No własnie, mam pytanko, w związku z moim wyjazdem, czy jest tu jakaś pomocna duszyczka, która mogłaby mi przetłumaczyc CV na język angielski?? Co prawda, podstawy jeszcze pamiętam, i sama jakos tam amatorsko dałabym może radę, ale jest tu może ktoś kto zrobi to bardziej fachowo i nie sprawi mu to większego trudu, byłabym wdzięczna. Chodziiłoby mi jedynie o Wykształcenie, doświadczenie zawodowe, umiejętności, zainteresowania i dodatkowe informacje, z resztą (czyli informacje osobiste, sobie poradzę). Prosze o pomoc i dziękuję z góry
A tymczasem sama poszpekam po stronach z angielskimi CV, żeby mieć jakiś wzór i zacznę narazie działać cos sama...:))
Mloda, co prawda jesli chodzi o CV to nie mam wielkiego doswiadczenia (moj maz robi to bardziej fachowo), ale moge sprobowac. Moze jeszcze ktos sie zglosi to wybierzesz najlepsza wersje. Ale to musi byc, ze tak powiem teraz zaraz, bo niestety nie mam dzis za wiele czasu. Wyslij mi go na moj adres luckyme3@wp.pl i zaraz biore sie do roboty :))
Już wysłane!!!:)) Napiszcie mi dziwczyny czy doszło i czy możecie otworzyc dokument, bo po ostatniej awarii kompa, brat zainstalował jakis inny program do psania dokumentów i nie wiem czy wszystko będzie grało jak powinno
dZIEKI WIELKIE, BARDZO BY MI TO PASOWAŁO, ŻEBY BYŁO na dzis, bo jutero ide wszystkie dokumenty kserowac i drukować, więc bym wszystko za jednym razem załatwaiła
No własnie, mam pytanko, w związku z moim wyjazdem, czy jest tu jakaś pomocna duszyczka, która mogłaby mi przetłumaczyc CV na język angielski?? Co prawda, podstawy jeszcze pamiętam, i sama jakos tam amatorsko dałabym może radę, ale jest tu może ktoś kto zrobi to bardziej fachowo i nie sprawi mu to większego trudu, byłabym wdzięczna.
Chodziiłoby mi jedynie o Wykształcenie, doświadczenie zawodowe, umiejętności, zainteresowania i dodatkowe informacje, z resztą (czyli informacje osobiste, sobie poradzę).
Prosze o pomoc i dziękuję z góry
A tymczasem sama poszpekam po stronach z angielskimi CV, żeby mieć jakiś wzór i zacznę narazie działać cos sama...:))
przeslij mi to na mail, wieczorem ci odesle
kasia.terlecka@gmail.com
lub na gg 5862676 sie ze mna skontaktuj
Mloda, co prawda jesli chodzi o CV to nie mam wielkiego doswiadczenia (moj maz robi to bardziej fachowo), ale moge sprobowac.
Moze jeszcze ktos sie zglosi to wybierzesz najlepsza wersje. Ale to musi byc, ze tak powiem teraz zaraz, bo niestety nie mam dzis za wiele czasu.
Wyslij mi go na moj adres luckyme3@wp.pl i zaraz biore sie do roboty :))
Dziekuje bardzo, juz wysyłam...:)))
Już wysłane!!!:))
Napiszcie mi dziwczyny czy doszło i czy możecie otworzyc dokument, bo po ostatniej awarii kompa, brat zainstalował jakis inny program do psania dokumentów i nie wiem czy wszystko będzie grało jak powinno
Jeszcze raz serdecznie dziękuję
doszlo
spodziewaj sie odp poznym wieczorem
dZIEKI WIELKIE, BARDZO BY MI TO PASOWAŁO, ŻEBY BYŁO na dzis, bo jutero ide wszystkie dokumenty kserowac i drukować, więc bym wszystko za jednym razem załatwaiła
Dzięki wielkie
Kasiu, potwierdzam także i tu odbiór Cv- jeszcze raz serdecznie dziekuję!!!
Sprawdz poczte, nie moge otworzyc :((
Wysłałam tą metodą, która zaproponowałaś, mam nadzieję, że sie połapiesz o co tam chodzi:))
jeszcze raz serdecznie dziekuje...:))
Juz Ci odeslalam przetlumaczone :)) Daj znac czy dostalas.
Potwierdzam także i tutaj odbiór przetłumaczonego CV- jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI Marylko!:)
Super, to teraz pozostaje mi tylko zyczyc Ci powodzenia, co niniejszym z ogromna przyjemnoscia czynie :))