Forum

Galeria

Kuchenne zmagania mojego meza ;-)

• Autor: Shanna Data: 2007-05-19 19:57:13

Chcialam sie Wam pochwalic chruscikami, ktore zrobil moj maz. Nie jest on ani kucharzem, ani cukiernikiem. Gotowania i pieczenia nie traktuje nawet jako hobby. Dzis po prostu, ot tak, zrobil ciasto i nasmazyl chruscikow. Ja nadal jestem w szoku dlatego postanowilam podzielic sie tym na forum.
    chrusciki oczywiscie pyszne (...szlag trafil diete ;-))))
    Oto jak mu szlo:

• Autor: makusia Data: 2007-05-19 20:05:54

wielkie brawa dla męża:))

• Autor: Baśka Data: 2007-05-19 21:11:38

Ups,ale narobiłaś mi apetytu na słodycze.W wykonaniu mojego ślubnego moge ostatnio zjeśc tylko surowe warzywa .Po tygodniowym urlopie przybyło mi około kilograma i czas na małą dietę.
    Gratulacje dla męża,chruściki wyglądają smakowicie i pewnie też tak smakują.

• Autor: piq Data: 2007-05-19 23:01:24

SUPER-pokażę to mojemu mężowi może go sumienie (czytaj ambicja) ruszy i tez zacznie do kuchni zagladać.... w innym celu niz tylko zjedzenie posiłków....Ale mi się marzy.....

• Autor: monia00 Data: 2007-05-20 02:19:46

Takiego meza to na rekach nosic  . Mojemu slubnemu to tylko jajecznica wychodzi ... 

• Autor: Ave Data: 2007-05-21 13:05:28

Gratuluje, gratuluje. Brawa dla męża.
    Mój mąż wchodzi do kuchni tylko w celach konsumpcyjnych, ale za to realizuje się w wielu innych dziedzinach. Jest taką "złotą rączką" co to i meble zrobi i każdy remont w domu i komputer naprawi, robi za mechanika i elektryka samochodowego - bo do jego autka nikt nie może sie dotknąć - więc tą kuchnię mu daruję

• Autor: alfredo Data: 2007-05-21 17:27:07

skoro twoj maz umial to moze ja tez potrafie. widzialem ze masz na te chrusciki przepis wiec wykorzystam go.

• Autor: Ave Data: 2007-05-23 11:28:47

Brawo Alfredo !

• Autor: magda77 Data: 2007-05-23 16:27:58

No tak,bardzo apetyczne te chruściki!!!
    Ja ostatnio napisałam w jakims poście,że mój mąż ma dwie lewe rece w kuchni.Bardzo go to zdenerwowało,wiec postanowił mi udowodmić,że to nie prawda.
    No i dzisiaj na śniadanie sam przygotował jajecznicę dla nas a dla dzieci parówki!!!
    Bardzo żaluję,że nie zrobiłam zdjęcia!Ale może jutro też cos przygotuje...no chyba ,że braknie mu zapału!!

• Autor: małgoska Data: 2007-05-24 14:22:54

gratuluje tak zdolnego meża ;-)

Przejdź do pełnej wersji serwisu