Kochani! P ostatnich stresach, które przeżywamy z mężem postanowiliśmy,że jak tylko wypiszą go ze szpitala i troszeczkę dojdzie do siebie, to jedźiemy zrelaksować się nad morze. Nie mam tylko pojęcia gdzie się wybrać? Nie robi mi to różnicy czy będzie to malutka mieścina, czy też większa, w czerwcu i tak nie ma tłumów nad morze. Zależy mi żeby było dobre połączenie z Warszawą ( mam na myśli pocią albo autokar) i żebyśmy nie muslieli przejechać całego wybrzeża. Maż nie będzie się nadawał na jazdę samochodem, a ja nie mam prawo jazdy, tak więc planujemy wycieczkę publicznymi środkami transportu. Jakie miejscowości mi polecacie? A może i jakieś ciekawe kwatery?
Polecam Darłówko- byłam w zeszłym roku i było naprawdę syper. Zobacz ofertę na tej stronie: www.basia.twojewczasy.pl/. Ja nie byłam w tym pensjonacie ale znajomi jeżdża do tej pani i są bardzo zadowoleni.
Polecam Międzywodzie - piękne okolice no i ten las wzdłuż wybrzeża z deptakiem przez środek.. Dodatkową atrakcją są dziki oswojone, które gromadnie wędrują po lesie.. Byłam w ośrodku gryf-inko właścicielka bardzo miła... no i można się z nią dogadac jeżeli chodzi o cenę.. W zasadzie jest dużo tam ośrodków gdzie można się zatrzymać... Drugą miejscowością sa Wicie.. bardzo ładna miejscowosc niskie ceny. Chyba, że wolisz coś bardziej 'rozbudowanego' to polecam Pobierowo... byłam tam w tamtym roku i wbrew pozorom nie było dużo ludzi na plaży... a co do plaży są ładne i szerokie. Nie wiem dokładnie czego szukasz...Byłam też w Mrzeżynie, ale tam średnio mi się podobało, dlatego nie polecam. pozdrawiam
A może tak morze w Ustce? Wejdż na www.ustka.pl potem a bazę turystyczną.a tam mnóstwo wiadomości ,adresów,telefonów.Jeżeli sie do nas wybierzesz daj cynk na pocztę.Mam autko,zabiorę w ciekawe miejsca w okolicy Ustki.Weszłam na Twoje ustawienia i zobaczyłam ile masz lat,jeżeli nie będziesz miała ochoty na kontakt ze" staruszką " nie obrażę się.
http://www.apartamenty.kolobrzeg.pl/1/portowa/jednopokojowe_ecco.htm nie mam pojęcia, jakie jest połączenie z Warszawą, ale sądzę, że musi być. Apartament doskonały, znajduje się może pięćdziesiąt metrów od wejścia na plażę, tuż obok portu i latarni morskiej. Wokół kilka pubów, kawiarni i restauracji. Poleciła mi go na forum Smakosia i zgodnie z jej zapewnieniami spędziliśmy tam fantastyczny tydzień. Poza sezonem Kołobrzeg jest prawie pusty (jeśli nie liczyć niemieckich kuracjuszy), jest gdzie spacerować, co zobaczyć, odpocząć...
Cieszę się bardzo ,ze Twój mąż już jest w domu !! Teraz faktycznie należy się WAM wspaniały wypoczynek który pomoze Wam naładować akumulatorki !! Życzę Wam wszelkiej pomyślnosci !! Elek
A żebyś wiedziała jak ja się cieszę!!!!! Normalnie wszystkich z radości bym wyściskała. a co tam ściskam wszystkich mocno wirtualnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
jest połączenie bezpośrednio z Warszawy do Karwii, bliziutko do morza. Stołować się można z biegu, jedzenie niezłe i niedrogie. Mnie sie tam bardzo podobało.
ech Karwia Karwia..... Znam Karwie sprzed 25 lat - wtedy tam bylo rzeczywiscie fajnie. Plaza jest wciaz rewelacyjna, ale spokoju juz zaznac nie mozna niestety. Gwar i tlumy- wszedobylskie tlumy, a sama miejscowosc- jak jarmarko-rynek-bazarek-koszmarek.Tak juz chyba wszedzie nad morzem jest.
Nareszcie się zdecydowałam i zarezerwowałam kwaterę. 17czerwca jadę do Kątów Rybackich. Już nie mogę się doczekać. Mam tylko nadzieję ,że pogoda będzie, bo z tej okazji zakupiłam sobie dzisiaj nowy strój kąpielowy. Mam zamiar wylegiwać się na plaży, wcinać mega ilościryb, pić piwo z sokiem malinowym, podziwiać zachody słońca, a nocą patrzeć w gwiazdy i słuchać szumu morza.
I ja życzę Wam cudownego wypoczynku !! Naładujcie swoje ""akumulatorki"" możliwie jak jak najlepiej :))))))))) Pisałaś ,że będziesz robiła dużo zdjęć- to w takim razie czekam na fotorelację !! Pozdrawiam - Elek
Oj, ze ja to jakos przegapilam (???) To ja tez Marto zycze Wam z calego serca wspanialego wypoczynku - nalezy Wam sie on za te wszystkie problemy, ktore dzieki Bogu macie juz za soba i oby nigdy wiecej. Lez na plazy piwko popijaj i ciesz sie, ze jestescie znow razem i szczesliwi :))
Kochani! P ostatnich stresach, które przeżywamy z mężem postanowiliśmy,że jak tylko wypiszą go ze szpitala i troszeczkę dojdzie do siebie, to jedźiemy zrelaksować się nad morze. Nie mam tylko pojęcia gdzie się wybrać? Nie robi mi to różnicy czy będzie to malutka mieścina, czy też większa, w czerwcu i tak nie ma tłumów nad morze. Zależy mi żeby było dobre połączenie z Warszawą ( mam na myśli pocią albo autokar) i żebyśmy nie muslieli przejechać całego wybrzeża. Maż nie będzie się nadawał na jazdę samochodem, a ja nie mam prawo jazdy, tak więc planujemy wycieczkę publicznymi środkami transportu. Jakie miejscowości mi polecacie? A może i jakieś ciekawe kwatery?
Polecam Darłówko- byłam w zeszłym roku i było naprawdę syper. Zobacz ofertę na tej stronie: www.basia.twojewczasy.pl/. Ja nie byłam w tym pensjonacie ale znajomi jeżdża do tej pani i są bardzo zadowoleni.
http://www.amberia-dabki.pl/ My tam sie wybieramy w lipcu nie wiem jak bedzie ale mysle ze fajnie jedziemy pierwszy raz
Polecam Międzywodzie - piękne okolice no i ten las wzdłuż wybrzeża z deptakiem przez środek.. Dodatkową atrakcją są dziki oswojone, które gromadnie wędrują po lesie.. Byłam w ośrodku gryf-inko właścicielka bardzo miła... no i można się z nią dogadac jeżeli chodzi o cenę.. W zasadzie jest dużo tam ośrodków gdzie można się zatrzymać... Drugą miejscowością sa Wicie.. bardzo ładna miejscowosc niskie ceny. Chyba, że wolisz coś bardziej 'rozbudowanego' to polecam Pobierowo... byłam tam w tamtym roku i wbrew pozorom nie było dużo ludzi na plaży... a co do plaży są ładne i szerokie. Nie wiem dokładnie czego szukasz...Byłam też w Mrzeżynie, ale tam średnio mi się podobało, dlatego nie polecam
.
pozdrawiam
Polecam Karwię, mała mieścina, duży wybór jadła, bardzo blisko morza, szeroka plaża.
A może tak morze w Ustce? Wejdż na www.ustka.pl potem a bazę turystyczną.a tam mnóstwo wiadomości ,adresów,telefonów.Jeżeli sie do nas wybierzesz daj cynk na pocztę.Mam autko,zabiorę w ciekawe miejsca w okolicy Ustki.Weszłam na Twoje ustawienia i zobaczyłam ile masz lat,jeżeli nie będziesz miała ochoty na kontakt ze" staruszką " nie obrażę się.
http://www.apartamenty.kolobrzeg.pl/1/portowa/jednopokojowe_ecco.htm nie mam pojęcia, jakie jest połączenie z Warszawą, ale sądzę, że musi być.
Apartament doskonały, znajduje się może pięćdziesiąt metrów od wejścia na plażę, tuż obok portu i latarni morskiej. Wokół kilka pubów, kawiarni i restauracji. Poleciła mi go na forum Smakosia i zgodnie z jej zapewnieniami spędziliśmy tam fantastyczny tydzień. Poza sezonem Kołobrzeg jest prawie pusty (jeśli nie liczyć niemieckich kuracjuszy), jest gdzie spacerować, co zobaczyć, odpocząć...
Potwierdzam! Potwierdzam!
Prawda, że to dobry pomysł? Trochę odreagujemy i wypoczniemy. A męża mam już w domu :-))))
Zasłużyliście oboje na wspaniały "wypad". Życzę Wam takiego.
E tam! Zaraz dziękować! Przecież ja Cię lubię! :-) Ściskam.
Fajna z Ciebie babka Smakosiu i do tego jeszcze zawsze mądrze doradzisz, a i słowo pocieszena płynące od Ciebie jakoś tak podnosi na duchu...
Cieszę się bardzo ,ze Twój mąż już jest w domu !!
Teraz faktycznie należy się WAM wspaniały wypoczynek który pomoze Wam naładować akumulatorki !!
Życzę Wam wszelkiej pomyślnosci !! Elek
A żebyś wiedziała jak ja się cieszę!!!!!
Normalnie wszystkich z radości bym wyściskała. a co tam ściskam wszystkich mocno wirtualnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
jest połączenie bezpośrednio z Warszawy do Karwii, bliziutko do morza. Stołować się można z biegu, jedzenie niezłe i niedrogie. Mnie sie tam bardzo podobało.
ech Karwia Karwia.....
Znam Karwie sprzed 25 lat - wtedy tam bylo rzeczywiscie fajnie.
Plaza jest wciaz rewelacyjna, ale spokoju juz zaznac nie mozna niestety. Gwar i tlumy- wszedobylskie tlumy, a sama miejscowosc- jak jarmarko-rynek-bazarek-koszmarek.Tak juz chyba wszedzie nad morzem jest.
Nareszcie się zdecydowałam i zarezerwowałam kwaterę. 17czerwca jadę do Kątów Rybackich. Już nie mogę się doczekać. Mam tylko nadzieję ,że pogoda będzie, bo z tej okazji zakupiłam sobie dzisiaj nowy strój kąpielowy. Mam zamiar wylegiwać się na plaży, wcinać mega ilościryb, pić piwo z sokiem malinowym, podziwiać zachody słońca, a nocą patrzeć w gwiazdy i słuchać szumu morza.
Mierzeja Wiślana-tam jest pięknie.Życzę przyjemnego wypoczynku.Basia
Dziękuję Basiu. W Kątach jest również rezerwat Kormoranów, już nie mogę się doczekać!!! Będę robić dużo zdjęć i napewno je umieszczę w galerii.
I ja życzę Wam cudownego wypoczynku !! Naładujcie swoje ""akumulatorki"" możliwie jak jak najlepiej :)))))))))
Pisałaś ,że będziesz robiła dużo zdjęć- to w takim razie czekam na fotorelację !!
Pozdrawiam - Elek
Masz to jak w banku Elku
Zdjęcia będą w naszej galerii.
Oj, ze ja to jakos przegapilam (???) To ja tez Marto zycze Wam z calego serca wspanialego wypoczynku - nalezy Wam sie on za te wszystkie problemy, ktore dzieki Bogu macie juz za soba i oby nigdy wiecej. Lez na plazy piwko popijaj i ciesz sie, ze jestescie znow razem i szczesliwi :))