Ubiegły weekend upłynął mi niezwykle miło, a oto skromna fotorelacja: ratusz w Sandomierzu, a to podziemia i upragniony chłodek... Zamek, i widok z dziedzińca na katedrę Ogród przy zamku w Baranowie Sandomierskim no i zamek, i na koniec okolice Janowa Lubelskiego i wspaniałe lasy...
Fajnie że Wam się podoba, polecam te okolice jeszcze nie raz się tam wybiorę! A tymczasem już się cieszę na niedaleki wypad w Bieszczady które specjalnej reklamy nie wymagają - zapraszam więc i w moje okolice!!!
Zdjecia piekne !! Aż mi się cieplutko zrobiło na sercu-bo to moje okolice !! W Sandomierzu mieszkałam przez pięć lat -kończyłam tam szkołę.Teraz mieszkam niewiele ponad 20 km. dalej !! Dlatego bardzo się cieszę,że Ci się tu podobało !! No a jeśli chodzi o Bieszczady to też polecam -kilka razy spędzałam urlop nad Soliną m.in.w Polańczyku.
Ubiegły weekend upłynął mi niezwykle miło, a oto skromna fotorelacja: ratusz w Sandomierzu, a to podziemia i upragniony chłodek... Zamek, i widok z dziedzińca na katedrę Ogród przy zamku w Baranowie Sandomierskim no i zamek, i na koniec okolice Janowa Lubelskiego i wspaniałe lasy...
Bardzo fajne zdjęcia!
Zazdroszczę(pozytywnie!)-udanego weekendu.Pozdrówka
Mówisz, że Sandomierz? Nie jest tak znowu daleko... :))))) podoba mi się!!!
Byłam w Sandomierzu,Twoje śliczne zdjęcia przypomniały mi udany urlop.
Gratuluję fajnego spedzenia czasu. I dzieki za piekną fotorelację.
Fajnie że Wam się podoba, polecam te okolice jeszcze nie raz się tam wybiorę! A tymczasem już się cieszę na niedaleki wypad w Bieszczady które specjalnej reklamy nie wymagają - zapraszam więc i w moje okolice!!!
Zdjecia piekne !! Aż mi się cieplutko zrobiło na sercu-bo to moje okolice !!
W Sandomierzu mieszkałam przez pięć lat -kończyłam tam szkołę.Teraz mieszkam niewiele ponad 20 km. dalej !!
Dlatego bardzo się cieszę,że Ci się tu podobało !! No a jeśli chodzi o Bieszczady to też polecam -kilka razy spędzałam urlop nad Soliną m.in.w Polańczyku.
oj lasy......jak mi teskno do lasu :)