Dawno nie umieszczałam tutaj swoich obrazków, ale raczej z braku czasu niż niechęci bywania na tej stronie. Muszę jednak przyznać, że szczerze współczuję osobom, których tyle pracy włożonej w umieszczenie swoich przepisów poszło...no...gdzieś... Wielka szkoda. Mimo wszystko mam nadzieję, że moje obrazki będą się Wam podobały Może nie wszystkie, ale niektóre...i niektórym
Trochę monotemtyczne, wiejskie chaty i pola ...ale lubię wieś. Pozdrawiam wszystkich.
Dada obrazki przepiekne . Chaty wygladaja tak prawdziwie jak na pocztowkach . Ciekawa jestem czy malujesz je " z glowy" czy masz jakies wzory ... pozdrawiam
Cudenko!!! Oboje z mezem zastanawiamy sie jak Ty to robisz na takich malych listeczkach caly obraz ???? Niesamowite i z takimi szczegolami ....jakiej uzywasz farby ?? Moze zdradz troche tajemnicy ???
Listki są cudowne!!!!!! Masz rękę do malarstwa, podejrzewam że nawet jakbyś malowała klimaty angielskie z dużą dawką mgły, wyszłoby Ci to rewelacyjnie!!!! ;)
dada az mi szczeka opadła , piękneeeeeeee cudneeeeeeee śliczneeeeeeee , nie mam słów podziwu , masz talent dziewczyno:)) gratuluję z calego serducha i pozdrawiam cieplutko Madzia :))
Hallo Dada,przesylam pozdrowienia i...brak mi slow...czegos tak pieknego jeszcze nie widzialam.Jestes wrozka?czarodziejka?Czy ta farba konserwuje te liscie czy wczesniej je przygotowujesz w jakis sposob?,,, ze zostaja takie zielone,swieze.Przepiekne
Kiedy patrzę na te liście nie mogę uwierzyć, że sąprawdziwe. Dla mnie jest to niesamowite. A cierpliwość i precyzja pewnie nie jest w zasięgu mojej osoby. Robisz to tylko dla przyjemności, czy zawodowo też? Patrząc na Twoje obrazki zapragnęłam być w taliej sielskiej krainie. Spacerować boso po polach i łąkach, kąpać stopy w strumykach, pełną piersią wdychać wiejskie powietrze i patrzeć w chmury... Ale mnie rozmarzyłaś... Ehhhh....
Aaaaaaaaaale się cieszę !!!!! To dla mnie sama przyjemność przeczytać takie słowa Maluję dla przyjemności, ale nie ukrywam, że z przyjemnością też ję sprzedaję. Przecież to najpiękniejszy komplement - wiedzieć, że ktoś chce mieć je powieszone u siebie w domu. Pozdrawiam
Coś pieknego .........aż usta otworzyłam ze zdumienia. Pozdrawiam serdecznie twórczynię tego dzieła. Jestem pod wrażeniem . Uwielbiam wieś ..............a moze masz coś w stylu Młyn we wsi ? Krystyna
Piekne!!!!! Z mezem zastanawiamy sie tylko nad tym, jak trwale sa takie obrazki. Czy nie zdarzylo Ci sie, ze ktorys sie zlamal, zawilgotnial od farby? Jestesmy pod wrazneniem ;-)))))))))))
Dziękuję To jest farba akrylowa, więc szybko wysycha, poza tym liście muszą być włożone w ramkę, pod szkło, wtedy z pewnością nie połamią się... Pozdrawiam.
Dawno nie umieszczałam tutaj swoich obrazków, ale raczej z braku czasu niż niechęci
bywania na tej stronie. Muszę jednak przyznać, że szczerze współczuję osobom, których tyle pracy włożonej
w umieszczenie swoich przepisów poszło...no...gdzieś... Wielka szkoda.
Mimo wszystko mam nadzieję, że moje obrazki będą się Wam podobały
Może nie wszystkie, ale niektóre...i niektórym
Trochę monotemtyczne, wiejskie chaty i pola ...ale lubię wieś.
Pozdrawiam wszystkich.
ale piękne , aż mnie zamurowało rozumiem że to sama malujesz ręcznie? SUPER pozdrawiam
Tak, maluję sama, cieszę się , że Ci się podobają, pozdrawiam
Przepiękne są te twoje obrazki,nie da się ukryć,że masz wielki talent.
Cieszę się, dziękuję
Dada obrazki przepiekne . Chaty wygladaja tak prawdziwie jak na pocztowkach . Ciekawa jestem czy malujesz je " z glowy" czy masz jakies wzory ... pozdrawiam
Dziękuję , czasami podpatruję innych, ale zwykle efekt końcowy jest zupełnie inny, pozdrawiam.
no wprost przepiekne zapragnolem posiadac chocby jeden taki obrazek
Cudenko!!! Oboje z mezem zastanawiamy sie jak Ty to robisz na takich malych listeczkach caly obraz ????
Niesamowite i z takimi szczegolami ....jakiej uzywasz farby ?? Moze zdradz troche tajemnicy ???
Już kiedyś pisałam, maluję farbami akrylowymi, potrzeba dużo cienkich pędzelków i duuużo cierpliwości...
no wlasnie.. to naprawde jest malowane na takich prawdziwych lisciach??? wow. pieeeekne !
po prostu mnie zatkało -toż to istne cuda -gratuluję talentu i życzę dalszej owocnej pracy
Cieszę się ogromnie, że podobają się Tobie, dziękuję...
Jakie śliczne...
Listki są cudowne!!!!!! Masz rękę do malarstwa, podejrzewam że nawet jakbyś malowała klimaty angielskie z dużą dawką mgły, wyszłoby Ci to rewelacyjnie!!!! ;)
Dzięki...wróżka jakaś czy co....
dada az mi szczeka opadła , piękneeeeeeee cudneeeeeeee śliczneeeeeeee , nie mam słów podziwu , masz talent dziewczyno:)) gratuluję z calego serducha i pozdrawiam cieplutko Madzia :))
Dziękuję, jesteś bardzo miła, pozdrawiam.
Obrazki przepiękne, wielkie gratulacje i wyrazy uznania
Dzięki, ... już dołączyły do mojej "galeri".
Janek
..........a i do mojej też :)))))))))
Dada -pozdrawiam i ponownie gratuluję pomysłowości i cierpliwości !!
Wierna fanka Twoich liści - Elek
Dziękuję wszystkim serdecznie za miłe słowa, to dla mnie wielka radość czytać takie komentarze.
Pozdrawiam
To dla nas wielka radosć oglądać coś tak miłego dla oka! Są śliczne! Pozdrawiam!
Witam! Mam malutkie pytanko czy mogłabym sobie zamówić jeden taki "listek"?:)
Owszem mogłabyś zamówić...napisz do mnie - joaida@op.pl
Pozdrawiam.
Coś pieknego - jestem zachwycona. Gratuluję talentu.
Hallo Dada,przesylam pozdrowienia i...brak mi slow...czegos tak pieknego jeszcze nie widzialam.Jestes wrozka?czarodziejka?Czy ta farba konserwuje te liscie czy wczesniej je przygotowujesz w jakis sposob?,,, ze zostaja takie zielone,swieze.Przepiekne
Dziękuję, jesteś bardzo miła.
Liście tylko suszę, od razu po zerwaniu, być może dlatego dłużej pozostają zielone.
Pozdrawiam.
Kiedy patrzę na te liście nie mogę uwierzyć, że sąprawdziwe. Dla mnie jest to niesamowite. A cierpliwość i precyzja pewnie nie jest w zasięgu mojej osoby. Robisz to tylko dla przyjemności, czy zawodowo też?
Patrząc na Twoje obrazki zapragnęłam być w taliej sielskiej krainie. Spacerować boso po polach i łąkach, kąpać stopy w strumykach, pełną piersią wdychać wiejskie powietrze i patrzeć w chmury... Ale mnie rozmarzyłaś... Ehhhh....
Aaaaaaaaaale się cieszę !!!!! To dla mnie sama przyjemność przeczytać takie słowa
Maluję dla przyjemności, ale nie ukrywam, że z przyjemnością też ję sprzedaję.
Przecież to najpiękniejszy komplement - wiedzieć, że ktoś chce mieć je powieszone
u siebie w domu.
Pozdrawiam
Jakie piękne, aż się chce patrzeć i patrzeć......
Coś pieknego .........aż usta otworzyłam ze zdumienia.
Pozdrawiam serdecznie twórczynię tego dzieła. Jestem pod wrażeniem .
Uwielbiam wieś ..............a moze masz coś w stylu Młyn we wsi ?
Krystyna
Jedynie coś takiego
Pozdrawiam.
Piekne!!!!! Z mezem zastanawiamy sie tylko nad tym, jak trwale sa takie obrazki. Czy nie zdarzylo Ci sie, ze ktorys sie zlamal, zawilgotnial od farby?
Jestesmy pod wrazneniem ;-)))))))))))
Dziękuję
To jest farba akrylowa, więc szybko wysycha, poza tym liście muszą być włożone w ramkę, pod szkło,
wtedy z pewnością nie połamią się...
Pozdrawiam.