Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od pewnego czasu polubiłem gotowanie. O "Wielkim Żarciu" dowiedziałem się od znajomych. Na początku myślałem, że to będzie strona jak każda inna, ale przekonałem się, że źle myślałem. Jestem tu od zaledwie kilku godzin a już znalazłem wiele ciekawych przepisów. Mam nadzieję, że przjmiecie mnie do swojego grona.
Witaj serdecznie i bierz sie z nami do gotowania i pieczenia. Przepisy mamy latwe, lekkie i przyjemne a co najwazniejsze wszystko jest smaczne. Na pewno cos dla siebie znajdziesz i nie raz zaskoczysz znajomych ;-)))
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od pewnego czasu polubiłem gotowanie. O "Wielkim Żarciu" dowiedziałem się od znajomych.
Na początku myślałem, że to będzie strona jak każda inna, ale przekonałem się, że źle myślałem. Jestem tu od zaledwie kilku godzin
a już znalazłem wiele ciekawych przepisów. Mam nadzieję, że przjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam BliSki
witaj , witaj :)) i baw sie dobrze
Witaj bardzo gorąco i serdecznie !!! ;)
witam nastepnego faceta na WZ !!! tylko sie nie daj tym kobietom na czacie !!!!!! pozdr.............
Witam Cie serdecznie . Gotuj z nami ...
Baw sie dobrze ...
Witaj w naszej kulinarnej rodzince
a więc serdecznie witam i zapraszam do przegladania przepisów !!!!! :)
ciocia Jadzia
Witaj, fajnie że dołączyłeś do naszej gromadki.
Witaj serdecznie i bierz sie z nami do gotowania i pieczenia. Przepisy mamy latwe, lekkie i przyjemne a co najwazniejsze wszystko jest smaczne.
Na pewno cos dla siebie znajdziesz i nie raz zaskoczysz znajomych ;-)))
Witaj i czuj się jak w rodzinie
Witaj i "pichć" razem az nami ...
...
Janek
Witam następnego mężczyznę w naszym gronie.Lubię mieszane towarzystwo.
Gootuj z nami. Basia
Witaj serdecznie !!!! To milo, ze zdecydowales byc wlasnie z nami :))
Witaj :))))) i czuj się jak u siebie w kuchni
Miło mi powitać kolejnego mezczyznę na WŻ !!!
Samych kulinarnych sukcesów Ci życzę !!!
Witam i ja Ciebie !!
Czuj się dobrze w największej kuchni świata !!
Pozdrawiam - Elek
Witaj!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami
Witaj brachu jak to dobrze że dołączył do nas jeszcze jeden facet będzie nam raźniej
Ja siedzę na przepisach od roku i niedawno się zarejestrowałam. Strona super. A ludzie....