Forum

Pomysł czy Problem?

Uff! Mnie się udało!

• Autor: gosik Data: 2007-05-23 12:25:58

Witajcie!!! Dosyć długo mnie z Wami nie było (przyczyny niezależne) - wchodzę wczoraj i co widzę - katastrofa. Po przeczytaniu porad dotyczących odzyskania przepisów udało mi się odnaleźć moje własne gdzieś w cyberprzestrzeni - dzięki, za łopatologiczne wytłumaczenie co i jak, bo byłoby naprawdę ciężko!!!! Chociaż i tak zdarzają się niespodzianki - pod nazwą mojego przepisu otwiera się coś całkiem innego - inna nazwa i inny autor - cuda jakieś No ale nic, mam nadzieję, że jakoś uda nam się wszystkim odbudować WŻ - ważne, że są chęci - a to podstawa! Pozdrawiam i życzę Wam powodzenia w szukaniu - też się dołączę do innych!

• Autor: Elek Data: 2007-05-23 13:09:28

Gosiu - no to tylko Ci pogratulować ,ze tak świetnie sobie sama poradziłaś z odzyskaniem swoich przepisów !!
    Cieszę się razem z Tobą !!
    Pozdrawiam - Elek

• Autor: smakosia Data: 2007-05-23 13:48:19

O! To gratulacje! Fajnie, że wróciły na swoje miejsce. Pozdrawiam.

• Autor: gosiek73 Data: 2007-05-23 16:44:29

A mi sie nie udało odnależć mojego 1 przepisu mimo tego że wpisywałam nazwę wyświetlało mi sie że przepisu nie znaleziono więc bede go musiała wstukac na nowo - albo faktycznie go nigdzie nie ma albo ja cos robie nie tak

• Autor: smakosia Data: 2007-05-23 17:09:03

Napisz tytuł przepisu, to może razem popróbujemy go odnaleźć. Elek jest w tym mistrzynią i chętnie pomaga :-)

• Autor: gosiek73 Data: 2007-05-23 18:52:36

OJJ byłabym wdzieczna ponieważ ja robie zawzse ścisle wg przepisu czasem robie potrawe po raz 10 czy 20 ale przepis mam zawsze na wierzchu - takie moje skrzywienie hahahah
    Przepis nosił nazwę " Sałatka dla miłośników marynowanych śledzi mniam "
    Dziękuję i pozdrawiam

• Autor: Elek Data: 2007-05-23 19:49:00

Smakosiu - chętnie pomagamy obie i z tym się zgadzam !!
    Natomiast to ja chylę czoła przed Tobą za Twoje ciepłe i dobre serce oraz za wszystkie Twoje rady dla WuŻetowej Braci !!!!!!!!!
    Pozdrawiam i ściskam - Elek

• Autor: smakosia Data: 2007-05-23 20:45:57

Elek, o NIE!!! Tylko mi bez takich tam!!! :-))) A swoją drogą... ja nie wiem jak Wy to zrobiłyście, ale śledzi nie mogłam znaleźć za żadne skarby. Natomiast tyle się naczytałam o róznych sałatkach, że wreszcie w swoim natchnieniu wpadłam do kuchni i "popełniłam" własną. Narodził mi się pomysł a teraz ją wcinam..."aż uszy mi sie trzęsą" :-D

• Autor: Elek Data: 2007-05-23 22:44:39

..........no dobraaaaaaaaaaaaaaaa - już milczę ............
    ale ...................z Ciebie to faktycznie Wielki Żarłok ....................o tej godzinie ??????????????????????????. hihihihihihihihihihihi

• Autor: smakosia Data: 2007-05-24 10:06:12

Oj najadłam się wczoraj "paskudnie" . Nakroiłam sałaty lodowej, dwa paluszki krabowe, pomidorek, trochę jogurtu z keczupem, pieprz i sól. Zaskakująco dobre. Mogłam głupia posypać jeszcze koperkiem, ale tak mi sie spieszyło do tej miski, że zapomniałam

• Autor: olusia1p Data: 2007-05-23 22:00:14

to powiedzcie mi jak mam wrocic do swojefo nicka olusia1 wyswietla mi się , ze nie ma takiego uzytkownika a ja chce zalozyc konto na nowo to pisze taki uzytkownik juz jest

• Autor: Elek Data: 2007-05-23 22:41:23

Olusiu -  TAKICH mądrych rzeczy to ja niestety nie wiem !! :(((((:((((((:((((((
    Ja nie mam pojęcia , ale zwróć się do któregoś z moderatorów ,
    albo bezpośrednio do Pampasa i Oni lub On napewno Ci pomogą wrócić do starego nicku i profilu !!
    Namiary Pampas i moderatorzy mają w swoich profilach !!
    Pozdrawiam i życzę szybkiego uporania się z problemem:))))))))Elek

• Autor: gosiek73 Data: 2007-05-24 10:48:52

ELEK - jestes wielka dziękuję bardzo za odnalezienie mojej zguby - mi jakoś się nie udało go znaleźć - jeszcze raz wielkie dzięki pozdrawiam i DUŻA BUŹKA

Przejdź do pełnej wersji serwisu