Kochani! Mam problem natury zdrowotnej. Otóż jakieś dwa tygodnie temu na języku pojawiła mi się niewielka grudka, widoczna okiem. Byłam u lekarki, ale powiedziała, że nie wie co to jest. Nie dokucza mi to, nie boli.Może ktoś a Was spotkał się z czymś takim? Trochę się boję.............
moja kolezanka cos takiego miala i w koncu chyba dentysta jej na to taki zelik czy plym przepisal i juz jest ok.jednak troche za malo napisalas zebym stwierdzic mogla. radze ci isc do dentysty
Na środku języka mam taką gulkę wielkości małego ziarnka groszku.W zależności od ułożenia języka uwypukla się.Jest twarda, ale nie daje żadnych dolegliwości. Trochę tylko czuje ten język jakby był oparzony.
Może to błachostka, która zniknie w kilka dni.... Jezeli nie zniknie w ciągu najbliższych dni, idź do onkologa, ja mam coś podobnego na górnej wardze. Onkolog stwierdził, że to tłuszczak i w tym miejscu jest niegroźny...o ile nie rosnie. Lepiej to sprawdzic... pozdrawiam jasia
Kochani! Mam problem natury zdrowotnej. Otóż jakieś dwa tygodnie temu na języku pojawiła mi się niewielka grudka, widoczna okiem.
Byłam u lekarki, ale powiedziała, że nie wie co to jest. Nie dokucza mi to, nie boli.Może ktoś a Was spotkał się z czymś takim?
Trochę się boję.............
bardzo mi przykro, ja nie wiem, ale lekarka to co? powiedziala ze nie wie i tyle? bardzo profesjonalnie......
moja kolezanka cos takiego miala i w koncu chyba dentysta jej na to taki zelik czy plym przepisal i juz jest ok.jednak troche za malo napisalas zebym stwierdzic mogla. radze ci isc do dentysty
Na środku języka mam taką gulkę wielkości małego ziarnka groszku.W zależności od ułożenia języka uwypukla się.Jest twarda, ale nie daje żadnych dolegliwości.
Trochę tylko czuje ten język jakby był oparzony.
Może to błachostka, która zniknie w kilka dni....
Jezeli nie zniknie w ciągu najbliższych dni, idź do onkologa, ja mam coś podobnego na górnej wardze.
Onkolog stwierdził, że to tłuszczak i w tym miejscu jest niegroźny...o ile nie rosnie.
Lepiej to sprawdzic...
pozdrawiam jasia