a ja sobie pomyslalam ze fajnie by bylo stworzyc watek ze zdjeciami naszych maluchow w akcji pod tytulem: jedzenie. :) kazdy ma pewno takich zdjec swoich pociech od liku, buzki pomazane czekolada itp. no, to niech sie dzieli, bo fajnie na nie patrzec.. serce sie usmiecha. no i oczywiscie element komiczny jest nie do zaprzeczenia ;) to ja zaczne, choc moj maly dopiero od 2 tyg wcina 'prawdziwe jedzenie' ale wczoraj tak mu szparagi smakowaly ze popatrzcie jak wygladal po:
Kasiu - bardzo lubie takie watki z maluszkami na zdieciach . Twoja pociecha jest sliczna taka umorusana ... buziaczki... Jak zrobie aktualne zdiecie przy jedzeniu mojego synka to wstawie . Pozdrawiam was ... monika
Masz rację Kasiu takie zdjęcia ogląda się z wielką przyjmnością!! Jako,że pokazywałam ostatnio w innyn wątku pojego ,,pomocnika''z odkurzaczem,to teraz pokażę córcię:
a ja sobie pomyslalam ze fajnie by bylo stworzyc watek ze zdjeciami naszych maluchow w akcji pod tytulem: jedzenie. :) kazdy ma pewno takich zdjec swoich pociech od liku, buzki pomazane czekolada itp. no, to niech sie dzieli, bo fajnie na nie patrzec.. serce sie usmiecha. no i oczywiscie element komiczny jest nie do zaprzeczenia ;)
to ja zaczne, choc moj maly dopiero od 2 tyg wcina 'prawdziwe jedzenie' ale wczoraj tak mu szparagi smakowaly ze popatrzcie jak wygladal po:
x.
Nie tylko serce się śmieje,ja uśmiechnęłam się głośno do tego maluszka na zdjęciu.
Kasiu - bardzo lubie takie watki z maluszkami na zdieciach . Twoja pociecha jest sliczna taka umorusana ... buziaczki...
Jak zrobie aktualne zdiecie przy jedzeniu mojego synka to wstawie . Pozdrawiam was ... monika
Masz rację Kasiu takie zdjęcia ogląda się z wielką przyjmnością!!
Jako,że pokazywałam ostatnio w innyn wątku pojego ,,pomocnika''z odkurzaczem,to teraz pokażę córcię:
Tak wyglądał mój wnuczek jedząc ciasteczko .
A to mój synek gdy miał 4 miesiące i wcinał pierwszą papkę z marchwi,A tutaj ma 10 miesięcy i je bułkę ale ma czystą buźkę niestety :)
to ja mam nowe z dzisiaj.. :)
a to moj synek wczoraj ;-)