wykupić licencję.
Bahus
No jaaaa... jak wszyscy to wszyscy!!! Ja też poproszę i to barzo moje całe rodzeństwo uwielbia tego rodzaju dania amour@vp.pl dziękuje bardzo z góry i to wielkiej wielkiej hehe!!!
ja tez poprosze o przepisy na emaila marget22@wp.pl
Ja również poproszę na adres ungarunga@poczta.fm
Z góry dziekuje i pozdrawiam serdecznie
wyslalam Wam, napiszcie czy doszlo
Witam Aga :)
ja otrzymałam . Dzięki i pozdrawiam .
prosze bardzo :)))
ja tez poproszę ;) milenkaaa1988@wp.pl
dziekuję:)
ja też poproszę agulinia@op.pl
Ja kiedyś znalazłam jeszcze z Mc'Donalda razem z Pizza Hut i KFC, ale przy formacie kompa gdzieś się zawieruszyły. Ale widzę, że z Pizza Hut miałam identyczne przepisy i zdjęcia:)
Napewno nie wyjdą identyczne w smaku jak w restauracji, ale podobne:)
jesli mozna to też poproszę na @;ewelcia1509@o2.pl,pozdrawiam
ja też, ja też:) arudzia12@wp.pl
Bardzo proszę:)
ja też bym bardzo prosiła jeśli można na agkiela@o2.pl,całuski
tez bym prosila ... prosze, prosze ... GKasia @aol.com
ja tez bym prosila dzieki : kelly11@gmx.de
ja też poproszę o te przepisy: 1805monia@wp.pl
No to ja tez bardzo ładnie :) balbisia@autograf.pl
dziekuje
Bardzo proszę i ja o te przepisy :)
woszczyk.marta@gmail.com
Z góry dziękuję i pozdrawiam.... :)
Bardzo proszę o przepisiki.... :):):)
czikulinka@op.pl
Bardzo, bardzo , bardzo dziękuje....
tak łatwo tych przepisów nie da się podrobić. Przepisy na pewno objętę są tajemnicą korporacji i wyniesienie jej grozi na pewno słoną karą, wątpie, że to naprawdę oryginalne przepisy .
Przepis to nie wszystko.Bahus miał rację.to kwestia urzadzeń i przypraw.nikt z pracownikow nie zna skladu tej mieszanki.A frytownicemaja podcisnieniowe.W zwyklej frytownicy nie uzyskasz tego efektu smakowego i konsystencji.
Szczerze mowiac to z przepisow tych oprocz sałatki coleslaw to nie robilam nic. Sałatka owszem bardzo dobra, ale bardziej bym zjadla ziemniaczkow jakie serwuja (albo serwowali bo juz dawno nie bylam). Kuzynka pracuje w pizza hut i na sałtki i inne dodatki nie zna przepisow.