Serdecznie dziękuję za pomoc.Dzięki Wam skompletowałam prawie wszystkie moje przepisy.Szukam tylko jeszcze moich faworków karnawałowych i będę najszczęśliwszą osobą na WŻ-POZDRAWIAM
Gosiu, mi akurat nie masz za co dziękować, bo praktycznie baaaardzo niewiele pomogłam. Pojawiłam się na sronie jak już kończyliście poszukiwania. Te Twoje "faworki karnawałowe" to prawdziwe wyzwanie :-) ...ale kto wie, może ktoś wpadnie na ich trop? Ja też się nie poddam :-D Pozdrawiam.
Gosiu - fakt , te Twoje faworki karnawałowe , to wielki ORZECH do zgryzienia !! Mnie pokonały - już nie mam pojęcia jak je odnaleźć :((((( Cieszę się razem z Tobą ,że odzyskałaś pozostałe przepisy !! :):) Pozdrawiam _ Elek
Miałam założyć taki sam wątek.Niestety gosia111 była szybsza ode mnie. Niemniej jednak podpinając się do jej wątku pragnę bardzo serdecznie podziękować: Elek, Smakosi,Maggii i Till za odzyskane przepisy. DZIĘKUJĘ BARDZO!!!
Serdecznie dziękuję za pomoc.Dzięki Wam skompletowałam prawie wszystkie moje przepisy.Szukam tylko jeszcze moich faworków karnawałowych i będę najszczęśliwszą osobą na WŻ-POZDRAWIAM
Gosiu, mi akurat nie masz za co dziękować, bo praktycznie baaaardzo niewiele pomogłam. Pojawiłam się na sronie jak już kończyliście poszukiwania. Te Twoje "faworki karnawałowe" to prawdziwe wyzwanie :-) ...ale kto wie, może ktoś wpadnie na ich trop? Ja też się nie poddam :-D Pozdrawiam.
Gosiu - fakt , te Twoje faworki karnawałowe , to wielki ORZECH do zgryzienia !!
Mnie pokonały - już nie mam pojęcia jak je odnaleźć :(((((
Cieszę się razem z Tobą ,że odzyskałaś pozostałe przepisy !! :):)
Pozdrawiam _ Elek
Miałam założyć taki sam wątek.Niestety gosia111 była szybsza ode mnie.
Niemniej jednak podpinając się do jej wątku pragnę bardzo serdecznie podziękować: Elek, Smakosi,Maggii i Till za odzyskane przepisy.
DZIĘKUJĘ BARDZO!!!
mamusia_muminka Pozdrawiam - Elek
:))) ja też dziękuję !
ciesze sie że odzyskałaś swoje przepisy :)) a faworki pewnie się znajdą , pozdrawiam cieplutko Madzia :))
Drobiazg - nie masz za co dziękować. Nam wszystkim też zależy na odnalezieniu przepisów! Pozdrawiam serdecznie Alina
Almad, ŚWIĘTE SŁOWA! :-) Pozdrowienia dla wszystkich.