Witajcie Kochani, faktycznie cos Was przydlugo nie bylo, ale fajnie ze juz wrociliscie. A Kubus rzeczywiscie rosnie jak na drozdzach (co widac po dlugosci nogawek ha ha ha). Trzymajcie sie cieplo i zdrowo. Pozdrowienia i caluski ode mnie i Blazejka.
madziorku - ale Ci przystojniak rośnie !!!!!!!! Oj będzie czarował dziewczyny tymi swoimi "" węgielkami"" ........ oj będzie - hi hi hi !! Pozdrawiam Was i ściskamserdecznie --- cmoki - Elek
hahahhaha Miukolku ja mam jednego synka . Na tych zdjeciach to ten sam Kubus hehehehhe.Pozdrawiam madziorek!! Jak bedzie nastepne to poinformuje hahahahah
madziorze paskudny ja tak myslalam ale stierdzilam ze cos nie tak z moja pamiecia i napisalam o dwoch maluchach. A tu masz babo placek...znaczy Kubusia jednego. Trzymaj sie cieplo :) niech Ci chlopak rosnie piekny i madry
Pozdrawiamy serdecznie wszystkich zarloczkow i przypominamy sie !!! Milego dnia!! madziorek i Kuba.
Moj kochany wnusio,przesyłam pozdrowienia i całuski
Madziorku, jak dobrze, ze znow jestes !!!! A Kubus faktycznie rosnie jak na drozdzach :))
Witajcie Kochani, faktycznie cos Was przydlugo nie bylo, ale fajnie ze juz wrociliscie. A Kubus rzeczywiscie rosnie jak na drozdzach (co widac po dlugosci nogawek ha ha ha). Trzymajcie sie cieplo i zdrowo. Pozdrowienia i caluski ode mnie i Blazejka.
madziorku - ale Ci przystojniak rośnie !!!!!!!!
Oj będzie czarował dziewczyny tymi swoimi "" węgielkami"" ........ oj będzie - hi hi hi !!
Pozdrawiam Was i ściskamserdecznie --- cmoki - Elek
Madziorku do zyczen imieninowych "dozyczam" Ci by maluchy zrowe byly i tak usmiechniete jak na tych zdjeciach.
hahahhaha Miukolku ja mam jednego synka . Na tych zdjeciach to ten sam Kubus hehehehhe.Pozdrawiam madziorek!! Jak bedzie nastepne to poinformuje hahahahah
Cudny chlopaczek, chyba coraz bardziej do mamusi podobny sie staje. Buziaki.
Madziorq, zdaje sie ze przepadly zdjecia ktore wkleilas na poczatku tego roku.. :-(
chyba przepadly ale za to bede wklejac nowe hehehee
madziorze paskudny ja tak myslalam ale stierdzilam ze cos nie tak z moja pamiecia i napisalam o dwoch maluchach. A tu masz babo placek...znaczy Kubusia jednego. Trzymaj sie cieplo :) niech Ci chlopak rosnie piekny i madry
hehehhehehe buziaki!!!