Ale piekne . Rozpoznaje bez , zonkil , konwalia ,bratek i chyba niezapominajki a te drobniutkie biale i fioletowe to jak sie nazywaja ... Gratulacje dla dobrej ogrodniczki ... pozdrawiam ...monika
Dana. Sliczne te kwiaty ,zapachnialo konwaliami.Pamietam bedac dzieckiem zawsze na Dzien Matki dawalam Mamusi bukiecik konwali.Niezapminajki sa cudne .Dziekuje ,rozmarzylam sie troche.Pozdrawiam Maria.
Kocham kwiaty i lubie je fotografować, chciałam pochwalić sie tymi, które wyrosły w moim ogródku
Ale piekne . Rozpoznaje bez , zonkil , konwalia ,bratek i chyba niezapominajki a te drobniutkie biale i fioletowe to jak sie nazywaja ...
Gratulacje dla dobrej ogrodniczki ... pozdrawiam ...monika
Dana.
Sliczne te kwiaty ,zapachnialo konwaliami.Pamietam bedac dzieckiem zawsze na Dzien Matki dawalam Mamusi bukiecik konwali.Niezapminajki sa cudne .Dziekuje ,rozmarzylam sie troche.Pozdrawiam Maria.
piekne kwiatki i myślę, że powinnaś je umieścic w dziale "galeria"
kocham kwiaty....
jasia
Bardzo pięknie rozkwitły Twoje kwiatuszki,u nmie na działce w tyn roku zakwitmą Juki, już są w paczkach,nie nogę się doczekać,bardzo lubię kwiaty.
Ja także mam wieelką słabość do kwiatów. Pięknie Ci zakwitły i są bardzo wdzięcznym obiektem do fotografowania :)))
Super "kwiato-foto-relacja" !! :))))
Szkoda tylko ,że nie można powąchać :))))))))