Witajcie!!! Dosyć długo mnie z Wami nie było (przyczyny niezależne) - wchodzę wczoraj i co widzę - katastrofa. Po przeczytaniu porad dotyczących odzyskania przepisów udało mi się odnaleźć moje własne gdzieś w cyberprzestrzeni - dzięki, za łopatologiczne wytłumaczenie co i jak, bo byłoby naprawdę ciężko!!!! Chociaż i tak zdarzają się niespodzianki - pod nazwą mojego przepisu otwiera się coś całkiem innego - inna nazwa i inny autor - cuda jakieś No ale nic, mam nadzieję, że jakoś uda nam się wszystkim odbudować WŻ - ważne, że są chęci - a to podstawa! Pozdrawiam i życzę Wam powodzenia w szukaniu - też się dołączę do innych!
Gosiu - no to tylko Ci pogratulować ,ze tak świetnie sobie sama poradziłaś z odzyskaniem swoich przepisów !! Cieszę się razem z Tobą !! Pozdrawiam - Elek
A mi sie nie udało odnależć mojego 1 przepisu mimo tego że wpisywałam nazwę wyświetlało mi sie że przepisu nie znaleziono więc bede go musiała wstukac na nowo - albo faktycznie go nigdzie nie ma albo ja cos robie nie tak
OJJ byłabym wdzieczna ponieważ ja robie zawzse ścisle wg przepisu czasem robie potrawe po raz 10 czy 20 ale przepis mam zawsze na wierzchu - takie moje skrzywienie hahahah Przepis nosił nazwę " Sałatka dla miłośników marynowanych śledzi mniam " Dziękuję i pozdrawiam
Smakosiu - chętnie pomagamy obie i z tym się zgadzam !! Natomiast to ja chylę czoła przed Tobą za Twoje ciepłe i dobre serce oraz za wszystkie Twoje rady dla WuŻetowej Braci !!!!!!!!! Pozdrawiam i ściskam - Elek
Elek, o NIE!!! Tylko mi bez takich tam!!! :-))) A swoją drogą... ja nie wiem jak Wy to zrobiłyście, ale śledzi nie mogłam znaleźć za żadne skarby. Natomiast tyle się naczytałam o róznych sałatkach, że wreszcie w swoim natchnieniu wpadłam do kuchni i "popełniłam" własną. Narodził mi się pomysł a teraz ją wcinam..."aż uszy mi sie trzęsą" :-D
..........no dobraaaaaaaaaaaaaaaa - już milczę ............ ale ...................z Ciebie to faktycznie Wielki Żarłok ....................o tej godzinie ??????????????????????????. hihihihihihihihihihihi
Oj najadłam się wczoraj "paskudnie" . Nakroiłam sałaty lodowej, dwa paluszki krabowe, pomidorek, trochę jogurtu z keczupem, pieprz i sól. Zaskakująco dobre. Mogłam głupia posypać jeszcze koperkiem, ale tak mi sie spieszyło do tej miski, że zapomniałam
to powiedzcie mi jak mam wrocic do swojefo nicka olusia1 wyswietla mi się , ze nie ma takiego uzytkownika a ja chce zalozyc konto na nowo to pisze taki uzytkownik juz jest
Olusiu - TAKICH mądrych rzeczy to ja niestety nie wiem !! :(((((:((((((:(((((( Ja nie mam pojęcia , ale zwróć się do któregoś z moderatorów , albo bezpośrednio do Pampasa i Oni lub On napewno Ci pomogą wrócić do starego nicku i profilu !! Namiary Pampas i moderatorzy mają w swoich profilach !! Pozdrawiam i życzę szybkiego uporania się z problemem:))))))))Elek
ELEK - jestes wielka dziękuję bardzo za odnalezienie mojej zguby - mi jakoś się nie udało go znaleźć - jeszcze raz wielkie dzięki pozdrawiam i DUŻA BUŹKA
Witajcie!!! Dosyć długo mnie z Wami nie było (przyczyny niezależne) - wchodzę wczoraj i co widzę - katastrofa. Po przeczytaniu porad dotyczących odzyskania przepisów udało mi się odnaleźć moje własne gdzieś w cyberprzestrzeni - dzięki, za łopatologiczne wytłumaczenie co i jak, bo byłoby naprawdę ciężko!!!! Chociaż i tak zdarzają się niespodzianki - pod nazwą mojego przepisu otwiera się coś całkiem innego - inna nazwa i inny autor - cuda jakieś No ale nic, mam nadzieję, że jakoś uda nam się wszystkim odbudować WŻ - ważne, że są chęci - a to podstawa! Pozdrawiam i życzę Wam powodzenia w szukaniu - też się dołączę do innych!
Gosiu - no to tylko Ci pogratulować ,ze tak świetnie sobie sama poradziłaś z odzyskaniem swoich przepisów !!
Cieszę się razem z Tobą !!
Pozdrawiam - Elek
O! To gratulacje! Fajnie, że wróciły na swoje miejsce. Pozdrawiam.
A mi sie nie udało odnależć mojego 1 przepisu mimo tego że wpisywałam nazwę wyświetlało mi sie że przepisu nie znaleziono więc bede go musiała wstukac na nowo - albo faktycznie go nigdzie nie ma albo ja cos robie nie tak
Napisz tytuł przepisu, to może razem popróbujemy go odnaleźć. Elek jest w tym mistrzynią i chętnie pomaga :-)
OJJ byłabym wdzieczna ponieważ ja robie zawzse ścisle wg przepisu czasem robie potrawe po raz 10 czy 20 ale przepis mam zawsze na wierzchu - takie moje skrzywienie hahahah
Przepis nosił nazwę " Sałatka dla miłośników marynowanych śledzi mniam "
Dziękuję i pozdrawiam
proszę bardzo - są Twoje śledzie ,ale niestety tylko w wersji ""do wydruku""
http://209.85.135.104/search?q=cache:p0nsMOrgpdAJ:wielkiezarcie.com/przepis_do_druku.php%3Fid%3D25262+
site:wielkiezarcie.com+gosiek73+wielkie+%C5%BBarcie&hl=pl&ct=clnk&cd=144&gl=pl
http://209.85.129.104/search?q=cache:p0nsMOrgpdAJ:wielkiezarcie.com/przepis_do_druku.php%3Fid%3D25262+Sa%C5%82atka+dla+mi%C5%82o%C5%9Bnik%C3%B3w+marynowanych+%C5%9Bledzi+mniam+przepis+wkl&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=pl
Mnie się udało znaleźć proszę bardzo :-)
Smakosiu - chętnie pomagamy obie i z tym się zgadzam !!
Natomiast to ja chylę czoła przed Tobą za Twoje ciepłe i dobre serce oraz za wszystkie Twoje rady dla WuŻetowej Braci !!!!!!!!!
Pozdrawiam i ściskam - Elek
Elek, o NIE!!! Tylko mi bez takich tam!!! :-))) A swoją drogą... ja nie wiem jak Wy to zrobiłyście, ale śledzi nie mogłam znaleźć za żadne skarby. Natomiast tyle się naczytałam o róznych sałatkach, że wreszcie w swoim natchnieniu wpadłam do kuchni i "popełniłam" własną. Narodził mi się pomysł a teraz ją wcinam..."aż uszy mi sie trzęsą" :-D
..........no dobraaaaaaaaaaaaaaaa - już milczę ............
ale ...................z Ciebie to faktycznie Wielki Żarłok ....................o tej godzinie ??????????????????????????. hihihihihihihihihihihi
Oj najadłam się wczoraj "paskudnie" . Nakroiłam sałaty lodowej, dwa paluszki krabowe, pomidorek, trochę jogurtu z keczupem, pieprz i sól. Zaskakująco dobre. Mogłam głupia posypać jeszcze koperkiem, ale tak mi sie spieszyło do tej miski, że zapomniałam
to powiedzcie mi jak mam wrocic do swojefo nicka olusia1 wyswietla mi się , ze nie ma takiego uzytkownika a ja chce zalozyc konto na nowo to pisze taki uzytkownik juz jest
Olusiu - TAKICH mądrych rzeczy to ja niestety nie wiem !! :(((((:((((((:((((((
Ja nie mam pojęcia , ale zwróć się do któregoś z moderatorów ,
albo bezpośrednio do Pampasa i Oni lub On napewno Ci pomogą wrócić do starego nicku i profilu !!
Namiary Pampas i moderatorzy mają w swoich profilach !!
Pozdrawiam i życzę szybkiego uporania się z problemem:))))))))Elek
ELEK - jestes wielka dziękuję bardzo za odnalezienie mojej zguby - mi jakoś się nie udało go znaleźć - jeszcze raz wielkie dzięki pozdrawiam i DUŻA BUŹKA