Kłaniam się niziutko wszystkim kochanym żarłowiczom dziękuję,że miałam wsparcie od Was kiedy byłam w potrzebie. /praktycznie od m-ca grudnia 2006r nie było mnie tutaj na tej stronce/ Wróciłam --- i tak się czuję jak by to był powrót z dalekiej podróży Kochani jeżeli mnie pamiętacie proszę o wybaczenie,że talk długo nie dawałam znaku życia,przepraszam, ale tak musiało być Na dobre do WZ wrócę od czerwca póki co wielkie ucałowania i w podzięce wszystkim, którzy trzymalli za mnie kciuki W pokorze skłaniam głowę JESTEŚCIE KOCHANI kamaxyz
WoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooW Witaj Kamusiu - suuuuuuuuuuuuuuuuuuper ,ze znów jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla Ciebie : Elek
nooo-kogo jak kogo...ale Ciebie Kamuś napewno pamiętamy(nawet ostatnio rozmawiałyśmy o Tobie -że dłuuuuugo cos Cię nie widać;( -tym lepiej,że już jesteś
Kłaniam się niziutko wszystkim kochanym żarłowiczom dziękuję,że miałam wsparcie od Was kiedy byłam w potrzebie. /praktycznie od m-ca grudnia 2006r nie było mnie tutaj na tej stronce/
Wróciłam --- i tak się czuję jak by to był powrót z dalekiej podróży
Kochani jeżeli mnie pamiętacie proszę o wybaczenie,że talk długo nie dawałam znaku życia,przepraszam, ale tak musiało być
Na dobre do WZ wrócę od czerwca póki co wielkie ucałowania i w podzięce wszystkim, którzy trzymalli za mnie kciuki W pokorze skłaniam głowę JESTEŚCIE KOCHANI
kamaxyz
WoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooW
Elek
Witaj Kamusiu - suuuuuuuuuuuuuuuuuuper ,ze znów jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla Ciebie :
Wracaj Kama-czekamy na nowe przepisy (masz fantastyczne nazwy).Usciski.
Kamusia!!!!!1 Czyżbyś wątpiła, że Cię zapomniałem?
lajan aniołku dziękuję
ściskam i pozdrawiam
nooo-kogo jak kogo...ale Ciebie Kamuś napewno pamiętamy(nawet ostatnio rozmawiałyśmy o Tobie -że dłuuuuugo cos Cię nie widać;(
-tym lepiej,że już jesteś
proponuję, abyś zorganizowała spotkanie w Warszawie jak myślisz Sweetuniu może uda się
A i tak za tak długie milczenie masz w d..., ode mnie.
i ...
...
A na razie masz
Janek
dziękuję Janku
z pokorą za wszysko oberwę