ladne :) ale nie rozumiem co znaczy ze wiekszy to twoj?? tzn ze mniejszy to sasiada??? jestes matka obu ??? sorki jesli zle to odbierzesz .... to ja Bodek :):):):):):):):):):)
Gosiu, no cudnosci ten Twoj skarb, a i to malenstwo ma takie papuski do kolan, ze wcale Ci sie nie dziwie....Tylko w czym problem??? Przeciez mozesz miec takie ???? gorzej byloby gdyby mnie sie tak zachcialo, bo moglyby wystapic trudnosci techniczne ......sprzet juz nie ten :)))
Gosiak , a od czego spryt kobiecy .Nie chce swiadomie to podstepem .A potem jak juz malenstwo bedzie w drodze to tatus bedzie dumny . Twoja coreczka wyglada jak " w siodmym niebie" z tym przytulonym bobasem a czas plynie ... Jestescie przeciez dwie na jednego ,czyli kobiety gora ... pozdrawiam monika
Gosiak, myślę, że to dwa skarby - śliczne
jasia
Ten większy to mój :)
ladne :) ale nie rozumiem co znaczy ze wiekszy to twoj?? tzn ze mniejszy to sasiada??? jestes matka obu ??? sorki jesli zle to odbierzesz .... to ja Bodek :):):):):):):):):):)
Spoko :) Większa, córka, to moja. Maleństwo przyjaciółki. Eh.... Tęskni mi się za maleństwem
Gosiu, no cudnosci ten Twoj skarb, a i to malenstwo ma takie papuski do kolan, ze wcale Ci sie nie dziwie....Tylko w czym problem???
Przeciez mozesz miec takie ???? gorzej byloby gdyby mnie sie tak zachcialo, bo moglyby wystapic trudnosci techniczne ......sprzet juz nie ten :)))
hi hi hi lucky alez mnie rozbawilas hi hi hi, gosiu corcia sliczna pozdrawiam
Mój już nie chce drugiego. Muszę znaleźć jakiegoś reproduktora :)
Gosiak , a od czego spryt kobiecy .Nie chce swiadomie to podstepem .A potem jak juz malenstwo bedzie w drodze to tatus bedzie dumny .
Twoja coreczka wyglada jak " w siodmym niebie" z tym przytulonym bobasem a czas plynie ... Jestescie przeciez dwie na jednego ,czyli kobiety gora ... pozdrawiam monika
a nie mówiłam,..., że dwa skarby, to lepiej niż jeden skarb?...
pozdrawiam jasia
Skarbeczki są słodziutkie